geçen ay okadar takmamıştım ama bu ay bende kötü olurum ya.çok üzülürüm.ben eşime nekadar istediğimi ve üzüldüğümü belli edemem çünkü o daha çok stres yapar.
sen baya dayanıklısın ben negatıfı gorsem cok uzulurum ben ıstesem esım ıstemez söyledım bı deneyelım mı dıye oda bence denemeyelım 2 hafta soku atlatamazsın sen dedi
canım eşim yanımda olmadığı iin tam anlamıyla çalışmalara başlayamadım ya umudum yok o yüzden rahatım bu kadar üzülmüyorum
kızlaar burda bı yagmur başladııııı sormayın gıtsın felaket yagıyo şimşek felan.. cok sıcakdı kacgundur bunaltıcıydı bellıydı yagacagı.. eşime dedımkı hadı git şenlığe ızın verıyom. yok gıtmıyom dedı hahaha kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun cnm ya belkıde tutmustur biz cok duzenlı calıştık ama bılmıyorum artık canım sana bır sey sorcam sen hamıle oldugunu ogrendıkten sonra hemen ılıskıye gırdın mı yanı 5 10 gun bekleyıpmı gırdınız bı sakıncası varmıkı ılk aylarda onu merak edıyorum da
canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ilişkiye girmedim eşim yanımda yoktu zaten:)
orası dogru sız uzaktınız bırbırınıze heralde zarar olmaz dıye dusunuyorum ben cok merak warsa kan testı yaptır onda cıkar
pekı cnm ben asırı merak edıyorum ama negatıf bır sonuc almaktan cok korkuyorumbilmiyorumkismileyok canım bu safer kararımı verdim yapmayacağım hiç bişey varsa vardır
pekı cnm ben asırı merak edıyorum ama negatıf bır sonuc almaktan cok korkuyorumbilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınız ?
sürekli giremediğim için listenin son halini göremiyorumne zamandır?
durumlar nasıl var mı mutlu haberler?
canım inşallah hamişsindir bu kadar takma ya olmazsa öbür ay olur
hoşgeldin canım eveeett varr burcuuuuummmmmm hamiş
hg cnm ıyıyızben gedlim kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakim???
takmamak elde degıl ama beklemekten baska carem yok
ooohhh süper ben zamanında söylemiştim kızlar, bu topik uğurlu:) tez zamanda dolacak herkesin kucakları allahımın izniyle :Saruboceq:
canım daha 2. denemen bir sorun olmadığı sürece takmana gerek yok ki ya oluruna bırak hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?