yok cnm pazar günü başlıcam inş
bende 2. çocukla fazla ara vermicem aralarında hem ha deyince olmuyo zaten :) 2 yaşına geldiği zaman hemen düşüncem ...sanki 1. olmuş gbi 2. yi planladım hemen:))
günaydın kızlar..
Allah bagıslasın canım ya ne guzel ıkıncısıde olsa bı can daha sonucta tabı heyecanlanırsın Allah'ım bızlere de nasıp etsın ınsallah ya ben 1 tane dogurayım ıkıncısını 1 sene sonra hemen ıstıyorum ama tabı olursa(ıkısı bırlıkte buyusunler ıstıyorum bende daha cabuk ataırım kaygılarını ustumden eltımın bırı 9 dıgerı 3 yasında delırtıyolar kadını onu gordukce ara vermeye korkar hale geldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar fotoma bakın hemen kaldırcam
saol canımmmopuyorumnanaktan
canım adet gnmden bir hafta öncesinden kasıklarımda batmalar oluodu ama sol taraf ağırlıkta,sonra belim çok aşırı ağrımıştı bide 1 gün kala adette olduğu gibi karnım ağrıodu olcam sanıodum akıntılarımda çok yok tuvalete gidersem görüyorum yani çamaşırımı ıslatcak kadar akıntım yok
bnde kemalpaşa canım
evet canım sağlık ocağından dolayıdır biz özelde yaptırmıştık
olsun canım umut olmadan hayat cekılmez tabıkıde dusunceksın bak bana bende hemen 1 sene sonra ıkıncı dıyorum sankı ılkı olduda:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Expected Due Date
Due-date calculator
ingilizcesi olanlar bu nedemek bilen varmı
Expected Due Date
Due-date calculator
Bitiş Tarihi Beklentisi
Nedeniyle güncel hesap makinesi
kızlar düğün fotolarımdan koyayım dedim ama kabul etmedi bunu koydum
Expected Due Date
Due-date calculator
tatlım ticker yapıcamda yani doğum tarihi oluo demi
Last Menstrual Period buda son adet tarihimi oluo bi yardım et kızzz yapamadım
evet canım son adet tarihi ...bu arada ben ıngılızce bılmıyorum canım cat pat bılıyorum bunları ıngılızce turkce sozluk var ordan bakıyorum nette de var canım
ayyyy kızlar olmuşmu tickerim güzel
ayyyy kızlar olmuşmu tickerim güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?