Kızlar 23-24 Mayıs benim evlilik yıldönümüm...Ama biz kaçtığımız günü evlilik yıldönümü olarak kutluyoruz...Dün eşimediyorum ki; ***Ben geçen sene bugün kuafördeydim...Yollasana beni yine kuaföre diyorum...Olmaz geçen sene zengindim şimdi parasız kaldım diyor...*** Onun derdi para değil ki; sorun çıkardığı tadilat pisliğini kim temizleyecek ardından...
tekrar idrar testi yaparım inş
sonra 5-6 haftalık olunca direk dr giderim sanırım
regl olmazsam tabiki
ben simdi hamileysem sayet cocugumu dogurduktan sonra ardindan hemen hamile kalmak istiyorum aralarinda pek yas farki olsun istemiyorum biliyorum biraz zor olucak ama degecek buna eminim
ilki doğunca fikirlerin daha netleşir inş. cnm[/QUOtabi
tabi orasi öyle senin 1 tane var demi cnm
ilki doğunca fikirlerin daha netleşir inş. cnm[/QUOtabi
tabi orasi öyle senin 1 tane var demi cnm
evet 3,5 yaşında bir oğlum var
oo masallah adi ney canim
kaçarak mı evlendin cnm niye ki?
Canım ben bundan önce nişanlıydım başkasınla...Okuldu askerlikti falan derken 5 sene nişanlı kaldım...Düğüne 1 ay varken nişanı attım...Çünkü nişanlım kabullenemeyeceğim şeyler yaptı...Ailesi rahat bırakmadı bizi ve olaylar karıştı...Babamda artık herkes bize aynı şeyleri yapacak diye endişesi vardı o nedenle daha istemeye gelecekleri günden beri çok sert tepkiler verdi...Hiç kaçmak yoktu aklımda ama bişey dürttü işte...
welcome mutluluklar canım.sende evde süslen boşver.akşama da özel bişeyler yap güzel bi sofra.
ahmet cnmgamyoncuiremsu
aileler daha sonra barıştıysa,sen mutluysan sorun olmaz
demekki kısmetinde kaçmak varmış
gulpembe simdi bolca sut ic sayet cocuk yerlestiyse iyi gelirmis süt
içiyorum cnm sende iç
toprak bugün girmedi mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?