2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

topragim nolur morelini bozma oteki aylarda mutlaka kalirsin esinle ayni ewde olunca daha duzenli calisma imkaniniz olur

hiç dusunmedim ama sezeryan olur herhalde

sezaryan normal dogumdan yüz kat daha zor dogurdugunda hic bir sey hissetmiyorsun ama sonrasinda yüz kat fazlasini hisediyormussun benim yengem mesela birinciyi normal yapti ikinci mecburu sezeryan oldu cok kotu oldu hemen iylesemedi herkezede normal dogumu tafsiye ediyor

ewewt sağlık açısındanda normali iyi ama kendimi normal dusunemiyorum.ikisinide kendine göre riksleri var.normal doğrumda bebeği cekerken ya zarar verirlerse,ne rahmde oksijensiz kalır-tatlicadiarzu-saa ben onları dusunuyorum.

ben sonuçları aldım kızlar hamile değilim nehircim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

deli gibi seni bekliyorum burada...peki neden olmamışsın bişi konuştunuzmu doktorunla...benimde negatif çıkıcak biliyorum :)))) olsun toprak ya bizden önemlimi...evladın bile hayırlı saati varmış rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin üzülme

insallah oyle seyler olmaz sen bence biraz korkuyorsun ondan sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…