2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

yok cnm pazar günü başlıcam inş

bende 2. çocukla fazla ara vermicem aralarında hem ha deyince olmuyo zaten :) 2 yaşına geldiği zaman hemen düşüncem ...sanki 1. olmuş gbi 2. yi planladım hemen:))

olsun canım umut olmadan hayat cekılmez tabıkıde dusunceksın bak bana bende hemen 1 sene sonra ıkıncı dıyorum sankı ılkı olduda:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..

Sanada günaydin canimm :)

Amin canim saol.Allah isteyen herkese nasip etsin.Aradaki yas farkina gelince iyiki beklemisim diyorum cünkü kizim artik kendi yemek yiyebiliyor,kendi ayakkabisini giyebiliyor kurtardi yani kendini bana da büyük yardimi var.Bence en az 3 yas olmali iki cocuk arasi ozaman ilk cocuguda doya doya büyütmüs oluyosun.

kızlar fotoma bakın hemen kaldırcam

Canim cok tatlisiniz,Allah ayirmasin insallah.

benimde sol kasigimda agri var arada sagda agriyor,bakalim hayirlisi...

olsun canım umut olmadan hayat cekılmez tabıkıde dusunceksın bak bana bende hemen 1 sene sonra ıkıncı dıyorum sankı ılkı olduda:)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben aslında ikiz çok istemiştim eşimin ailesinde de var bir bakmışız ikinci ikiz olurmuş diyorum eşimde sen önce şu karnında kini bir çıkarda onu sonra düşünürüz diyor korktu herhelde kaydirigubbakcemile3

tatlım ticker yapıcamda yani doğum tarihi oluo demi
Last Menstrual Period buda son adet tarihimi oluo bi yardım et kızzz yapamadım

evet canım son adet tarihi ...bu arada ben ıngılızce bılmıyorum canım cat pat bılıyorum bunları ıngılızce turkce sozluk var ordan bakıyorum nette de var canım

neyse sonra koyarım artık birazdan çıkıcam çünkü okula gitmek için hazırlanıcam
tatilden sonra da çekilmiyoo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…