- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
ewewt sağlık açısındanda normali iyi ama kendimi normal dusunemiyorum.ikisinide kendine göre riksleri var.normal doğrumda bebeği cekerken ya zarar verirlerse,ne rahmde oksijensiz kalır-tatlicadiarzu-saa ben onları dusunuyorum.
olabilir.benim şimdi bile var korkularım iyimi nasıl diye..
canım ya çok karamsar bir kişiliğin var :uhm:
ben sonuçları aldım kızlar hamile değilimnehircim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet canım ya baksana doktor işini bile ne kadar sorun yaptım.aa gidicem galiba yarın.ufaklığım ufacıkdı ne olmuş gormek istiyorum.
neyse ya daha cok var doguma bunlari dogum yaklasinca dusunuruz canim bolca sut ic bebek icin cok onemli sana doktorun demir hapi ve b12 hapi werdimi
topragim nolur morelini bozma oteki aylarda mutlaka kalirsin esinle ayni ewde olunca daha duzenli calisma imkaniniz olur
deli gibi seni bekliyorum burada...peki neden olmamışsın bişi konuştunuzmu doktorunla...benimde negatif çıkıcak biliyorum :)))) olsun toprak ya bizden önemlimi...evladın bile hayırlı saati varmış rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin üzülme
Canım üzülme en azından olup olmadığını öğrendin...Kendini sitrese sokmazsın...Dr. görüştün mü peki...İlaç filan verdi mi?
yok canım 5 gün daha olmazsam verecek
kızlar akşama ne yemek var cokacimcoook eve gidip ne yapsam diye düşünüyorum
yaaa bu yumurtlamama olayını anlamıyorum.neden her ay yumurtlamıyormuşuz?
toprak canım bence dua çok önemli.dua etcem sana.hamiş arkadaşlar da bize ederse sevinirim.
mercimek çorbası çekti canım gideyimde yapayım yanınada bişiler bulurum
ben çıkıyorum kızlar bacaklarımda hala ağrıyor şansıma evim yakın 5 dk yürüyeyim hem açılırım opuyorumnanaktan
toprakcım sakın morelini bozma canım her şeyin hayırlısı Allahım vereceği zamanı biliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?