2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

bnm eşim de çok şükür temizlik konusunda hep yardımcıdır..bütün işleri beraber yaparız hatta bazen o benden çok iş yapar:)

:)) benımkı zaten ış yapmadıgıma kızmaz. yazım yanlıs anlasıldı sanırsam CADIARZU örnek atıyom gomlegının düğmesi sökülmüş nıye dıkmedın der.. bende dıkesım gelmedı yoruldum derım :) yoksa karısmaz ısıme gücüme. benmı yanlıs anlattım acaba sorunumu CADIARZU galıba evet :lepi:

hımm şimdi daha iyi anlaşıldı cnm:)

neyse ben cıkmak zorundayım arkadasım gelcekmıs daha sonra konusuruz kendınıze ıyı bak hepinizi öptüm

boshayallersmile :Saruboceq: boshayallersmile :Saruboceq: boshayallersmile

bnm dün misafirlerim vardı yaprak dökümünü izleyememiştim şimdi onu izliyorum netten

Merhaba kizlar.
Ne zamandir ugrayamiyorum iki güzel hamisimiz daha var demek,cok sevindim Allah tamamina erdirsin kizlar.
Welcome Benim tarihim 27 Mayis canim :)

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran--------------11.deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pretty9217----------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

merhaba arkadaşlarrrr yemek vakti kimsecikler yok,benim eşimde 1 saat sonra gelcek bende birazdan yemek yapmaya koyulcam,keyifler nasıl

meraba canım kızlar benım bır sorunum var dun yazdım ama kımse cvp yazmadı...dun aksam ustu kasıklarımda adet agrısı gıbı bır agrı basladı arkasından 2 dakıkada bır ıdrara cıkmaya basladım 1 bucuk saatte 10 defaya yakın tuvalete cıktım sonra gectı..klomen kullanan ve ardından catlatma ıgnesı yapan kızlar sızce bu onun belırtısı olabılırmı yada dollenme olmus da o etkılıyor olabılırmı...ha bıde gecelerı ıc bulantısıyla uyanıyorum 3 gundur falan hadı psıkolojık desem gece nıye bulansın dımı ...

kestane kebab acele cevappppp:))))))))))))))))))) beklıyooooooorruuuuummmm

cnm o ilacın etkisimi bilmiyorum ama hamilelikte de aşırı idrara çıkma oluyor ama ben bunu ilk 4 haftada yaşadım yani hamile olduğumu öğrendiğim hafta çoğaldı,senin kaç günün var,bulantıda benim yine hamile olduğuımu öğrenmeme 3-4 gün kala oluşmaya başlamıştı sabahları ve gün içinde oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…