mrb kıslar.bende geldim.sohbete katılabilirmiym? mse121822 ve toprakceylin üçümüzün de günü haftasonu.ben çok heyecanlıym.
evet üçümüzün de azkaldı...bakalım inşallah güzel haber alırız....senin var mı belirtin..bende sadece yoğun bi akıntı var...ama bu adet belirtiside olabilir...
ben eğer olmazsam pazartesi 24 test yapacağımmm...
neden 24 delikafadulden ben adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo başkada bi belirti yok.hiç hamileymişim gibi de hissetmiyrm
benim regi günüm 23 mayıs....o gün baktım olmuyooo(inşallah) 24 pazartesi yaparım test..
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş olmaz.yaaa ben sabredemeyebilirim.bugün test aldım.ama perşembe yapsam mı diyrm
bende bugün dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı artık adetim 2-3gün geçene kadar yapmayacağım
bende bugün dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı artık adetim 2-3gün geçene kadar yapmayacağım
acaba hamile hamile olsak hissedermiydik?bende sen gibi hiç hissetmiyrm
canım belli olmazdı kan testınde belli olur adetının gecıkmesını beklıyceksınçıkmayacağını biliyorum ama işte kendime söz anlatabilsem
acaba hamile hamile olsak hissedermiydik?bende sen gibi hiç hissetmiyrm
Kızlar hamile olduğunuzda da aynen regl belirtisini yaşıyorsunuz.Ben regl olucam diye ilaç bile içmiştim düşünün o kadar yani.Ama regl öncesinde sol kasıkta ara ara batma, sanki orada bir şeyler oynuyormuş gibi his ve gaz olmuştu bende.Ama regl yaklaştığında bu belirtiler gitti yerini regl sancılarına bıraktı.
Kızlar hamile olduğunuzda da aynen regl belirtisini yaşıyorsunuz.Ben regl olucam diye ilaç bile içmiştim düşünün o kadar yani.Ama regl öncesinde sol kasıkta ara ara batma, sanki orada bir şeyler oynuyormuş gibi his ve gaz olmuştu bende.Ama regl yaklaştığında bu belirtiler gitti yerini regl sancılarına bıraktı.
ayyy inş bizde senin gibi hamişizdir.bu arada senin keyfin nasıl canım?
canım benim hiç regl belirtim olmadığı için bende bunların hepsi oldu ama ilk kez yaşadığım için kesin hamileyim demiştim kendime konduramasamda
Umutsuzluğa düşmeyin inşaalah hamilesinizdir.Bu ay olmazsa diğer ay olur.Ben doğru düzgün birliktelik bile yaşamadım eşimle, regl sonrası düzenliydi ama ondan sonra 10 gün bile ara verdim yani : )
İdare ederim bazen iyi bazen kötü.Şu şişkinlik, kabızlık ve devamlı mide kazıntım olmazsa daha süper olur.Yemek yemekten tiksindim resmen : )
Canım sen daha iyi bilirsin kendini.Daha önceden de hamile kalmışsın.Ama yine de belli olmuyor.Valaha bende konduramadım bazen halen acaba mı diyorum yani : )
En kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşaallah.
çıkmayacağını biliyorum ama işte kendime söz anlatabilsem[/QUOTE .!.:sen baya dayanıklısın ben negatıfı gorsem cok uzulurum ben ıstesem esım ıstemez söyledım bı deneyelım mı dıye oda bence denemeyelım 2 hafta soku atlatamazsın sen dedi
sen baya dayanıklısın ben negatıfı gorsem cok uzulurum ben ıstesem esım ıstemez söyledım bı deneyelım mı dıye oda bence denemeyelım 2 hafta soku atlatamazsın sen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?