canım inşallah allahım tüm isteyenler versin bende bu ay çok istiyorum 25 mayıs eşimin doğum günü ona o çift çizgiyi göndermek istiyorum:Saruboceq:
cok soruyorum ama ben cızelgeyı goremedım cızelge ne tarafta cnm:kedi:
Canım çizelge yazan yere ama o yapıştırdığın yazıda başında ve sonunda kare parantes için olanları sil parantezde dahil yoksa kabul etmiyor...
canım benımkı hıc kızmaz temızlık falan yapmasamda.hatta bana sen de temızlık hastasısın dıyor.oysa hergun yapamıyorum okulda oldugum ıcın.haftaıcı ustten alıyorum.haftasonu derın temızlık oluyor.ona bıle hep temızlık yapıyorsun dıyor.ama haftasonu supurme ısı onundur.o supurur ben sılerım ,toz alırım,camasır,utu ,yemek falan zaten yoruyor supursun artık okadarda yapsın.ama supurme ısını o yaptıgı ıcın soylenır.bu haftada temızlık yapma der.:roflol: bence sende yaptr da bıdaha soylenmesınalsanaalsanasmile
canım benımkı hıc kızmaz temızlık falan yapmasamda.hatta bana sen de temızlık hastasısın dıyor.oysa hergun yapamıyorum okulda oldugum ıcın.haftaıcı ustten alıyorum.haftasonu derın temızlık oluyor.ona bıle hep temızlık yapıyorsun dıyor.ama haftasonu supurme ısı onundur.o supurur ben sılerım ,toz alırım,camasır,utu ,yemek falan zaten yoruyor supursun artık okadarda yapsın.ama supurme ısını o yaptıgı ıcın soylenır.bu haftada temızlık yapma der.:roflol: bence sende yaptr da bıdaha soylenmesınalsanaalsanasmile
:)) benımkı zaten ış yapmadıgıma kızmaz. yazım yanlıs anlasıldı sanırsam CADIARZU örnek atıyom gomlegının düğmesi sökülmüş nıye dıkmedın der.. bende dıkesım gelmedı yoruldum derım :) yoksa karısmaz ısıme gücüme. benmı yanlıs anlattım acaba sorunumu CADIARZU galıba evet :lepi:
cok soruyorum ama ben cızelgeyı goremedım cızelge ne tarafta cnm:kedi:
Canım kullanıcı paleni gir orda solda profil düzenleye gir açılan sayfada aşaıya in en altta çizelge yazısını göreceksin...
2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme
gülpembe80-------------------------22 Mayıs---------------5. deneme
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme
nehir25--------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme
pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme
hilal24---------------------------------?? Mayıs---------------3. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme
sellvi27-------------------------------?? Mayıs---------------2. deneme
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
simiramis-----------------------------?? Haziran--------------11.deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pretty9217----------------------------?? Haziran---------------3. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
BEKLEMEDEKİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?