2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
welcome------------------------------07 Haziran---------------15.deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
[/QUOTE]

ay kızı şikayet ediyordum ya yarım saat önce falan işten ayrıldı akannehir
bu problemimde kalktı gitti aklinialirimsmile

Ay demekki gerçekten sorunlu biriymiş canım...

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
welcome------------------------------07 Haziran---------------15.deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

ya ben patronlarıma demiştim zaten beğenmediğim huyları var diye ben 8 yıldır burda çalışıyorum patronlarımda konuşalım bir dedi ama bugün kendisi dedi ben çıkmak istiyorum diye gitti bayanssulusmile

kızlar ya bişi sorucam size...ben bir defa ocak ayında adet olamadım yine böle...o zaman korunuyoduk ama doktor bana progestan vermişti hamileysen gebeliği destekler değilsende adetini olursun demişti...benimde 21 nisan sat bu sabah kasığıma çok feci bi ağrı saplandı bıçak soktular sanki öle canım yandı...ben kullansam bu ilaçtan bişi olurmu eğer adet olmazsam yine giderim doktora...ne dersiniz...

Canım bence sen yine bir dr. görün o ne derse öyle yap...

bencede ozelde yaptır.yaptırmassan nolcak rahat olucakmısın hayır.bence denemeye değer.

yok canım sen dr gorun oyle kullan ne kadar tecrubelı olsakta bu konular basımızdan gecmıs olsada onlar daha ıyı bılır canım

bencede ozelde yaptır.yaptırmassan nolcak rahat olucakmısın hayır.bence denemeye değer.

nezaketcım ya sence ıdrarda yapsam cıkarmı ay offf bu ısler cok zor ısler..esımde sımdı yarın ben kan testıne gıtcem desem nıye bu kadar ustune dusuyosun dr sana bekle demedımı dıcek (bılıyorum ıstemıcek yaptırmamı((

kızlar yaa acil durum doktorum haftaya seminere gidiyomuş.benim randevu için ya yarın gelsin demiş.yada bi daha ki hafta ya demiş.ben ne zaman gitceme karar vermedim. napsam.bidaha ki hafta gitsem 2li tarama için uygun zaman mı oluyo acaba 11-12. hafta..yani

KUMRALPERİ canım listede senin 5 HAZİRAN olarak yazıyor sen neden test için acele ediyorsun...

canım kan testınde hamılelık varsa ılıskı sonrası 12 gun sonra cıkıyomus yaptır kurtul dıyolarda bende ona takıldım pek nıyetım yok gıtmeye ama aklıma takıldı bı kere napıcamı dusunuyorum canım acelem yok aslında ama meraktan da catlıyorum

canım bence saglıkla ılgılı bır problem yoksa kendını ıyı hıssedıyosan haftaya gıt canım ama yıne de sen bılırsın karar senın

Canım eğer aklına takılan bişeyler varsa hamileliğinle ilgili yarın git derim ama sorunum yok dersen haftaya gidersin kuşum...Eşinede danış istersen...

11-14 haftalar ense kalınlığı ölçümü ve ikili testler için uygun zaman bu haftalarda git bence

KUMRALPERİ ewet çıkıyor ama en garantisi sen yinede adet gününü bekle veyada en azından 2 gün kala yaptır...12 gün değilde 14 günde çıkıyor canım...Hatta aşılamadada tüp bebektede doktorlar test için 14. günü çağırıyorlar...Bende ateş ölçümü yapıyorum ya onda bile yumurtam çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorum böyle yani canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…