2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim çooooooooooooooooook sevindim gözün aydın hayırlı olsun bekliyorduk bu güzel haberi senden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:dance::teytey:a.s.

canım benim çooooooooooooooooook sevindim gözün aydın hayırlı olsun bekliyorduk bu güzel haberi senden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:dance::teytey:a.s.

ayyyy denizcim saol tatlımmm yaaaopuyorumnanaktan

yarında bi kandan baktırayımm içim rahat etsin

canım şüküler olsun allahım tamamına erdirsin denizcim bişey soracağım hamileliğin 6+5 ya vajinal ultrasonda duyuldu değilmi kalp atışı

canım 6+1 miş üstten baktı göremedi vajinadan baktı duyabildik ya bide parlıyordu yanıp sönüyordu sanki kalbi :))) doktorum bu sizin pırlanta yüzüğünüz dedi :asigim:

Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
boyuda uzamış maşallah 4mm olmuş :)))
bir ay sonra bir sonraki randevumuz o zamanda ense ölçümü alacaklarmış

burcucum inşallah sende duyacaksın pıt pıtları

kızlar ben kapatıyorum hepinize iyi geceler

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ne güzel hamişsiniz ya biz ne zaman bu haberleri vericez ben bu ay 5. kez klomen kullanıyorum herşey doktorun istediği gibi oluyor yani yumurta büyüyor kendi başına çatlıyor ama yinede tutturamadık bu ay doktor ilaca son dedi bakalım bundan sonra neler yapacak merak ediyorum

cnm inş bu ay olurda başka bişeye gerek kalmaz
rahim filmi çektirdinmi sen?
bende adet olsamda başlasam artık klomene karnımda müthiş gaz var yaa

ya akşam arkadaşlarla dışarıdaydık 4 aile birlikteydik 3 ününde bebişi var hatta biri bidaha hmile offf
nasıl içim cız etti kendimi eksik hissettim anlatamam...

burcummmmm çooook sevindim cnm ya çok merak ediyodum seni,nasıl mutlu oldum cnm allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah,taze annemiz,oohh ne güzel rahatlamışsındır artık bitti stresss,eşine nasıl söledin annenlerede söledinmi,çok tebrik ederim cnm darısı tüm isteyenlerin başına
deniz1958 cnm çok sevindim sende duymuşsun pıt pıtları kocamanda olmuş bebişin,gör bak 1 ay sonra ne kadar büyümüş olcak,inşallah hep böle yolunda gider cnm sonuna kadar
geçmişi çok okuyamadım başka yeni haberimiz yok sanırım
buarada hepimizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…