- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
bugün adetimin 10.günü kızlarrrrr bugün çalışmalar başlıyor:hulya:
yarında soğan kürüne başlıyorum kistlerim uçsun gitsin diye.
listeyi göremedim kızlar
ben 11. denememde hamile kaldım. o ay soğan kürü yapmıştım :)
adetimin 7.günü başladım.
15 gün boyunca her sabah ve her akşam taze hazırlayıp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce 1 su bardağı taze hazırlanmış olarak içtim.
hazırlanışı:
1 adet orta boy yemeklik soğanın sadece dışındaki kabuğu soydum 4'e böldüm. 2 su bardağı kaynayan suya atıp 5 dk. kısık ateşte kaynattım. altını kapattıktan sonra ılımasını bekledim ve içtim. 2 bardak su kaynadıktan sonra 1 bardak kalıyor zaten.
inş adet olmam.olursam gelecek ay için bunu deneyecem
adetimin 7.günü başladım.
15 gün boyunca her sabah ve her akşam taze hazırlayıp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce 1 su bardağı taze hazırlanmış olarak içtim.
hazırlanışı:
1 adet orta boy yemeklik soğanın sadece dışındaki kabuğu soydum 4'e böldüm. 2 su bardağı kaynayan suya atıp 5 dk. kısık ateşte kaynattım. altını kapattıktan sonra ılımasını bekledim ve içtim. 2 bardak su kaynadıktan sonra 1 bardak kalıyor zaten.
kızlarrr hepinize çok teşekkür ediyorum güzell dilekleriniz için allahım sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla...
testi ilk yaptığımda inanamadım rüyada falan sandım kendimi başladım ağlamaya şimdi bu yazdıklarınızı grncee gene başladımmm
perşembe hastaneye gtcemm o zmn içim daha rahat olur
buuurrcuuummm bize adet belirtilerini yazzzzz
kızlarrr hepinize çok teşekkür ediyorum güzell dilekleriniz için allahım sizede nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla...
testi ilk yaptığımda inanamadım rüyada falan sandım kendimi başladım ağlamaya şimdi bu yazdıklarınızı grncee gene başladımmm
perşembe hastaneye gtcemm o zmn içim daha rahat olur
kaydirigubbakcemile3pardonnn canım yaa hamiş olduğunu öğrenmeden önceki belirtileriniii
perşembe hastaneye gtcemm o zmn içim daha rahat olur[/QUOTE
testi adetın gununun gecıkmesınden kac gun sonra yaptın
guclubacismile
canım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin ne zaman öğrendin?
kanda baktırdın mı? ne kadarlıksın ?
canım bende hergün taze hazırlıcam arkadaşında sölediği gibi 2 bardak suyla 20 dk kaynatıp ılıyınca içicem 15 gün boyuncaınsallah canım tutturursun sogan kurunu nasıl yapıyorsunuz
ben 11. denememde hamile kaldım. o ay soğan kürü yapmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?