2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

geçen ay okadar takmamıştım ama bu ay bende kötü olurum ya.çok üzülürüm.ben eşime nekadar istediğimi ve üzüldüğümü belli edemem çünkü o daha çok stres yapar.

valla benım uzuntum hemen belli olur esımde hemen anlar o yuzden ben salı gunune kadar beklıycem normalde 22 de olmam lazım cunku gecen ay 23 de oldum bu ayda 22 de olurum

sen baya dayanıklısın ben negatıfı gorsem cok uzulurum ben ıstesem esım ıstemez söyledım bı deneyelım mı dıye oda bence denemeyelım 2 hafta soku atlatamazsın sen dedi

canım eşim yanımda olmadığı iin tam anlamıyla çalışmalara başlayamadım ya umudum yok o yüzden rahatım bu kadar üzülmüyorum

canım eşim yanımda olmadığı iin tam anlamıyla çalışmalara başlayamadım ya umudum yok o yüzden rahatım bu kadar üzülmüyorum

hayırlısı olsun cnm ya belkıde tutmustur biz cok duzenlı calıştık ama bılmıyorum artık canım sana bır sey sorcam sen hamıle oldugunu ogrendıkten sonra hemen ılıskıye gırdın mı yanı 5 10 gun bekleyıpmı gırdınız bı sakıncası varmıkı ılk aylarda onu merak edıyorum da

ohhhhhh :) kadınların gönlü olmazsa olmuyor işteeee
sensiz gitmek neymiş gördüüüü

canım ben hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç ilişkiye girmedim eşim yanımda yoktu zaten:)

selam kızlar nasılsınız ?
sürekli giremediğim için listenin son halini göremiyorumne zamandır?
durumlar nasıl var mı mutlu haberler?

ya kızlar hamilelik belirtisi yok ama bir haftadır hafif grip gibiym.boğazm ağrıyo geçmedi bi türlü.
acaba hamilelik belirtisi olabilir mi lülülülülülü şaka şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…