2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

toprak ve mse sızlerde hamıle olabılırsın bu akıntılar belırtı gıbı.sız pekı neler yaptınız.kullandıgınız kür falan varmıydı.yada farklı bısıler

kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevndim işte beklenen haber canım evdemi yaptın testi ayyyyyyy darısı başımıza:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

toprak ve mse sızlerde hamıle olabılırsın bu akıntılar belırtı gıbı.sız pekı neler yaptınız.kullandıgınız kür falan varmıydı.yada farklı bısıler

belirtileri yaşayıp hamile olmayanlarda varmış....ben bekleyip göreceğim 5 günüm kaldıııı
herhangi bir şey yapamadım...toplam 4 kez çalışma yaptık......kısmetse oluyooo..yoksa ne yaparsan yap olmuyoooo....
ama ben hiç heveslenmiyorum sonra üzülürüm diye ama çoook merak ediyoruum

evet cnm belirtileri bazen kendimiz bile üretebil,yoruz bnm geçen ay bulantım bile olmuştu yani:)
inş hamiesindir sen cnm

esımde hareket bıraz yavas cıktı.bırde varıkosel var.degerlerı cok etkılememıs ama hareketı etkılemıs.bız oyuzden 4 gunde bır yaptık sımdıye kadar.ovulasyon testı yapıyorum bu ay. yarın obur gun koyulasır ıkıncı cızgım.cızgının koyulastıgı gunun ertesı gunu calıscaz.en son bu sabah calıstık bız.gecen ay gun asırı calıstık.yumurtlama zamanımda hergun calıstık tutmadı.bırde boyle deneyelım dedık

evet cnm belirtileri bazen kendimiz bile üretebil,yoruz bnm geçen ay bulantım bile olmuştu yani:)
inş hamiesindir sen cnm

benim ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu..o zamanlarda sıkıntılı ve merakla geçmişti ...ama sonrasında geriye bakınca insan güzel günler o günlerde..ilerde çocuklarımıza anlatırız....sen olana kadar heyecanlandım kaç ay diyee
hepimiz bi gün kalıcağız hayırlı evlat versin Allah....

hayırlısı olsun canım inşallah sende hamişler listesine girersin

2. yi mi düşünüyosun sen cnm yoksa diğer hamileliğind problemmi olsu

arkadaşlar benim adetimin bu gün 22. günü ...zaten 4-5 gün adet oluyosun çalışma yapamıyosun....geriye kalıyo 17 gün bu güne kadar ve biz yanlış hatırlamıyosam 4 defa çalıştık ...belki arada unutmuşumdur ama en fazla 5 diyeyim...ben çok sık ilişki ile olacağına inanmıyorum...bence kısmet işi.....ilk hamilelikte neler neler yaptım...sonra baktım olmuyo...ayaklarımı falan dikmekten vazgeçtim hemen banyo bile yaptım ne de olsa olmuyo diye....ve o ay hamile kalmışım....

2. yi mi düşünüyosun sen cnm yoksa diğer hamileliğind problemmi olsu

bsbirkin 2. düşünüyorum kızım temmuzda 2 yaşını tamamalayacak...sıkıntılı geçti derken ben hamile kalamadım diye evham yaptımmm onu kasdettim...ama korunmayı bıraktıktan sonra vücudun zamana ihtiyacı var 6 ay 1 yıl olmaması normal....rahat olmalıyız ...ben rahatım ...stres yapamaya çalışıyorum stres engelliyoooo

evet haklısın canım bende kısmet olduğuna inanıyrm ama biz insanlar sabırsızız.napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…