2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay kızlar zaten esım duysa cok kızar bana( aman duymasın ya...ne dıcem kızlar neden ılıskıden sonra ole yapmak gerekıyo ben sadece hemen kalkmıyorum bıde bacaklarımı havaya kaldırıyorum bıraz..p....s neden hemen cıkarmamamık gerekıyo

sperm o zaman hemen icinden cikamiyor o yuzden ulasacagi yere kolayca ulasiyor

nehır canım ya nasıl sabredıyosun ben olsam sımdıye kadar ıkı tane falan yapmıstım test...yarın hemen yapta bızı merakta koyma ben senı topragı gulpembeyı cok merak edıyorum

canım banada ıcımde cok kalınca gerı gelıyomus gıbı gelıyo spermler o yuzden hemen cıkmasını ıstıyorum ..bende denıyım barı tabı bu ay kalmazsam kıııı ınsallah kalır tabıı

slm kızlar
toprak okulda sanırım haber yok mu ondan?
nehir sizde nöbetçi eczana falan yok mu,merektan çatlıcazeyvahedigeldismile
benşmde iki gündür acaip midem kazınıyor çok sık acıkıyorum
ve de akşama doğru halsizlik oluyor

canım bısı dıcem hanı ben bı kımyasal gebelık gecırdım ya..onda da karnım kazınıyodu sureklı bısıler yemek ıstırdum sureklı uykum gelıyodu..halsızlık vardı ..kımseyle konusmak bısey yapmak ıstemıyodum..temızlık bıle ypamıyodum ısteksızlık vardı gecelerı de mıdem yanıyodu ve ne zaman uyansam agzıma yedıklerım gelıyodu bence sen hamılesın tatlım ınsallah da oyledır...

bıde kızlar su soyledıklerımden bıkacı suan bende yıne var o yuzden umutlanmak da ıstemıyorum amayıne de umutlanıyorum ya

vardir ama ben yarini bekliycem toprak gibi uzulmek istemiyorum negatifi gorup birgundaha beklerim artik olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…