bende de sadece ultrason resmi var bide arkadaşım geçen sene doğum gününde bebek ayakkabısı almıştı patik gibi minicik bebek istiyoruz diye o zaman daha 1,5 aylık evliydik hiç düşünmüyordum bile
dün eşimde beni izliyordu bende hayırdır dedim nerden nereye dedi :asigim: sevgilimdin eşim oldun şimdide bebeğimizin annesi olcaksın dedi
kızlar sıze bır soru sorcam yumurtlama donemınız bıttıkten sonra adet donemınıze kadar olan günlerde ılıskıye gırdınız mı?
biz girmiştik canım
ayy birileri gelsede biraz sohbet etsek deniz doktora gidecekti ne yaptı acaba burcuyuda çok merak ediyorum çatlayacağım inşallah hamiştir
ben geldimmm:)
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşalr benim regi günüm 23 mayıs ..benim çok yoğun akıntım var...aferdersiniz sanki altım ıslak geziyorum...bu hamişlik belirtisi olabilir mi....ayrıca rengide biraz koyu sarıı...
hoşgeldin canım nasılsın
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
burcummm var mı haber
arkadaşalr benim regi günüm 23 mayıs ..benim çok yoğun akıntım var...aferdersiniz sanki altım ıslak geziyorum...bu hamişlik belirtisi olabilir mi....ayrıca rengide biraz koyu sarıı...
tebriiiiikleeeerrrrr burcummmmm
bak ben sana demiştim...denizide seni de tutturdum....sıra kendimdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?