ay kızı şikayet ediyordum ya yarım saat önce falan işten ayrıldı akannehir
bu problemimde kalktı gitti aklinialirimsmile
başka bişey isteseymişsin o an olcakmış:)))
kızlar ya bişi sorucam size...ben bir defa ocak ayında adet olamadım yine böle...o zaman korunuyoduk ama doktor bana progestan vermişti hamileysen gebeliği destekler değilsende adetini olursun demişti...benimde 21 nisan satbu sabah kasığıma çok feci bi ağrı saplandı bıçak soktular sanki öle canım yandı...ben kullansam bu ilaçtan bişi olurmu eğer adet olmazsam yine giderim doktora...ne dersiniz...
kadriye nbr yarın buyuk gun dimi?
canım ya dedım ya korkuyorum ben gıtmeye pek nıyetım yok...sızce bu bas donmelerı ıc bulantıları bel agrıları ıyı habermı ya of yarın gıtsem ozelde mı yaptırsam acaba hem onlar hıc sormuyolar hemen yapıyolar
kızlar ya bişi sorucam size...ben bir defa ocak ayında adet olamadım yine böle...o zaman korunuyoduk ama doktor bana progestan vermişti hamileysen gebeliği destekler değilsende adetini olursun demişti...benimde 21 nisan satbu sabah kasığıma çok feci bi ağrı saplandı bıçak soktular sanki öle canım yandı...ben kullansam bu ilaçtan bişi olurmu eğer adet olmazsam yine giderim doktora...ne dersiniz...
bencede ozelde yaptır.yaptırmassan nolcak rahat olucakmısın hayır.bence denemeye değer.
nezaketcım ya sence ıdrarda yapsam cıkarmı ay offf bu ısler cok zor ısler..esımde sımdı yarın ben kan testıne gıtcem desem nıye bu kadar ustune dusuyosun dr sana bekle demedımı dıcek(bılıyorum ıstemıcek yaptırmamı ((
KUMRALPERİ canım listede senin 5 HAZİRAN olarak yazıyor sen neden test için acele ediyorsun...
kızlar yaa acil durum doktorum haftaya seminere gidiyomuş.benim randevu için ya yarın gelsin demiş.yada bi daha ki hafta ya demiş.ben ne zaman gitceme karar vermedim. napsam.bidaha ki hafta gitsem 2li tarama için uygun zaman mı oluyo acaba 11-12. hafta..yani
kızlar yaa acil durum doktorum haftaya seminere gidiyomuş.benim randevu için ya yarın gelsin demiş.yada bi daha ki hafta ya demiş.ben ne zaman gitceme karar vermedim. napsam.bidaha ki hafta gitsem 2li tarama için uygun zaman mı oluyo acaba 11-12. hafta..yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?