2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
welcome------------------------------07 Haziran---------------15.deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

ben sonuçları aldım kızlar hamile değilim nehircim canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benım üzülme tamam mı eşin yanında oldugunda ılk aya kalırsın canım madem adetlerın duzenlı hıc moralını bozmana gerek yok bak benım adet düzensizliğm de var ama napalım sabredıyoruz Allah verecek sabrımızın mukafatını bırgun

kizlar 5 haftalik hamileyim kesesini gordum bebegimin toprak senin kan testi ne oldu cok merak ediyorum

canım ccooooook sevındım ya kesesını gormek bıle ınsanı nasıl sevındırır dımı kıyamam ya ne guzel

sagol canim darisi tum bebek isteyenlerin basina

TOPRAKCEYLıN belkide bebeğiniz sizin aynı çatı altında olmanızı bekliyor...Şimdi sen hamiş olsan eşin hep yanında olamayacak...Ayrı illerdesiniz...

TOPRAKCEYLİN belkide bebeğiniz sizin aynı çatı altında olmanızı bekliyor...Şimdi sen hamiş olsan eşin hep yanında olamayacak...Ayrı illerdesiniz...

canım aslında mantıklı olan bu ama işte ben içime söz geçiremiyorum bebek fikri hiç aklımda yokken hamiş kaldım çünkü eger hamişliğim devam etseydi hazirandan son ra bir daha gelmeyecektim buraya hamilelikte tek başıma geçirdiğim o zor günleri hiç unutamam sonradan bebk çok istemeye başladım olmalı diye şartladım kendimi suçlu hissettim en büyük hayalim hamileliğimde eşimin yanımda olmasıydı ama eger yazın olursa olamayacak 7 ay hamileliğimi görmeyecek yaşayamayacak benimle ben bunları bile göze aldım

toprakcım akıntın ala varmı.nasıldı akıntın rengı falan.bırde azmıydı bayagı ıslatıyormuydu camasırını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…