bnm geçen ay durumum öyleydi ama malesef haamilelik değilmiş seninki farklıdır inş cnm
sabaha göre daha iyiyim cnm adet olup bitsemde çalışmalar başlasa bi an evvel diye bekliyorum işte...
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bide bana el atsan cnm:))
inş bu ay olmayan herkes haziran ham,işi olur cnmbaşlarsın canım inşallah haziran ayının hamişleri arasında sende olursun
bsbirkin içimde geçip söylemiştim....denize nisanda burcumm ve kendim için mayısta demiştim...bakalım 2 si tutdu ben kaldım...yani öylesine içimden geçti....
toprak ve mse sızlerde hamıle olabılırsın bu akıntılar belırtı gıbı.sız pekı neler yaptınız.kullandıgınız kür falan varmıydı.yada farklı bısıler
belirtileri yaşayıp hamile olmayanlarda varmış....ben bekleyip göreceğim 5 günüm kaldıııı
herhangi bir şey yapamadım...toplam 4 kez çalışma yaptık......kısmetse oluyooo..yoksa ne yaparsan yap olmuyoooo....
ama ben hiç heveslenmiyorum sonra üzülürüm diye ama çoook merak ediyoruum
toprak ve mse sızlerde hamıle olabılırsın bu akıntılar belırtı gıbı.sız pekı neler yaptınız.kullandıgınız kür falan varmıydı.yada farklı bısılercanım ayaklarımı havaya dikmekten başka bişey yapmadım ama ben hamiş olduğumu düşünmüyorum
evet cnm belirtileri bazen kendimiz bile üretebil,yoruz bnm geçen ay bulantım bile olmuştu yani:)
inş hamiesindir sen cnm
esımde hareket bıraz yavas cıktı.bırde varıkosel var.degerlerı cok etkılememıs ama hareketı etkılemıs.bız oyuzden 4 gunde bır yaptık sımdıye kadar.ovulasyon testı yapıyorum bu ay. yarın obur gun koyulasır ıkıncı cızgım.cızgının koyulastıgı gunun ertesı gunu calıscaz.en son bu sabah calıstık bız.gecen ay gun asırı calıstık.yumurtlama zamanımda hergun calıstık tutmadı.bırde boyle deneyelım dedık
benim ilk hamileliğimde 6 ay sonra olmuştu..o zamanlarda sıkıntılı ve merakla geçmişti ...ama sonrasında geriye bakınca insan güzel günler o günlerde..ilerde çocuklarımıza anlatırız....sen olana kadar heyecanlandım kaç ay diyee
hepimiz bi gün kalıcağız hayırlı evlat versin Allah....
2. yi mi düşünüyosun sen cnm yoksa diğer hamileliğind problemmi olsu
arkadaşlar benim adetimin bu gün 22. günü ...zaten 4-5 gün adet oluyosun çalışma yapamıyosun....geriye kalıyo 17 gün bu güne kadar ve biz yanlış hatırlamıyosam 4 defa çalıştık ...belki arada unutmuşumdur ama en fazla 5 diyeyim...ben çok sık ilişki ile olacağına inanmıyorum...bence kısmet işi.....ilk hamilelikte neler neler yaptım...sonra baktım olmuyo...ayaklarımı falan dikmekten vazgeçtim hemen banyo bile yaptım ne de olsa olmuyo diye....ve o ay hamile kalmışım....
hayırlısı olsun canım inşallah sende hamişler listesine girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?