teşekkür ederim tatlım saol :))) valla biliyosun en son yaptığımda çıkmadı bişi idrarda geç çıkar dediler...artık düşünmüyorum valla ne yapayım çarşamba günleri izinliyim ben...salı bi daha test yaparım çarşamba artık doktora gidicem :) hayırlısını diliyorum allahtan...
evet herşey onlar için sağlıklı olsunlarda ama bulantı olunca yemekte yenmiyor işte yine onların sağlığını etkiliyo oda çok kötü bir vicdan azabı,kendini zorluyosun yemek için busefer gidip çıkarıyon offf yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık,inşallah canım sende hayırlısıyla bize güzel haberler vericeksin ben merakla bekliyorum valla,ne zaman yapçan test falan
kumralperi bende geöen ay progestan içtimştim ilaç biter bitmez 1 gün geçti ve adet oldum dr aynı sana dediği gibi demişti banada hamileyseb bebeği tutar değilsen adetini getirir diye inş hamişsindir cnm:)
sinem allah yardım etsin cnm yaa bnm otobus yolculukraında halim hep öyldir..dayanılmıyo ya mide bulnatısı zor bişey ama bebek olunca katlanılıyo işte
ben bu durumun ne kdr sıkıntılı olcağını bilsemde buna bile hevesleniyorum özeniyorum yaa.
buarada burcu d.günün kutlu olsun cnm inş yeni yaşın bebişle geçer..
pazar günüde sınav var ya pufff
canım daha 7 gun var ama az once yazdıklarımı okudunmu canım ılac adetımı p.tesı gunu getırmezse hamıleyım dıyebılırım canım dur bakalım 7 ama 4 gun sonra kafamda netlesıcek hayırlısı nasılsa oyle olsun
canım sen yanlı ıcmısytınde beklemıstın dımı dur bakalım ben hamılelık ııcn ıctım ama sonucta eger bebek yoksa pazar gunu ılacım bıtıcek p.tesı yada salıya kadar adet olmazsam hamıleyım dıyebılcem:)) ınsallah olmam:)))
evet cnm normalde ilacı günde 3 kez almam gerkirken 1 kez almıştım adetimin gelmesi ondan gecikmişti ama ilaç bitince adet olmazsan 2 3 gün gel gebelik testi yapalım demişti dr bana
hadi hayırlısı
inş.iyi haberler verirsin bize..
amin cnm inşallah ya bende öleyim uzun yolculuklarda sanırım midem hassas ondan birazda böle geçiriyorum bu dönemi,inşallah cnm az bulantılı bi hamilelik geçirirsin öle olunca çok zevkli oluyor ilk zamanlar azdı çok hoşuma gidiyordu bulanması :)))sinem allah yardım etsin cnm yaa bnm otobus yolculukraında halim hep öyldir..dayanılmıyo ya mide bulnatısı zor bişey ama bebek olunca katlanılıyo işte
ben bu durumun ne kdr sıkıntılı olcağını bilsemde buna bile hevesleniyorum özeniyorum yaa..
..
inşallah cnm sende hamilesindir ya ne güzel olurteşekkür ederim umarım bende hamileyimdir
canım daha 7 gun var ama az once yazdıklarımı okudunmu canım ılac adetımı p.tesı gunu getırmezse hamıleyım dıyebılırım canım dur bakalım 7 ama 4 gun sonra kafamda netlesıcek hayırlısı nasılsa oyle olsun
cabın ya yazdım ama görmedin galiba ben reng liyim şimdi
sonrayı bilmem ne yapıcaz
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr...gülpembecim bende daha gelen giden yok :) valla inat ettim bekliyorum haftasonuda bi çıksın aradan gidicem doktora :) bu arada bugün benim doğğğğğğğğğuuuuuumm günüümmmmmm....yaşasın :)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tünaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tamam canım sonra yazarsın ben eklerim...
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. Doğum günün kutlu olsun kuşum... a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Benimde doğum günüm pazar günü...Eşime diyorum ki doğum günüm benim pazar...Oda diyor ki alırım ben sana malzemeleri sen ewde pastanı yaparsın diyor...Gııııııcııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk...
çoooookkkk romantik bi fikir gözlerim dolduşimdiden kutlu olsun doğum günün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?