evet bitti. kararlıyım...
bende sürmicem allahım söz veriyorum sana ne kahve ne sigara...:Saruboceq::Saruboceq:toprak bişi sorucam çok takip edemedim peki doktorun bişi demedimi adet olmamana...sadece kan testimi yapılıcak....
ya ooff yaa ooffff rahatlamaya çalıştıkça iyice geriliyorum gittim kan sonucunu almaya makina bozulmuş teknik servis yapmaya çalışıyormuş çıkmamış yani saat 3 gibi arayacağım çıktıysa gvideceğim yoksa kaldı artık kimbilir hangi güne
ooofff canım ya derken oldu kıyamam sana o saatlerı bılırım gecmek bılmez ama sabret canım muradına eresın ınsallah
kızlar yaa acil durum doktorum haftaya seminere gidiyomuş.benim randevu için ya yarın gelsin demiş.yada bi daha ki hafta ya demiş.ben ne zaman gitceme karar vermedim. napsam.bidaha ki hafta gitsem 2li tarama için uygun zaman mı oluyo acaba 11-12. hafta..yani
canım benım sen bılırsın ama yarın bı gıt ıstersen bende hazıranın 1 de gıdıcem ıkılı testler ıcın 11 12 haftalarda yapılıyor zaten bu testler
evet canımi internetten bakdım.oyle yazıyor.o yuzden yarın değilde bi dahaki haftayamı gitsem.zırp pırt izin almamış olurum diye .hemde gitmişken 2li test yapılır dedim ama bilmiiyorum ya..
Ben geldim...Koçişi işe yolladım...
canım benım kendınde bır rahatsızlıgın yoksa haftaya gıt ozaman canım dedıgın gıbı yarın gıtsen zaten haftaya bu testler ıcın yıne cagırıcak
ay kızlar ya bende yarın kan testıne gıdıp gıtmemekte cok kararsızım sanırım gıtmıcem..degerım cok dusuk cıkarsa ıkı hafta atamam korkuyu ustumden yok yok gıtmıcem ben günüm geçikince gidicem
ay kızı şikayet ediyordum ya yarım saat önce falan işten ayrıldı akannehir
bu problemimde kalktı gitti aklinialirimsmile
ay kızı şikayet ediyordum ya yarım saat önce falan işten ayrıldı akannehir
bu problemimde kalktı gitti aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?