:)sen moda girmişsin.sanırım teyze oluyoruz yine he ne dersin.yapsaydın su testi keske yaa..
canım bak bende söle bir düşünce var sence ne kadar dogru cıkar..şimdi benım dr bana progestan verdıya..ben bu progestanı bebek varsa beslesın dusugum olmasın gıbısınden ıcıyorum dıyelım kı bebek yok o zaman bu ılac adetı soktırtıyosa bende32 gunde bır adet olan bırı olarak yanı aslında gecıkmelerımde oluyo ama genel olarak 32 gun dıyelım sence ben bu ılac bıter bıtmez adet olmam gerkmıyo mu benım pazar gunu ılacım bıtıcek ve eger hamıs deılsem salıya kadar adet olurum dıye dusunuyorum ve eger gunume kadar adet olmazsam da hamleıımdır dıye dusunuyorum sence bu dogru bır tez olabılırmı????? bu arada dun aksam bas donmelerım ıcın dr aradım ılac yapıyomus canım bırakayım mı dedım hayır devam devam dedı:))
canım benim progestan denen hapın duşuğu olan bayanlara verildiğini biliyorum sadece.duşuk olma rsikini azaltmak için.ama adet sokturucu olup olmadığı konusunda bir bilgim yok fakat adet sokturcuyse niye kullanılsınki.bence saçma olur.mesela soğan kuru varya adet sokturcu özelliği olduğu için saraçoğlu hamileliği dusunen bayanların kullanmaması gerektiğini soylemişdi.bu durumda bu hap sadece gebeliği destekleyici gibi geliyor bana.hatta benim kardeşimde değeri dusuk olduğu için kullanmışdı bu hapı.kanaması devam edince bırakmışdı.cocuk dusmusdu tamamen.kafam karıştı yahu
günaydın kızlar... zemuszemus
doğum günün kutlu olsun burcu.olumunekankayizsmile
kadriye canım şimdi biraz bakındım işnternette de bu hapı adet sokturucu olarakda veriyolarmış.ama kızın birisi hapı bitmiş 8 gun geçmiş ama hala adet olmamış.gebelik testide negatif çıkmış
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr...gülpembecim bende daha gelen giden yok :) valla inat ettim bekliyorum haftasonuda bi çıksın aradan gidicem doktora :) bu arada bugün benim doğğğğğğğğğuuuuuumm günüümmmmmm....yaşasın :)
günaydın kızlar nasılsınız,burcu doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelere,kadriye cnm inşallah hamilesindir bizi heyecanlandırıyorsun valla, benimde gece bulantılarım felekat dün bulantıdan birşey yiyemedim desem yeridir ve gece 10da çok kötü tuvalete yetiştim çıkarmak için ama midem boş işte,çok kötü ya azalsa biraz rahatlıcam artık
günaydın kızlar nasılsınız,burcu doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı senelere,kadriye cnm inşallah hamilesindir bizi heyecanlandırıyorsun valla, benimde gece bulantılarım felekat dün bulantıdan birşey yiyemedim desem yeridir ve gece 10da çok kötü tuvalete yetiştim çıkarmak için ama midem boş işte,çok kötü ya azalsa biraz rahatlıcam artık
canım ınsallah ya senın de az kaldı canım bır ıkı hafta daha sık dısını sonra rahatlıcaksın canım..onlar saglıklı olsunda bulantılar hıc bıtmese de razıyım ben..
günaydın canım bulantıların kaçıncı haftada başladı benim yok şükür ama ilerleyen haftalarda olur diye korkuyorum
saol cnm sen ne zaman gorceksin
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr...gülpembecim bende daha gelen giden yok :) valla inat ettim bekliyorum haftasonuda bi çıksın aradan gidicem doktora :) bu arada bugün benim doğğğğğğğğğuuuuuumm günüümmmmmm....yaşasın :)
slm kızlarr
cnm ben haftaya gitmeyi düşünüyorum,sana dr tahlilyaptı mı?
ne zaman çağırdı bir daha?
test yaptın mı peki?
vede doğum günün kutlu olsun cnma.s.
kumralperi bende geöen ay progestan içtimştim ilaç biter bitmez 1 gün geçti ve adet oldum dr aynı sana dediği gibi demişti banada hamileyseb bebeği tutar değilsen adetini getirir diye inş hamişsindir cnm:)
sinem allah yardım etsin cnm yaa bnm otobus yolculukraında halim hep öyldir..dayanılmıyo ya mide bulnatısı zor bişey ama bebek olunca katlanılıyo işte
ben bu durumun ne kdr sıkıntılı olcağını bilsemde buna bile hevesleniyorum özeniyorum yaa..
buarada burcu d.günün kutlu olsun cnm inş yeni yaşın bebişle geçer..
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?