2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım ben adetime 1 hafta kala sol yumurtalığımda ağrı yaşadım, hatta kist oldu zannetim, çok üzülmüştüm. bundan başka hiç belirti yaşamadım. akıntım yok denecek kadar azdı, aynı adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım başlamıştı. göğüslerim her adet öncesi olduğundan daha farklı acımadı. idrarımda hiçbir koku veya renk koyulaşması yoktu. ( hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra oldu hala var.)
adetime 3-4 gün kala sabahları ateşimi ölçtüm 37.2'den aşağı düşmemişti hiç ama çok bekleyince bununla bile çok ümitlenemiyor insan.
çok şükür rabbim nasip etti, isteyen herkese hayırlısıyle tez zamanda ver allahım. hamilelerin duası geçer diyorlar, hep dua ediyorum sizler için .

canım benim inş sağ sali bebeğine kavuşursun.kaçıncı denemende oldu cnm uğraştınmı sende bizim gibi..yoksa bu topiğe üye olduktan sonramı hamile kaldın...geçen ay bnmde sol kasığımda ağrılar oldu bende hamileyim sandım adet oldum doktora gittim sol kasığımda kist çıktı.oyüzden böyle belirtilere pek takılmamak gerek diye düşünüyorum

amin canım sağol, ben 11. denememde hamile kaldım. bu topiğin listesine girdiğim ay yani. uğurlu geldi bana :)

panki hamile kaldı sonra onu gören olmadı hoşgeldin panki

hoşbuldum canım.
aşkolsun gözüm hep üstünüzde geliyorum ara ara yazmaya vaktim olmasa da okuyorum takip ediyorum. burası uğurlu bi topik, inanıyorum ki, herkes hamile kalacağı için yakında topiğin başlığını değiştirmek zorunda kalıcaz :)

insallah cnm benımde adet olmama 2-3 gun kaldı ınsallah bu ay olmustur:Saruboceq::Saruboceq:

sinannuray canım nasıl gidiyo hamişlik

valla çok güzel hiç bişey hissetmiyorum kızımda 5 ay hiç bişey yiyememiştim herşeyden tiksinirdim kokulara dayanamazdım bunda hamile gibi değilim bide iştahım açıldıki sorma sen nasılsın canım bu topiği böle sessiz görmek hiç hoşuma gitmiyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…