2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım ben ilk gittiğimde 6 haftalık civarıydı sanırım alttan baktı sadece kese gozukdu bebek gozukmedi.2. gittiğimde 7+4 du önceki muayenede bebeği göremediği için tekrar alttan baktı.kalp atışları gözüküyordu.duyurmadı doktor:)))))sadece gösterdi kalbi attıkca sanki bişey parlıyodu.elmas gibi tek taş gibi.

burcumm çok teşekkür ederim cnm inşallah yarın sende göriceksin bebişini ne güzel bende ilk karından baktı dr.um cnm sonra kalp atışı alttan duyulur istersen bakabiliriz dedi bende tamam dedim öyle cnm sana soruyor yani ilk ama senin daha üstten gözükmez kesin sanada alttan bakalım diye sorar cnm,nereye gidiceksin dr. buldunmu

sınemcım canım ay sımdı ınceledım avatarını kız mahsallah ne kadar bellı oluyor teyzesı yesın onu 41 kere mahsallah rabbım dogdukları zamankı resımlerınıde koymayı nasıp etsın canım bızlere :Saruboceq:

Ana benimde rahmim ters...Hamile olursam eğer benimde mi ilk ayda zor gözükür üstten...Aman ya hamile kalayımda...Zaten ben alıştım alttan göstermeye...kaydirigubbakcemile3

Korkma yaa, bende korkuyordum korkulucak bir şey yokmuş yani.Rahat ol.
ayy ne bileyimm işte ama yeterki göreyimm katlancaz mecburen

inşallah canımm tabi bnmkide duyulmazsa isterim bnde duymayı.

canım kentten orçun sezer die bi dr.dan aldım çok araştırdım baya ii bi dr.muş ama kentte baya bi uzak kalıo bana napcam bilniorum yarın bi gideyim on.

aklıma ya normal doğum yaparsam nasıl giderimki bn oraya kadar diorum taa çiğlide çünküü.yarın orçun beye gideyimde sonra belki senin hastaneyede gidebilirimm kararsızım yani

amin inşallah cnm hepimiz koyarız ne güzel,çok teşekkür ederim cnm ya,çok belli gerçekten hele görünce inanamıyosun 3.5cm şeyin elleri ayakları var diye,allahın işi valla,bugün eşimlede onu konuşuyoduk ne teknolojiler var ama hala minicik bişey yaratılıp elleri kolları oluşuyo büyüyor daha böyle bi canlı yapılamadı,allahın büyüklüğü işte muhteşem bir varoluş yani

Ana benimde rahmim ters...Hamile olursam eğer benimde mi ilk ayda zor gözükür üstten...Aman ya hamile kalayımda...Zaten ben alıştım alttan göstermeye...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah canını almasın emii ne güldüm.Evet canım gözükür ama vajinal ultrasonla.Yoksa ben gördüm kesesini gittiğim hafta.1 hafta sonra kalp atışını, vajinale gerek kalmadan.

sana katılıyor canım ya ne kadar buyuk bır mucıze ya ıcınde bır canlının olması daha mınıcıkte olsa rabbımın en guzel hedıyesı bızlere kadın olmak

Kız ne edeyim...Öyle ama...kaydirigubbakcemile3Kasık ağrım olur haydi beni kadın doğuma yollarlar aç göster...Hamile kalmak isterim aç göster...Koçama açarım... Aç aç yapa yapa alıştı benim ki...kaydirigubbakcemile3

çotanak görüşürüz cnm bende biraz mola istiyim sabahtan beri laptop kucağımda biraz iş güç yapayım hemde bacaklarım rahatlasın,ısındılar valla bilgisayardan :))) hepinize güzel sohbetlerrrr byyyy

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

pili--------------------------------------25 Mayıs---------------2. deneme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sellvi-----------------------------------27 Mayıs---------------2. deneme
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

welcome------------------------------02 Haziran---------------15.deneme
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis-----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin--------------------------------22 Haziran---------------5. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah... :lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…