2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bugün adetimin 10.günü kızlarrrrr bugün çalışmalar başlıyor:hulya:
yarında soğan kürüne başlıyorum kistlerim uçsun gitsin diye.
listeyi göremedim kızlar

nıye bu dogum kontrol testlerının adetten once ogrenılenlerı yok kı? herseyı ıcat edıyorlar bence bunuda ıcat etmelerı lazım :)))))))))

adetimin 7.günü başladım.
15 gün boyunca her sabah ve her akşam taze hazırlayıp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce 1 su bardağı taze hazırlanmış olarak içtim.

hazırlanışı:
1 adet orta boy yemeklik soğanın sadece dışındaki kabuğu soydum 4'e böldüm. 2 su bardağı kaynayan suya atıp 5 dk. kısık ateşte kaynattım. altını kapattıktan sonra ılımasını bekledim ve içtim. 2 bardak su kaynadıktan sonra 1 bardak kalıyor zaten.

inş adet olmam.olursam gelecek ay için bunu deneyecem

sayet hamıle kalamazsam bende yaparım

kızlarrr hepinize çok teşekkür ediyorum güzell dilekleriniz için allahım sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla...
testi ilk yaptığımda inanamadım rüyada falan sandım kendimi başladım ağlamaya şimdi bu yazdıklarınızı grncee gene başladımmm
perşembe hastaneye gtcemm o zmn içim daha rahat olur

guclubacismile
canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin ne zaman öğrendin?
kanda baktırdın mı? ne kadarlıksın ?

buuurrcuuummm bize adet belirtilerini yazzzzz

canım bnmm 1 hafta öncesinde kasıklarıma minik minik batma gibi bişey oluodu hatta sölemiştim burdadaa göğüslerim şişmişti ama bnm her adetten öncede olurdu ama 2 gndür indi göğüsler yani şiş deil şuan
bide c.tesi günü inanılmaz derecede belimin sol tarafı ağrıodu eğildimmi kalkamıodum yani o derece dünde adet sancım vardı sanki adet geldi sandım wcye gttiğimde beyazımsı bi akıntım gelmişti hatta şuan sol tarafım hala adet olcakmışım gibii ağrıo

yaaa seni çok iyi anlıym.Allah nazarlardan korusun.testi ne zaman yaptn?adet gününde mi?

kaydirigubbakcemile3pardonnn canım yaa hamiş olduğunu öğrenmeden önceki belirtileriniii

şekerim mesela bende hiiiiiç belirti olmadı. o yazılan belirtilerin bir çoğunu ben öğrendikten 1 hafta sonra yaşamaya başladım.
sadece tek farklılık adetime 1 hafta kala sol yumurtalığım batar gibi ağrımıştı bir gece boyunca ben kist zannetmiştim :)

guclubacismile

canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin ne zaman öğrendin?
kanda baktırdın mı? ne kadarlıksın ?

canm bgn yaptım bn kendim testi evde hemn şak die çıkıverdi ikinci çizgi inanamadım bile aslında yarın gidicemde 19 mayısya bilmiomki bakarlarmı olmazsa perşembe gdicem hastaneye

ınsallah canım tutturursun sogan kurunu nasıl yapıyorsunuz
canım bende hergün taze hazırlıcam arkadaşında sölediği gibi 2 bardak suyla 20 dk kaynatıp ılıyınca içicem 15 gün boyunca
ben 11. denememde hamile kaldım. o ay soğan kürü yapmıştım :)

ay hadi inş benimde bu ay olur.sen kaç gün yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…