kızlaaaaarrrr ben 10 haftalık hamileyim, herşeyi daha çok yeni yaşadım.
sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
canım ben adetime 1 hafta kala sol yumurtalığımda ağrı yaşadım, hatta kist oldu zannetim, çok üzülmüştüm. bundan başka hiç belirti yaşamadım. akıntım yok denecek kadar azdı, aynı adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başlamıştı. göğüslerim her adet öncesi olduğundan daha farklı acımadı. idrarımda hiçbir koku veya renk koyulaşması yoktu. ( hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra oldu hala var.)
adetime 3-4 gün kala sabahları ateşimi ölçtüm 37.2'den aşağı düşmemişti hiç ama çok bekleyince bununla bile çok ümitlenemiyor insan.
çok şükür rabbim nasip etti, isteyen herkese hayırlısıyle tez zamanda ver allahım. hamilelerin duası geçer diyorlar, hep dua ediyorum sizler için .
canım benim inş sağ sali bebeğine kavuşursun.kaçıncı denemende oldu cnm uğraştınmı sende bizim gibi..yoksa bu topiğe üye olduktan sonramı hamile kaldın...geçen ay bnmde sol kasığımda ağrılar oldu bende hamileyim sandım adet oldum doktora gittim sol kasığımda kist çıktı.oyüzden böyle belirtilere pek takılmamak gerek diye düşünüyorum
panki hamile kaldı sonra onu gören olmadı hoşgeldin panki
hoşbuldum canım.
aşkolsun gözüm hep üstünüzde geliyorum ara ara yazmaya vaktim olmasa da okuyorum takip ediyorum. burası uğurlu bi topik, inanıyorum ki, herkes hamile kalacağı için yakında topiğin başlığını değiştirmek zorunda kalıcaz :)
insallah cnm benımde adet olmama 2-3 gun kaldı ınsallah bu ay olmustur:Saruboceq::Saruboceq:
amin canım amiinn:Saruboceq:
sabah yataktan kalkmadan ateşini ölç bakalım kaç çıkacak.
kaç çıkması lazım
canım kişiden kişiye bu rakam değişir ama 36 dan yüksek olması özelliklede 36,5'dan yüksek olması ve adet yaklaştığı halde düşmemesi gebelik işareti olabiliyor.
yarın derece alıyım denıyım ılla ytaktan kaltıktan sonramı olması lazım
evet canım hatta kalkmadan uyanır uyanmaz ölçmen gerekiyor, gün içinde ölçtüğün değerler doğru ve geçerli değil.
sinannuray canım nasıl gidiyo hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?