2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ya ooff yaa ooffff rahatlamaya çalıştıkça iyice geriliyorum gittim kan sonucunu almaya makina bozulmuş teknik servis yapmaya çalışıyormuş çıkmamış yani saat 3 gibi arayacağım çıktıysa gvideceğim yoksa kaldı artık kimbilir hangi güne

bende sürmicem allahım söz veriyorum sana ne kahve ne sigara...:Saruboceq::Saruboceq:toprak bişi sorucam çok takip edemedim peki doktorun bişi demedimi adet olmamana...sadece kan testimi yapılıcak....

yok canım daha bişey demedi gebelik var mı yok mu onabakalım sonra diğerlerine karar veririz dedi hormon testleride verdi onlarda yapılacak ben kasıklarım ve belim çok ağrıyo kist falan oluşmuştur diye korkuyorum dedim oda sonuca göre ultrasonda bakarız dedi

sakin ol canım lütfen birazcık sakin...bak en azından bikaç saat sonra kurtulucaksın bunları düşünmekten...hem zaten yoksada yapabileceğin hiç bişi yok sonuçta...kendimizi yedik kaç gündür....

kızlar yaa acil durum doktorum haftaya seminere gidiyomuş.benim randevu için ya yarın gelsin demiş.yada bi daha ki hafta ya demiş.ben ne zaman gitceme karar vermedim. napsam.bidaha ki hafta gitsem 2li tarama için uygun zaman mı oluyo acaba 11-12. hafta..yani

selam kızlar gecmısı oyle bı okudumda bendecok sıgara ıcıyordum ama suan agzıma surmuyorum bebısım daha onemlı hemde okadar rahatımkı yavas yavas soluk alıslarım bıle duzeldı toprakceylın canım hıc uzulme allahın ıznıyle bugun iyi sonuclar alacaksın rabbım gonnune gore versın ama bana hamıleymıssın gıbı gelıyor

canım benım sen bılırsın ama yarın bı gıt ıstersen bende hazıranın 1 de gıdıcem ıkılı testler ıcın 11 12 haftalarda yapılıyor zaten bu testler

canım benım sen bılırsın ama yarın bı gıt ıstersen bende hazıranın 1 de gıdıcem ıkılı testler ıcın 11 12 haftalarda yapılıyor zaten bu testler

evet canımi internetten bakdım.oyle yazıyor.o yuzden yarın değilde bi dahaki haftayamı gitsem.zırp pırt izin almamış olurum diye .hemde gitmişken 2li test yapılır dedim ama bilmiiyorum ya..

evet canımi internetten bakdım.oyle yazıyor.o yuzden yarın değilde bi dahaki haftayamı gitsem.zırp pırt izin almamış olurum diye .hemde gitmişken 2li test yapılır dedim ama bilmiiyorum ya..

canım benım kendınde bır rahatsızlıgın yoksa haftaya gıt ozaman canım dedıgın gıbı yarın gıtsen zaten haftaya bu testler ıcın yıne cagırıcak

ay kızlar ya bende yarın kan testıne gıdıp gıtmemekte cok kararsızım sanırım gıtmıcem..degerım cok dusuk cıkarsa ıkı hafta atamam korkuyu ustumden yok yok gıtmıcem ben günüm geçikince gidicem

geçmedimi günün daha...ne zamanki...benimki geçeli epey oldu ama hala gidemedim korkumdan :) bu arada toprak kayboldu ortadan

ay kızı şikayet ediyordum ya yarım saat önce falan işten ayrıldı akannehir
bu problemimde kalktı gitti aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…