ya kızlar kür yapıp kullanan var mı?denesem mi diyrm soğan kürünü?
insallah canim hepimmizde hamileyizdirmeraba kızlar nasılsınız bakalım..gulpembe canım ınsaaaallllahhhh hamılesındır..nehır25 ve yoprakceylın sızlerınde guzel haberlerınız<ı beklıyorumm..bende heyecanla gunlerın gecmesını beklıyorum hepımızın hakkında hayırlısı olsun kızlar ...
kımsecıkler yok burda cıkıyorum bende ...
bence yapma daha cok yenisin olur senin 2-3 denemen daha olmazsa ozaman yap cnm
doğru söylüysn nehircm bu ay da öyle oluruna bırakayım.
pretty benan ismimi daha guzel sence beren ismimi daha guzel
ama erkek ismi de düşün bence.Benim arkadaşa 8. aya kadar kız diyip 8. aydan sonra yani geçen hafta erkek demişler.çok ilginç ama öyle
nebiliyim kiz cocugum olcakmis gibi dusunuyorum hep hayirlisi olsun bi hamile olakta bakariz
kızlar ya az once yıkamacıdan halılarım geldı ya yıne dayanamayıp onları tasıdım sonrada belım agrımaya basladı pısman oldum ben boyle napıcam ya hıc ıse dayanamıyorum ılla onlar yerlerıne gıdıcek((( ınsallah bısı olma daha fol yok yumurta yok ama sonucta tedavıyle bısıler denıyoruz tutma ıhtımalı de var (( naptım ben ya oooffff ((
kızlar ya az once yıkamacıdan halılarım geldı ya yıne dayanamayıp onları tasıdım sonrada belım agrımaya basladı pısman oldum ben boyle napıcam ya hıc ıse dayanamıyorum ılla onlar yerlerıne gıdıcek((( ınsallah bısı olma daha fol yok yumurta yok ama sonucta tedavıyle bısıler denıyoruz tutma ıhtımalı de var (( naptım ben ya oooffff ((
turkiyenin saatiyle 1 bucukta iste yaparsam sabah yaparim o zaman hemen haber veririm size
tamam hayırlı haberlerini bekliym.sana çok dua ettim.o gün beni teselli ettin nasıl rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?