2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

12 haftalıkken mi gideceksin canım doktora

cnm benim bu cuma randevum var ,11+0 da da 2li testler başlıyo benimde 10+0 olcak bu hafta, sanırım 1-2 hafta sonra tekrar gel diyebilir,kimi doktorlar ense kalınlığına bakıp 2li teste gerek yok diyebiliyormuş ama ben kesinlikle yaptırıcam zaten dr.um yap der bencede,bakalım

kılzar gunaydın kımse yok ama bende sızlerle guzel bır haber paylasmak ıstıyorum..dun dr gıttımcanlarım ve dr yumurtamın boyutunu soyledı c.tesı gıttıgımde soylememıstı 19*17 mıs boyutu bıde catlamıs yumurtan dedı ılıskıye gırdınızmı dedı soyledıgım gunlerde gırdık dedım cok ıyı dedı bugun sabah ıcın bıde persembe aksam ıcın tkr ılişki verdı cuma gunu deprogestana baslıcaksın dedı ...ya kızlar cok umutluyum bu aydan dua edın bana ılk kullandım bu ay klomenı ınsallah bı daha ıcmek zorunda kalmam.. ama dunden berı ıcım nese dolu eee bıde burda hamıs haberı alınca daha da mutlu oldum

burcuuuuummm cok sevındım tatlım...denızım1958 sana da canım..ınsallah daha guzel haberlerınızı de alırız kızlar
herskesın 19 mayıs Atatürk'ü anma ve geçlik bayramını kutluyorum

canım bende senin adına çok sevindim inşallah senden de güzel haberi alırız opuyorumnanaktan

sewdalinka sen de uyumamşsın canm

ay canım kusura bakma sonra gördüm yazdıklarını:)
dü n gece 2.30 da yattık eşim kahveden geç geldi,
bende ona küstümmm
bababsı geldiya onu gezdirip duruyor öğretmen evinde okey oynamışlar bababsının çenesi düşmüş emekli öğretmenelrle eskileri konuşmuşlar
geç geldi,ler :)
ondan geç yattım

anladım canım olur arada öyle şeyler babasıyla berabermiş nolcak :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…