2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

duygulandırdın beni..opuyorumnanaktan

geçen gün abimlere dayıları bakın yiğeniniz diye resmi gösterdim hani nerde diyorlar kaydirigubbakcemile3 gösterdim sonra anlattım bu kesesi bu bebek diye bakayım diyor küçük abimm ooo aynı babası demez mi koptum ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar sıze bır soru sorcam yumurtlama donemınız bıttıkten sonra adet donemınıze kadar olan günlerde ılıskıye gırdınız mı?

sinemcim evet ben 84 lüyümm :)
geç gördüm kusura bakma
badana yapıyoz daa :)
kaynanam ve kaynatam evi,mi badana yaptıııı:)

kızlaar burda bı yagmur başladııııı sormayın gıtsın felaket yagıyo şimşek felan.. cok sıcakdı kacgundur bunaltıcıydı bellıydı yagacagı.. eşime dedımkı hadı git şenlığe ızın verıyom. yok gıtmıyom dedı hahaha kaydirigubbakcemile3

ayy birileri gelsede biraz sohbet etsek deniz doktora gidecekti ne yaptı acaba burcuyuda çok merak ediyorum çatlayacağım inşallah hamiştir

arkadaşalr benim regi günüm 23 mayıs ..benim çok yoğun akıntım var...aferdersiniz sanki altım ıslak geziyorum...bu hamişlik belirtisi olabilir mi....ayrıca rengide biraz koyu sarıı...

kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşalr benim regi günüm 23 mayıs ..benim çok yoğun akıntım var...aferdersiniz sanki altım ıslak geziyorum...bu hamişlik belirtisi olabilir mi....ayrıca rengide biraz koyu sarıı...

bnm geçen ay durumum öyleydi ama malesef haamilelik değilmiş seninki farklıdır inş cnm

hoşgeldin canım nasılsın

sabaha göre daha iyiyim cnm adet olup bitsemde çalışmalar başlasa bi an evvel diye bekliyorum işte...

kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm tebrik ederim çooooooooooooookkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm

allahım sağıkla kucağına almayı nasip etsini inşşşşşşşşşşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım aynen bende öleyim benimde altım ıslak gibi bugün okulda kaç kez gittim wc ye adet oldum zannedip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…