2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

hepinize teşeşkür ederim arkadaşlar :) herkese tek tek teşekkür ederim bende hala gelen giden bişi yok ne olur dua edin bana olurmu :)

hadi hayırlısı
inş.iyi haberler verirsin bize..

canım daha 7 gun var ama az once yazdıklarımı okudunmu canım ılac adetımı p.tesı gunu getırmezse hamıleyım dıyebılırım canım dur bakalım 7 ama 4 gun sonra kafamda netlesıcek hayırlısı nasılsa oyle olsun

canım sen yanlı ıcmısytınde beklemıstın dımı dur bakalım ben hamılelık ııcn ıctım ama sonucta eger bebek yoksa pazar gunu ılacım bıtıcek p.tesı yada salıya kadar adet olmazsam hamıleyım dıyebılcem:)) ınsallah olmam:)))

evet cnm normalde ilacı günde 3 kez almam gerkirken 1 kez almıştım adetimin gelmesi ondan gecikmişti ama ilaç bitince adet olmazsan 2 3 gün gel gebelik testi yapalım demişti dr bana

evet cnm normalde ilacı günde 3 kez almam gerkirken 1 kez almıştım adetimin gelmesi ondan gecikmişti ama ilaç bitince adet olmazsan 2 3 gün gel gebelik testi yapalım demişti dr bana

ay canım benım sımd hapın bıtmesıne bugunu saymazsak 2 gun var adet tarıhıme de 7 bu gunler gecermı bu merakla:))

amin cnm inşallah ya bende öleyim uzun yolculuklarda sanırım midem hassas ondan birazda böle geçiriyorum bu dönemi,inşallah cnm az bulantılı bi hamilelik geçirirsin öle olunca çok zevkli oluyor ilk zamanlar azdı çok hoşuma gidiyordu bulanması :)))
teşekkür ederim umarım bende hamileyimdir
inşallah cnm sende hamilesindir ya ne güzel olur

inşallah cnm hayırlısı artık ya bizde senle birlikte beklemedeyiz valla :))

kızlar bende bugün evdeyim hep akşama bişey çıkmazsa tabi,izlicek bişeyde yok film takarım belki sonra,sıcaktada bişey yapılmıyorki

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tünaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cabın ya yazdım ama görmedin galiba ben reng liyim şimdi
sonrayı bilmem ne yapıcaz

Tamam canım sonra yazarsın ben eklerim...

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. Doğum günün kutlu olsun kuşum... a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

:asigim: :asigim: :asigim: teşekkürler tatlım...

2010 MAYIS AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZıRAN AYINDA HAMıŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NıSAN AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****ışte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****ışte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****ışte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMıŞLERı

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKıLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

Benimde doğum günüm pazar günü...Eşime diyorum ki doğum günüm benim pazar...Oda diyor ki alırım ben sana malzemeleri sen ewde pastanı yaparsın diyor...Gııııııcııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk...

çoooookkkk romantik bi fikir gözlerim doldu şimdiden kutlu olsun doğum günün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…