showu açın kürleri anlatıyo
kızlar cok heyecanlıyım.birazdan izin alıp doktora gidicem.ama heyecandamı nedir bilemiyorum şimdi bugune kadar olmayan ağrı saplandı
ben yumurta takibi yaptırmak istesem yaparlar mı?yoksa belirli şartları var mı?ben çok sabırsızım da.
yok cnm artık bebişin büyüyor ya onun ağrılarıdır,ya da rahim büyümesi olabilir,takma kafana,ne güzel bebişini göüceksin ben tam 10+0da gittiğimde 3.5cm bebişim seninde yaklaşık öledir,daha çok insana benziyorlar artık,inşallah herşey yolundadır,gelince bizede yaz cnm
kızlar benım coook canım sıkılıooo hıc bısey yapmak ıstemıyooo canım
7 gun boyunca boyle olucaksın.en sonunda dayanamayıp test yatıracaksın....
ay canım inşallah dediğin gibidir.evde internet yok canım.telden girebilirsem yazarım.ay cok heyecanlıyım.bide yalnız gidicem daha fena heycanlıyım...
kaydirigubbakcemile3 bılıyorum canım yaptırıcam ama erken yaptırmak ıstemıyorum az kaldı ya nasılsa sabretcem bıraz daha sen nasılsın heycan bıraz azaldımı canım aklına gelen herseyı sor dr una sonra aklında kalmasın
inşallah cnm,bende bu son gittiğimde eşim gelememişti çok üzüldü ama ayarlayamadı bitürlü işini,bende annemle babamla girmiştim onlarda ilk defa ultrasonda bebek gördüler bide benimkini gördüler ya nasıl ağladılar hep dr. bebeğin kalp atışlarını dışarı verdi annemler ağlıyodu bende sıktım bian kendimi ağlamamak için birden gitti bebeğin kalp atış sesi,dr. sıktın kaslarını dedi,sonra tekrar duyduk ama,inşallah hareket eder bide cnm okadar heyecanlanıyosunki,sana tavsiye küçük bi çukulata ye girmeden yarım saat önce falan hiç durmuyo yerinde ben yiyememiştim sadece misafir şekeri buldum annemin çantasında onu yemiştim :))))
prety canım ben yaptırdım yumurta takıbı ama daha bır aylık bır tecrubem var bıde benımkı tam olarak yumurta takıbıde deıl canım ılac verdı klomen onu ıcıp gıttım sonra yumurtam olusmustu tkr ıgne verdı catlatmak ıcın yanı bu ay denedım ama daha sonuc bellı deıl ALLAH ın kudretınden sual olunmazmıs verırsede şükür vermezsede az önce dua ettım ınsallah kabul olur..hepızmız ııcn ettım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?