valla çok güzel hiç bişey hissetmiyorum kızımda 5 ay hiç bişey yiyememiştim herşeyden tiksinirdim kokulara dayanamazdım bunda hamile gibi değilim bide iştahım açıldıki sorma sen nasılsın canım bu topiği böle sessiz görmek hiç hoşuma gitmiyo benim
iyiyim canım valla işte benimde günüme 3 gün kaldı bakalım umutsuzum ama bekliyorum sonucu hamilelik öncesindede hiçbişey hissetmedin mi?
ben 3 gün kala test yapmıştım çıkmamıştı adet günümde yaptım çok net çıktı umutsuz olma hiç bi belirti hissediyomusun
kızlarrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk mutluyumm alahım dualarımı kabul ettiiiiiiiiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben 3 gün kala test yapmıştım çıkmamıştı adet günümde yaptım çok net çıktı umutsuz olma hiç bi belirti hissediyomusun
cnm o ilacın etkisimi bilmiyorum ama hamilelikte de aşırı idrara çıkma oluyor ama ben bunu ilk 4 haftada yaşadım yani hamile olduğumu öğrendiğim hafta çoğaldı,senin kaç günün var,bulantıda benim yine hamile olduğuımu öğrenmeme 3-4 gün kala oluşmaya başlamıştı sabahları ve gün içinde oluyordu
bende buranın demirbaşı sayılırım pc yi açınca burayıda açıyorum
iyi canım ama ilaçlardan mı ne şişkinlik var hep o rahatsız ediyor bulantılarım arada oluyor oda kötü koku duyarsam sen nasılsın
Günaydin kizlar :)
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuklava:
gunaydın canım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?