2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım peki akıntın öğrenmeden öncede varmıydı bide belinin ağrısı bacağınada vuruyormuydu

canım bende hergün taze hazırlıcam arkadaşında sölediği gibi 2 bardak suyla 20 dk kaynatıp ılıyınca içicem 15 gün boyunca

ay hadi inş benimde bu ay olur.sen kaç gün yapmıştın?

canım sakın 20 dk. kaynatma, öldürürsün bütün faydasını 5 dk. kaynatacaksın sadece.

ayyy hamilemisin çooooooook sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
saol canımmmmmmmmmmmmm darısı sizin başınıza inşallahhhhhhhhhhh
özele gidebiliyosan bakarlar yarın sabahtan canım.
bakarlarmı özelde giderim yarın o zmn
canım peki akıntın öğrenmeden öncede varmıydı bide belinin ağrısı bacağınada vuruyormuydu

evet canımmm sol tarafım ağrıodu zaten belimin böle bacağıma sızı gibi oluodu zaten akıntımıda dün grmüştüm adet oldum sanıp sendedemi var aynından yoksa:lepi:

bakarlarmı özelde giderim yarın o zmn

bakarlar tabi ki , sabahtan git 1 saate alırsın sonucunu, özellerde tatil günleri bile laboratuvarda çalışan olur canım.

buuurrcuumm izmir deymişsin sen . özel kent hastanesine git hemen bakarlar. orda sonucu beklemene bile gerek yok evine git internetten beker sonucuna. bize de haber ver tatlım :)

buuurrcuumm izmir deymişsin sen . özel kent hastanesine git hemen bakarlar. orda sonucu beklemene bile gerek yok evine git internetten beker sonucuna. bize de haber ver tatlım :)

tamam canım zaten hep diodum hamile kalırsam kente gidicem zaten diee yarın gideyim o zmn

ewet canım ya ooofff ya belirti olmasın yada hamiş olayım belimin soltarafı ağrıyo ve bacağıma vuruyo bugün daha çok

kentte kime gidiosun canım sen namık bey varmışş çok ii diolar ona

canım orda namık hoca var, orçun bey ve tunç bey var.
3'ü zaten ekip.
namık hoca tunç ve orçunun hocaları.
ben orçun beye gidiyorum.

allah korusun en ufak bir pürüzde zaten 3übirlikte Namık hocanın yönetiminde müdehale ediyorlar.

lafın kısası hangisine gidersen git ama namık hoca prof. olduğu için biraz daha pahalı ve gebelik sorunlu değilse orçun veya tunça gitmek daha mantıklı.

hmm saol tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…