kizlar 5 haftalik hamileyim kesesini gordum bebegimin toprak senin kan testi ne oldu cok merak ediyorum
ben sonuçları aldım kızlar hamile değilimnehircim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hadi bakalım gozun aydın.bidahakine bebişinide görürsün inşallah
sagol canim haziranin 15 de gidecem kan testi ve idrar testi oldum o kadar mutluyum ki sana kelimelerle anlatamam Allah tum isteyenlere nasip etsin:Saruboceq:
ben sonuçları aldım kızlar hamile değilimnehircim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım bizlerede sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.bende yarın görmeye gidecem inşallah.
seninki kac aylikti canim
canım ben 9+3 üm yaklaşık 2,5 aylık.
ocagin 28 de dogacakmis benimki ama belli olmuyormus erken yada gec dogabiliyormus
evet canım değişebiliyor beni 27 aralık.sezeryan yada normal durumuna görede değişiyor
ben normal dogum olmasini istiyorum insallah sezaryanla dogurmak zorunda kalmam sen hangisini dusunuyorsun
hiç dusunmedim ama sezeryan olur herhalde
sezaryan normal dogumdan yüz kat daha zor dogurdugunda hic bir sey hissetmiyorsun ama sonrasinda yüz kat fazlasini hisediyormussun benim yengem mesela birinciyi normal yapti ikinci mecburu sezeryan oldu cok kotu oldu hemen iylesemedi herkezede normal dogumu tafsiye ediyor
ewewt sağlık açısındanda normali iyi ama kendimi normal dusunemiyorum.ikisinide kendine göre riksleri var.normal doğrumda bebeği cekerken ya zarar verirlerse,ne rahmde oksijensiz kalır-tatlicadiarzu-saa ben onları dusunuyorum.
insallah oyle seyler olmaz sen bence biraz korkuyorsun ondan sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?