2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

benim günüm geçtikten sonra yaptırdım çok düşüktü değeri senin gibi önceden yaptırmış olsaydım yok sancaktım

Canım eğer aklına takılan bişeyler varsa hamileliğinle ilgili yarın git derim ama sorunum yok dersen haftaya gidersin kuşum...Eşinede danış istersen...

canım sağol .eşime danısdım ama sen bilirsin diyor.sadece eşimede danışmadım.eltime arkadaşıma,kaynanama hepsi sen bilirsin diyor.kala kaldım bende

11-14 haftalar ense kalınlığı ölçümü ve ikili testler için uygun zaman bu haftalarda git bence
e
evet canım bende o yuzden o zaman gidim diyorum.ama hala kalbi atıyomu cok merak ediyorum:))))bilmiyorumkismile

benim günüm geçtikten sonra yaptırdım çok düşüktü değeri senin gibi önceden yaptırmış olsaydım yok sancaktım

canım bende yaptırmıcam zaten hanı kımyasal gebelık gecırdım ya ben o zamnlar 12.gun yaptırttıgım halde 160,7 cıkmıstı o yuzden bunda da dusuk cıkarsa panıklerım ama aslında erken oldugu ıcın dusuk cıkar yanı ama ben yıne de panıklerım o yuzden en ıyısı beklemek tamam kızlar beklıcem kararımı verdım sonra 8 gun gecmez bana korkudan ölürüm

ay kızlar ya su ates olcme yontemını deneseydım keske ben bu ay bu saaten sonra anlayamamadımı ben onunla

Canım bizim burda bazı dr. 1 ayda sadece 1 kere bazı dr. 15 gün geçince tekrar alıyorlar...Ben olsam her 2 ihtimaldede 1 kere para vereceğimden 2 seferde giderdim...Okadar para vereceğiz baksınlar bilgilendirsinler bizi...benim düşüncem böyle...

tatlım bunları bana soyledin sanırım.ben doktora para vermiyorum.amcamın arkadaşı

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
welcome------------------------------07 Haziran---------------15.deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

EZOUYGUN ewet canım sana yazmıştım...Ozaman ne düşünüyorsun kuşum ya git bol bol miniğini gör...

haklısın canımda.çalışıyorum bu hafta cumartesi sınavım var onuniçin izin alıcam.izin konusu sıkıntı olmasın diye uğrasıyorum.bide yanıma gelmeye adam lazım.yalnız gitmek istemiyorum artık...:çok üzgünüm:

Canım ozaman bende herkes gibi sen bilirsin diyeyim...

canlarım size bişi sorcam ya hanı nehır25 hamıle ya o adet günü gelmeden önce belım karnım agrıyo dıyomudu benım bugun cok acayıp agrım var kasıklarım ve belımde (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…