2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

Kumralperi insallah hamilesindir.
Sporstar akintin ne zaman baslamisti? Benim 7 gün var reglime ve sadece kasik agrisi bazi aksamlarda bel agrisi yasiyorum ama akintim yok denecek kadar az.
Bu ayda olmadimi acaba

Kumralperi insallah hamilesindir.
Sporstar akintin ne zaman baslamisti? Benim 7 gün var reglime ve sadece kasik agrisi bazi aksamlarda bel agrisi yasiyorum ama akintim yok denecek kadar az.
Bu ayda olmadimi acaba
canım belirtiler farklı olabilir ama benim akıntım 10 gün önceden falan başlamıştı baya çoğalmaya,hafif kasık batmalarıda yaşıyordum o günlerde ama bel ağrım yoktu hiç bel ağrısıda 2 kere hamilelikte oldu okadar,inşallah hamilesindri cnm az kalmış seninde
bende işten geldim yemeğimi yaptım kocişimi bekliyorum :1hug:

benimde eşim geliyor şimdi bende yemek yapmaya koyuldum,çıkayım şimdi biraz akşama yine konuşuruz byyyy

selizzzzzzzzzzz canım slm listeye baktımda ikimizinde 5. deneme ve tarihimiz 8 haziran aynıyız yani hadi bakalım artık çalışmalara başladın mı

selizzzzzzzzzzz canım slm listeye baktımda ikimizinde 5. deneme ve tarihimiz 8 haziran aynıyız yani hadi bakalım artık çalışmalara başladın mı

öylemi canımmm listeyi göremedim evet canım yaa benimde bu 5.denemem ayy hadi inşş ikimizde 8 haziranda çift çizgileri görürürüz...lafı bile heyecanlandırıyor...canım dün değil birönceki gün salı günü ilk çalışmamıza başladık.doktorum adetinin 10.günü başlayın dedi.bugün 12.gün ikinci çalışmamız:hulya: olacak inş...canım birde bende kist çıktı doktorum yumurtanda çatlamıyor olabilir dedi buakşam soğan kürüne başladım.doktorum folik asit verdi onuda içiyorum..sen neler yapıyorsun?

canım gebelik oluşuyor fakat tutunamadan çok küçükken adet gibi kendiliğinden düşüyor evde yapılan kan testindede kan testindede çıkıyor

kızlaaaaarrrr ben 10 haftalık hamileyim, herşeyi daha çok yeni yaşadım.
sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…