2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

iyiyim canım valla işte benimde günüme 3 gün kaldı bakalım umutsuzum ama bekliyorum sonucu hamilelik öncesindede hiçbişey hissetmedin mi?

ben 3 gün kala test yapmıştım çıkmamıştı adet günümde yaptım çok net çıktı umutsuz olma hiç bi belirti hissediyomusun

ben 3 gün kala test yapmıştım çıkmamıştı adet günümde yaptım çok net çıktı umutsuz olma hiç bi belirti hissediyomusun

canım 2-3 gün önce sağ kasığım çok ağrıyordu oturup kalkamıyordum o geçti akıntım çok fazlaydı oda biraz azalmış bugünde gögüslerim sertleşmiş ağrı yok ama bide sanki midemde bi şişlik var oturunca kat kat oluyo beni çok rahatsız ediyo mide kazıntısı bendede var

canım benım daha cok var reglıme 5 hazıran da ama ınsallah olmaz tabı ıgneden sonra mıdem bulanmaya bır basladı sımdı gecelerı ne zaman uyansam mıdem kazınıyo ıcım bulanıyo tabı ben ne kadar belırtı varsa hepsını baska bıseylere yoruyorum umutlanmamak ıcın ..zaten daha da cok erken....ama canım benım dusugumde de belırtılerım cok erken baslamıstı o yuzden de bıraz kafam karısık ınsallah vardır napım calısmalar bıttı beklıyoruz bakalım....

gunaydın canım kımse yok yıne ((( bende ne zaman musaıt olup gırsem surda bır denk getıremıyorum ya kımsecıkler yok baksana...senın hamıslık nasıl gıdıyor tatlım

bende buranın demirbaşı sayılırım pc yi açınca burayıda açıyorum
iyi canım ama ilaçlardan mı ne şişkinlik var hep o rahatsız ediyor bulantılarım arada oluyor oda kötü koku duyarsam sen nasılsın

valla canım ıyı dıyelım ıyı olsun ..bendekı ne bende anlayamadım baska bır topıge gırdım orda sordum klomen kullannanlarla ılgılı bır topık var onlarda anlayamadı bu ıdrara cıkma olayı enfeksıyonla ılgılı heralde..bende sabırsız<lıkla beklıyorum canım napım..bulantıların da 2 aya kadar gecer canımdaha rahat br hamılelık gecırmeye baslarsın ozaman ..darısı benım ve tum ısteyenlerın basına inşallah

günaydın kızlarr dün gttim idrardan baktılar,bgnde kan verdim ama taa salıya çıkcakmış oda çarşambaya özele gitcem randevu alayım önce.yaklaşık 5 haftalıkmış zaten idrarda pozitif çıkıpta kanama vs. olmazsa bi sorun yokmuş dün gelemedim hiç eşim antalyaya gitti bnde annemde kalıorum onunda misafiri vardı fırsat bulamdım gelmeye...

gunaydın canım naber

Iyiyim canim.6 gün kaldi adetime sabirsizlikla bekliyorum iste...
Evet Burcu burda :) Canim cok sevindim tekrar gözün aydin belirtilerini yazarmisin? ilk ne zaman basladi,akintin varmiydi?
Kizlar benim 3,5 yasinda bi kizim var ama hic dogurmamis gibiyim unutmusum herseyi ikincisinide bu kadar heyecanla bekleyecegimi hic sanmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…