2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

cnm ibrahim saraçoğlu anlatıyodu sonuna denk geldim hamile kalmak için kuru kayısı ve incir kürü diyordu 21 gün yapılcakmış ama nasıl yapılcağını kaçırdım birde yine hamile kalmak için ama yumurtlamayanlar için soğan kürünü anlattısarı soğanlamı ne olurmuş 15 gün kaynatıp sabah akşam suyu içilcekmiş
dr.la ilgili bir bilgim yok cnm

kızlar cok heyecanlıyım.birazdan izin alıp doktora gidicem.ama heyecandamı nedir bilemiyorum şimdi bugune kadar olmayan ağrı saplandı

kızlar cok heyecanlıyım.birazdan izin alıp doktora gidicem.ama heyecandamı nedir bilemiyorum şimdi bugune kadar olmayan ağrı saplandı

yok cnm artık bebişin büyüyor ya onun ağrılarıdır,ya da rahim büyümesi olabilir,takma kafana,ne güzel bebişini göüceksin ben tam 10+0da gittiğimde 3.5cm bebişim seninde yaklaşık öledir,daha çok insana benziyorlar artık,inşallah herşey yolundadır,gelince bizede yaz cnm

ay canım inşallah dediğin gibidir.evde internet yok canım.telden girebilirsem yazarım.ay cok heyecanlıyım.bide yalnız gidicem daha fena heycanlıyım...

prety canım ben yaptırdım yumurta takıbı ama daha bır aylık bır tecrubem var bıde benımkı tam olarak yumurta takıbıde deıl canım ılac verdı klomen onu ıcıp gıttım sonra yumurtam olusmustu tkr ıgne verdı catlatmak ıcın yanı bu ay denedım ama daha sonuc bellı deıl ALLAH ın kudretınden sual olunmazmıs verırsede şükür vermezsede az önce dua ettım ınsallah kabul olur..hepızmız ııcn ettım bakalım hayırlısı

7 gun boyunca boyle olucaksın.en sonunda dayanamayıp test yatıracaksın....

kaydirigubbakcemile3 bılıyorum canım yaptırıcam ama erken yaptırmak ıstemıyorum az kaldı ya nasılsa sabretcem bıraz daha sen nasılsın heycan bıraz azaldımı canım aklına gelen herseyı sor dr una sonra aklında kalmasın

ay canım inşallah dediğin gibidir.evde internet yok canım.telden girebilirsem yazarım.ay cok heyecanlıyım.bide yalnız gidicem daha fena heycanlıyım...

inşallah cnm,bende bu son gittiğimde eşim gelememişti çok üzüldü ama ayarlayamadı bitürlü işini,bende annemle babamla girmiştim onlarda ilk defa ultrasonda bebek gördüler bide benimkini gördüler ya nasıl ağladılar hep dr. bebeğin kalp atışlarını dışarı verdi annemler ağlıyodu bende sıktım bian kendimi ağlamamak için birden gitti bebeğin kalp atış sesi,dr. sıktın kaslarını dedi,sonra tekrar duyduk ama,inşallah hareket eder bide cnm okadar heyecanlanıyosunki,sana tavsiye küçük bi çukulata ye girmeden yarım saat önce falan hiç durmuyo yerinde ben yiyememiştim sadece misafir şekeri buldum annemin çantasında onu yemiştim :))))

sabır canım sabır..doktora ne sorcakdım unuttum hepsini.heyecanım hala var ve daha izin alamadım.şefin yanında ankaradan gelen misafirleri varmış arayamıyorum.uf yaaa ne kadar arapsaçına dondu bu iş dunden beri.

canım ya bende ağladım inan gözlerim sulandı.benim annem babam uzak ben burda yapayalnızım.(((işim suana kadar hiç gelmedi benimle ben bazen yalnızda gittim ama hamile iken nedense gitmesk istemiyourm kotu bişey olursa diye

anladım canım.inş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…