ben evde ıdrar testı yaptım ya sılık cızgı cıktıııı:)))))
ben evde ıdrar testı yaptım ya sılık cızgı cıktıııı:)))))
ayyy coook mutluyum ya ama hevesım kursagımda kalıcak dıye cok korkuyorum ya test yanlıssa
ayyy coook mutluyum ya ama hevesım kursagımda kalıcak dıye cok korkuyorum ya test yanlıssa
ama onun daha önce düşmüş cnm adet günü geldiğinde ondan panik yapıyor kadriye,inşallah bu öyle olmucak cnm korkma
ama onun daha önce düşmüş cnm adet günü geldiğinde ondan panik yapıyor kadriye,inşallah bu öyle olmucak cnm korkma
evet canım ondan da korkuyorum ama ben asıl bu cızgı yanlıstır dıye de korkuyuorum ya test yanlıs sa tamam ben kan testı yaptırmaya gıdıcem esımı arayımda
evet canım ondan da korkuyorum ama ben asıl bu cızgı yanlıstır dıye de korkuyuorum ya test yanlıs sa tamam ben kan testı yaptırmaya gıdıcem esımı arayımda
oofff dayanamadım ıdrarda cıkmaz dıye dıye yaptım ılk cok sılıktı dıkkat edınce gorunuyodu sımdı bırazcık daha bellı ama baya sılık canlarım cok heyecanlandım ya
kızlar yaa moralim cok bozuk neden bu aksilikler beni buluyor.şefi aradım toplantıdayım sonra ara dedi ama benim çıkmam lazım.
yaaa,ee ne yapçan randevun varmıydı dr.la, kaçtaydı,offf kötü denk gelmiş
canım bi abimiz var sefin yardımcısı gibi tam anlamda olsada, sen git aradın nasıl olsa ben durumu izah ederim dedi.başka izin alacağın kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?