2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

toprak canım ya sakın moralini bozma inşallah bizde en yakın zamanda hamiş olacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ALLAH IM ne olur dualarımızı kabul et

nehirrr gözün aydın keseyi görmüşsün cnm
toprak cnm inş.yakın zamanda hayırlısıyla hamiş kalırsın
burcu ne yaptı ki?geçmişi okuyamadım..

kızlar giremedim bi türlü söyleyemedim

bebişimin kesesini grdüm 1 hafta 10 gn sonra yine gidicem geçmişe bakmadım ama bi haber yok sanırım

toprak daha olmadı dimi adet

kızlar giremedim bi türlü söyleyemedim

bebişimin kesesini grdüm 1 hafta 10 gn sonra yine gidicem geçmişe bakmadım ama bi haber yok sanırım

toprak daha olmadı dimi adet

hayırlı olsun cnm ya ne güzel bi mutluluktur allahım daim etin inş..
cnm toprak kan testi yaptırmış negatif malesef ama daha adet olmmamış

günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr...gülpembecim bende daha gelen giden yok :) valla inat ettim bekliyorum haftasonuda bi çıksın aradan gidicem doktora :) bu arada bugün benim doğğğğğğğğğuuuuuumm günüümmmmmm....yaşasın :)

Doğum günün kutlu olsun tatlım insallah yenı yasına bebek haberıyle gırersın :)))

canım benim inşallah gönlüne göre olur.sende benim giibi adetini beklicen yani bu dönem cok zor geçiyor sakın ha kendini yıpratma.ben cok kotu olmuşdum hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden.

canım benim inşallah gönlüne göre olur.sende benim giibi adetini beklicen yani bu dönem cok zor geçiyor sakın ha kendini yıpratma.ben cok kotu olmuşdum hiç bişey yapmak gelmiyodu içimden.

yok canım ya ben sadece burda sıze yazarken ok kaptırıyorum kendımı yoksa cok gelmıyo aklıma... ama sabah noldu bılıyomusun zaten 4-5 gundur ıc bulantısı ve bas dönmeı var canım ama aksmaları ama bu sabah ıc bulantısıyla uyandım ve kahvaltı hazırlarken cok kotu oldum kokular da rahatsız ettı:))) kahvaltıyı yapınca gectı ..sımdı sadece mıdemde bıseyler oluyo tarıf edemedıgım:)))

:)sen moda girmişsin.sanırım teyze oluyoruz yine he ne dersin.yapsaydın su testi keske yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…