hamişler size bişey sorcamm şimdi
bn yarın dr.a gidicem daha yeni olduğu için karından ultrasondan bakmazlarmı vajinal ultrasonlamı bakarlar size nasıl bakmışlardı...ordan bakınca kalbide duyuluomuu
tecrübeliler bana accık bilgi verirmisinizzz
saolun kızlar merak ettimde bn biraz korkağımdamafoldumben
Canım ben doktora gittiğimde 6 haftalıktım.Ama bana vajinal ultrosan ile bakıldı çünkü diğerinde gözükmedi.1 rahmim ters olduğu için 2 çok küçük olduğu için.Eğer sende gözükürse vajinal ultrasonla bakmazlar.
ayy ne bileyimm işte ama yeterki göreyimm katlancaz mecburenKorkma yaa, bende korkuyordum korkulucak bir şey yokmuş yani.Rahat ol.
burcumm çok teşekkür ederim cnm inşallah yarın sende göriceksin bebişini ne güzel bende ilk karından baktı dr.um cnm sonra kalp atışı alttan duyulur istersen bakabiliriz dedi bende tamam dedim öyle cnm sana soruyor yani ilk ama senin daha üstten gözükmez kesin sanada alttan bakalım diye sorar cnm,nereye gidiceksin dr. buldunmu
sınemcım canım ay sımdı ınceledım avatarını kız mahsallah ne kadar bellı oluyor teyzesı yesın onu 41 kere mahsallah rabbım dogdukları zamankı resımlerınıde koymayı nasıp etsın canım bızlere :Saruboceq:
Ana benimde rahmim ters...Hamile olursam eğer benimde mi ilk ayda zor gözükür üstten...Aman ya hamile kalayımda...Zaten ben alıştım alttan göstermeye...kaydirigubbakcemile3
amin inşallah cnm hepimiz koyarız ne güzel,çok teşekkür ederim cnm ya,çok belli gerçekten hele görünce inanamıyosun 3.5cm şeyin elleri ayakları var diye,allahın işi valla,bugün eşimlede onu konuşuyoduk ne teknolojiler var ama hala minicik bişey yaratılıp elleri kolları oluşuyo büyüyor daha böyle bi canlı yapılamadı,allahın büyüklüğü işte muhteşem bir varoluş yani
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allah canını almasın emii ne güldüm.Evet canım gözükür ama vajinal ultrasonla.Yoksa ben gördüm kesesini gittiğim hafta.1 hafta sonra kalp atışını, vajinale gerek kalmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?