canım işte adeti düzensiz olan bayanlar bazı aylar yumurtlamadığı için gecikiyo bazı kadınlarda ayda 2-3 kez yumurtluyo insanların yapısı il ilgili galiba
senin adetin düzensizmiydi canım?benim adetlerim düzenli yani ben her ay yumurtluyormuyum?
anladım.iyi ozaman inş bu ay olur.canım benimde hap düzenliydi 1-2 gün gaçardi bazen ewet her ay düzenli yumurtluyorsun demek
canım benimde hap düzenliydi 1-2 gün gaçardi bazen ewet her ay düzenli yumurtluyorsun demek
sen hastaneye gitmişken kontrollerini olsaydın. test falan yaptılar mı?[/QUO
canım bir kaç tane hormon testide yaptı onlarda normal çıktı zaten gecikmninde nomal olduğunu söyledi herşeyim normal canım am işte düşükten sonra değişen bişey varsa bilmiuorum onlarada urfada baktıramam antalyaya gidince kendi doktoruma giderim artık
ben sonuçları aldım kızlar hamile değilimnehircim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kizlar 5 haftalik hamileyim kesesini gordum bebegimin toprak senin kan testi ne oldu cok merak ediyorum
sen hastaneye gitmişken kontrollerini olsaydın. test falan yaptılar mı?[/QUO
canım bir kaç tane hormon testide yaptı onlarda normal çıktı zaten gecikmninde nomal olduğunu söyledi herşeyim normal canım am işte düşükten sonra değişen bişey varsa bilmiuorum onlarada urfada baktıramam antalyaya gidince kendi doktoruma giderim artık
canım urfa merkezde OSM hastanesi var.orada bayağı donanımlı hizmet veriyolardı.bence bi gün sevk al bi görün.ayrı olmak da zor.eşine üzüldüğünü falan söyleme sakın o da üzülmesin.
canım urfa merkezde OSM hastanesi var.orada bayağı donanımlı hizmet veriyolardı.bence bi gün sevk al bi görün.ayrı olmak da zor.eşine üzüldüğünü falan söyleme sakın o da üzülmesin.
ewet canım var ama ben gitmek istemiyrum orası benim olduğum yere 3 saat uzaklıkta o bozuk yolları çekemem ki bu sıcakta zaten eşime ben günler öncesinden hamile değilim dedim oda boşver zaten öyle bi beklentiöiz yokki dedi tabi onun yoktu ama ya benim?
kızlar ya bende hamile kalsam mutluluktan uçsam.burda sizinle sevincimi paylaşsam.Çok istiyorum.Allahım yardımcım ol.
toprak cnm hayırlısı olsun hakkında
inş bidahaki aya olur.....
canım benım üzülme tamam mı eşin yanında oldugunda ılk aya kalırsın canım madem adetlerın duzenlı hıc moralını bozmana gerek yok bak benım adet düzensizliğm de var ama napalım sabredıyoruz Allah verecek sabrımızın mukafatını bırgun
canım ccooooook sevındım ya kesesını gormek bıle ınsanı nasıl sevındırır dımı kıyamam ya ne guzel
TOPRAKCEYLİN belkide bebeğiniz sizin aynı çatı altında olmanızı bekliyor...Şimdi sen hamiş olsan eşin hep yanında olamayacak...Ayrı illerdesiniz...
toprakcım akıntın ala varmı.nasıldı akıntın rengı falan.bırde azmıydı bayagı ıslatıyormuydu camasırını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?