- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
günaydın kızlarr dün gttim idrardan baktılar,bgnde kan verdim ama taa salıya çıkcakmış oda çarşambaya özele gitcem randevu alayım önce.yaklaşık 5 haftalıkmış zaten idrarda pozitif çıkıpta kanama vs. olmazsa bi sorun yokmuş dün gelemedim hiç eşim antalyaya gitti bnde annemde kalıorum onunda misafiri vardı fırsat bulamdım gelmeye...
Iyiyim canim.6 gün kaldi adetime sabirsizlikla bekliyorum iste...
Evet Burcu burda :) Canim cok sevindim tekrar gözün aydin belirtilerini yazarmisin? ilk ne zaman basladi,akintin varmiydi?
Kizlar benim 3,5 yasinda bi kizim var ama hic dogurmamis gibiyim unutmusum herseyi ikincisinide bu kadar heyecanla bekleyecegimi hic sanmiyordum.
günaydın kızlarr dün gttim idrardan baktılar,bgnde kan verdim ama taa salıya çıkcakmış oda çarşambaya özele gitcem randevu alayım önce.yaklaşık 5 haftalıkmış zaten idrarda pozitif çıkıpta kanama vs. olmazsa bi sorun yokmuş dün gelemedim hiç eşim antalyaya gitti bnde annemde kalıorum onunda misafiri vardı fırsat bulamdım gelmeye...
günaydın kızlar..
ay ne kadar geç veriyorlar sonucu ben 2 saat sonra falan almıştım
ama hamilesin ya ne güzel eşinde Antalya ya hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3
gunaydın canım klomene basladınmı
Iyiyim canim.6 gün kaldi adetime sabirsizlikla bekliyorum iste...
Evet Burcu burda :) Canim cok sevindim tekrar gözün aydin belirtilerini yazarmisin? ilk ne zaman basladi,akintin varmiydi?
Kizlar benim 3,5 yasinda bi kizim var ama hic dogurmamis gibiyim unutmusum herseyi ikincisinide bu kadar heyecanla bekleyecegimi hic sanmiyordum.
kızlar fotoma bakın hemen kaldırcam
canım sadece gebelik için yapmamışlar kan testini diyabet,guatr falanda bakcaklarmış ondan geç çıkıomuşş
eşimde hoşbulmuşş antalyayakaydirigubbakcemile3
kızlar fotoma bakın hemen kaldırcam
ayy çok tatlısın cnm ne güzel bi gelin olmuşsun
sen o zaman kan ve idrar testleri için vermişsin canım 3 tüp aldılar büyük ihtimal bizim oda 3 saat sonra çıkmıştı sonuçlarım hepsi temiz çıktı doktor kanın çok güzel dedi
bizde sadece kan uyuşmazlığı var
kumralperi canım sen neresindesin izmirin
canım çok güzel bi gelin olmuşsun eşinlede çok yakışıosunuz:lepi::lepi:
evet canım bndende 3 tüp aldılar idrara dün bakmışlardı o zaten çıktı bizim yaptığımız testlerdendi bide renki menkli bişeyle baktılar idrardan..
yaaa nie böle geç çıkcak peki bnmki sağlık ocağı olduğu için galiba..
buca gediz canım sen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?