kızlar ya bu ara canım hiçbişy yapmak istemiyo.canım çok sıkkın.
niye canin skn canim
nehircm tekrar kutlarım canım.Allah sağlık versin bebişine.bilmiyrm ya çok umutsuzum.geçen 2 ay çok umutluydum ama umudum kırıldı.
toprakdan haber yok mu?test yapmadı mı acaba?
saol canim sen dediklerimi yap kesin kalicaksin morelinide bozma canim benim bende daha sewinemiyorum kan testinde belli olucak benim ki
en son yapcakmiydi?insallah yapmistir konuyla alakasi yok ama ne yemek yapcam ya bi turlu karar veremedim[/QUOTE
yerim seni ben güzel anne.komşum olsan seni yormaz yapardım ben.ama seni çok yormayacak bişyler yap.
kan testinde de çıkar .dediklerini yarın yapmaya başlıcam.inş olur.
Nerde bu kızlar ya...
kızlar bende geldım komsuay gıtmsıtım ne dıcem kızlar ya komsuda caktırmamaya calıstım ama karnımda cok acayıp bır agrı bıde sıskınlık var gaz desem gaz deıl..sankı adet olucakmısım gıbı agrım da var bugun sabahtan berı vardı ama 2 saatttır fazlalastı ..offf adet olcam galıba ama daha 10 gun var kızlar ya sızce bu neden oluyooo nehırrr canıııım senın 10 gun onceden ole bıseylerın oldumu
Canım takma kafana bukadar...Eğer bebiş olacaksada sen bu sitresle tutunmasınıda engelleyeceksin...Bırak kendini biraz...
oluyordu canim insallah hamilesindir sende
ay canım bende anlayamadım bende bole olmazdı ya belım bnıle oyle bır agrıyokı anlatamam progestan ıctım ya ben bebek yoksa erken de olabılır adetım dıye dusunmeye basladım ondan cok kasıyorum kendımı ya((
ay ınsallah canım ama daha cok erken deılmı belırtıler ıcın sabahtan ne kadar neselıydım sımdıkı halıme bak((
toprak cnm bugun test mi yapcaktin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?