- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
nezaketcım ya sence ıdrarda yapsam cıkarmı ay offf bu ısler cok zor ısler..esımde sımdı yarın ben kan testıne gıtcem desem nıye bu kadar ustune dusuyosun dr sana bekle demedımı dıcek(bılıyorum ıstemıcek yaptırmamı ((
Canım eğer aklına takılan bişeyler varsa hamileliğinle ilgili yarın git derim ama sorunum yok dersen haftaya gidersin kuşum...Eşinede danış istersen...
e11-14 haftalar ense kalınlığı ölçümü ve ikili testler için uygun zaman bu haftalarda git bence
benim günüm geçtikten sonra yaptırdım çok düşüktü değeri senin gibi önceden yaptırmış olsaydım yok sancaktım
KUMRALPERİ ewet çıkıyor ama en garantisi sen yinede adet gününü bekle veyada en azından 2 gün kala yaptır...12 gün değilde 14 günde çıkıyor canım...Hatta aşılamadada tüp bebektede doktorlar test için 14. günü çağırıyorlar...Bende ateş ölçümü yapıyorum ya onda bile yumurtam çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorum böyle yani canım...
ay kızlar ya su ates olcme yontemını deneseydım keske ben bu ay bu saaten sonra anlayamamadımı ben onunla
Canım bizim burda bazı dr. 1 ayda sadece 1 kere bazı dr. 15 gün geçince tekrar alıyorlar...Ben olsam her 2 ihtimaldede 1 kere para vereceğimden 2 seferde giderdim...Okadar para vereceğiz baksınlar bilgilendirsinler bizi...benim düşüncem böyle...
ay kızlar ya su ates olcme yontemını deneseydım keske ben bu ay bu saaten sonra anlayamamadımı ben onunla
EZOUYGUN ewet canım sana yazmıştım...Ozaman ne düşünüyorsun kuşum ya git bol bol miniğini gör...
haklısın canımda.çalışıyorum bu hafta cumartesi sınavım var onuniçin izin alıcam.izin konusu sıkıntı olmasın diye uğrasıyorum.bide yanıma gelmeye adam lazım.yalnız gitmek istemiyorum artık...:çok üzgünüm:
Canım ozaman bende herkes gibi sen bilirsin diyeyim...
Canım inşallah gerek kalmaz senin şu ateş ölçme yöntemine...Eğer adet olursan hatırlatırsın bana ilk gününden başlarsın sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?