- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar geçen ay 16sında olmuştum yani 2 gn geciktikten sonra yaptım
canm bgn yaptım bn kendim testi evde hemn şak die çıkıverdi ikinci çizgi inanamadım bile aslında yarın gidicemde 19 mayısya bilmiomki bakarlarmı olmazsa perşembe gdicem hastaneye
canım bnmm 1 hafta öncesinde kasıklarıma minik minik batma gibi bişey oluodu hatta sölemiştim burdadaa göğüslerim şişmişti ama bnm her adetten öncede olurdu ama 2 gndür indi göğüsler yani şiş deil şuan
bide c.tesi günü inanılmaz derecede belimin sol tarafı ağrıodu eğildimmi kalkamıodum yani o derece dünde adet sancım vardı sanki adet geldi sandım wcye gttiğimde beyazımsı bi akıntım gelmişti hatta şuan sol tarafım hala adet olcakmışım gibii ağrıo
canım bende hergün taze hazırlıcam arkadaşında sölediği gibi 2 bardak suyla 20 dk kaynatıp ılıyınca içicem 15 gün boyunca
ay hadi inş benimde bu ay olur.sen kaç gün yapmıştın?
saol canımmmmmmmmmmmmm darısı sizin başınıza inşallahhhhhhhhhhhayyy hamilemisin çooooooook sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
bakarlarmı özelde giderim yarın o zmnözele gidebiliyosan bakarlar yarın sabahtan canım.
canım peki akıntın öğrenmeden öncede varmıydı bide belinin ağrısı bacağınada vuruyormuydu
canım sakın 20 dk. kaynatma, öldürürsün bütün faydasını 5 dk. kaynatacaksın sadece.
buuurrcuumm izmir deymişsin sen . özel kent hastanesine git hemen bakarlar. orda sonucu beklemene bile gerek yok evine git internetten beker sonucuna. bize de haber ver tatlım :)
tamam canım zaten hep diodum hamile kalırsam kente gidicem zaten diee yarın gideyim o zmn
saol canımmmmmmmmmmmmm darısı sizin başınıza inşallahhhhhhhhhhh
bakarlarmı özelde giderim yarın o zmn
evet canımmm sol tarafım ağrıodu zaten belimin böle bacağıma sızı gibi oluodu zaten akıntımıda dün grmüştüm adet oldum sanıp sendedemi var aynından yoksa:lepi:
bende kente gidiyorum çok memnunum gerçekten.
ewet canım ya ooofff ya belirti olmasın yada hamiş olayım belimin soltarafı ağrıyo ve bacağıma vuruyo bugün daha çok
canım bnm adetten önce belim hiç ama hiç ağrımazdı sadece karnım ağrırdı senin belin falan ağrırmıydı adetten önce
kentte kime gidiosun canım sen namık bey varmışş çok ii diolar ona
canım orda namık hoca var, orçun bey ve tunç bey var.
3'ü zaten ekip.
namık hoca tunç ve orçunun hocaları.
ben orçun beye gidiyorum.
allah korusun en ufak bir pürüzde zaten 3übirlikte Namık hocanın yönetiminde müdehale ediyorlar.
lafın kısası hangisine gidersen git ama namık hoca prof. olduğu için biraz daha pahalı ve gebelik sorunlu değilse orçun veya tunça gitmek daha mantıklı.
canım benim öyle çok adet belirtimde olmaz çok hafif geçer anlamam bile adet olduğumu olduktan sonra karnım ve belim ağrımaya başlar
ayyyyyyy canım inşallah hamişsindir sendee:Saruboceq: allahım herkese versin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?