2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay ne kadar geç veriyorlar sonucu ben 2 saat sonra falan almıştım
ama hamilesin ya ne güzel eşinde Antalya ya hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3

Allah bagıslasın canım ya ne guzel ıkıncısıde olsa bı can daha sonucta tabı heyecanlanırsın Allah'ım bızlere de nasıp etsın ınsallah ya ben 1 tane dogurayım ıkıncısını 1 sene sonra hemen ıstıyorum ama tabı olursa(ıkısı bırlıkte buyusunler ıstıyorum bende daha cabuk ataırım kaygılarını ustumden eltımın bırı 9 dıgerı 3 yasında delırtıyolar kadını onu gordukce ara vermeye korkar hale geldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay canım ya benımde gecen ay kan verdıgımde ole oldu cuma verdım pazartesıye kaldı sonuc sınır olmustum bende gebelık cıkmamsıtı ama sen en azından hamıs oldugunu bılıyosun merak etme cok guzel cıkıcak o sonuc oooohhh mıs kokulu bır bebısın olucak:)

ay ne kadar geç veriyorlar sonucu ben 2 saat sonra falan almıştım
ama hamilesin ya ne güzel eşinde Antalya ya hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3

canım sadece gebelik için yapmamışlar kan testini diyabet,guatr falanda bakcaklarmış ondan geç çıkıomuşş

eşimde hoşbulmuşş antalyayakaydirigubbakcemile3

saol canımmmopuyorumnanaktan

canım adet gnmden bir hafta öncesinden kasıklarımda batmalar oluodu ama sol taraf ağırlıkta,sonra belim çok aşırı ağrımıştı bide 1 gün kala adette olduğu gibi karnım ağrıodu olcam sanıodum akıntılarımda çok yok tuvalete gidersem görüyorum yani çamaşırımı ıslatcak kadar akıntım yok

canım sadece gebelik için yapmamışlar kan testini diyabet,guatr falanda bakcaklarmış ondan geç çıkıomuşş

eşimde hoşbulmuşş antalyayakaydirigubbakcemile3

sen o zaman kan ve idrar testleri için vermişsin canım 3 tüp aldılar büyük ihtimal bizim oda 3 saat sonra çıkmıştı sonuçlarım hepsi temiz çıktı doktor kanın çok güzel dedi
bizde sadece kan uyuşmazlığı var

evet canım bndende 3 tüp aldılar idrara dün bakmışlardı o zaten çıktı bizim yaptığımız testlerdendi bide renki menkli bişeyle baktılar idrardan..
yaaa nie böle geç çıkcak peki bnmki sağlık ocağı olduğu için galiba..

evet canım sağlık ocağından dolayıdır biz özelde yaptırmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…