2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kızlar bende geldım komsuay gıtmsıtım ne dıcem kızlar ya komsuda caktırmamaya calıstım ama karnımda cok acayıp bır agrı bıde sıskınlık var gaz desem gaz deıl..sankı adet olucakmısım gıbı agrım da var bugun sabahtan berı vardı ama 2 saatttır fazlalastı ..offf adet olcam galıba ama daha 10 gun var kızlar ya sızce bu neden oluyooo nehırrr canıııım senın 10 gun onceden ole bıseylerın oldumu

Canım takma kafana bukadar...Eğer bebiş olacaksada sen bu sitresle tutunmasınıda engelleyeceksin...Bırak kendini biraz...

oluyordu canim insallah hamilesindir sende

Canım takma kafana bukadar...Eğer bebiş olacaksada sen bu sitresle tutunmasınıda engelleyeceksin...Bırak kendini biraz...

ay canım bende anlayamadım bende bole olmazdı ya belım bnıle oyle bır agrıyokı anlatamam progestan ıctım ya ben bebek yoksa erken de olabılır adetım dıye dusunmeye basladım ondan cok kasıyorum kendımı ya((

oluyordu canim insallah hamilesindir sende

ay ınsallah canım ama daha cok erken deılmı belırtıler ıcın sabahtan ne kadar neselıydım sımdıkı halıme bak((

bende erkenden basladi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…