2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

oofff dayanamadım ıdrarda cıkmaz dıye dıye yaptım ılk cok sılıktı dıkkat edınce gorunuyodu sımdı bırazcık daha bellı ama baya sılık canlarım cok heyecanlandım ya

eee tamam ozaman bebişşş geliyorrr yani,git dr.a kan testine yarın ama pazartsiye kalır sonuçlar
hadi hayırlısıı kadriyecim

ama onun daha önce düşmüş cnm adet günü geldiğinde ondan panik yapıyor kadriye,inşallah bu öyle olmucak cnm korkma

biliyorum canım.bence hemen git kadriye hastaneye ozele .yaptır 1-2 saate cıkari değerin dusukse eğer doktorun ilaç falan verir belki.bencede bu sefer kotu bişey dusunme olmayacak Allah ın izniyle.

kızlar yaa moralim cok bozuk neden bu aksilikler beni buluyor.şefi aradım toplantıdayım sonra ara dedi ama benim çıkmam lazım.

yaaa,ee ne yapçan randevun varmıydı dr.la, kaçtaydı,offf kötü denk gelmiş

senin dunku olaylardan heberin yok tabi sinem normalde pazartesi gidicekdim doktorun semineri varmış yabugun için yada bi dahaki hafta geldin demiş.ben ilk başta bidahaki hafta gitmeyi dusundum 2 li teste denk geliyor diye ama sonradan bugun gideyim dedim bir hafta daha duramam bir aksilik varmı yokmu gormek için.
başka izin alacağın kimse yok mu
canım bi abimiz var sefin yardımcısı gibi tam anlamda olsada, sen git aradın nasıl olsa ben durumu izah ederim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…