hmmm anladım cnm ama iyi halletmişsin,gidiyosun şimdi demi
vallahi ben iyi sabrediyorum ha
ya kızlar az önce tuvalete gittimde beyaz akıntı gelmiş ama kıvamlı böle süt kesiği gibi eyvahedigeldismile
kızlar geldımben
sonucum yarın cıkıcakmıs kızlar ya( bıde kızlar ben once tanıdık bır eczacı var ona sordum gecerken ..daha gunun gelmedıyse sonuc yanlıs olabılır dedı (( benım hevesım kursagımda kalır demem buydu ay kızlar bu kadar sevıncın ustune hamıle deılsem yıkılırım ben heralde neyse kızlar ben kımseye caktırmıcam bunu eltım komsuya gıdıyomus kahve ıcmeye sende gel dedı ben gıdıcem sımdı ama pc acık 1 saate gelırım kızlar hepınızden yorum beklıyorum
kızlar geldımben
sonucum yarın cıkıcakmıs kızlar ya( bıde kızlar ben once tanıdık bır eczacı var ona sordum gecerken ..daha gunun gelmedıyse sonuc yanlıs olabılır dedı (( benım hevesım kursagımda kalır demem buydu ay kızlar bu kadar sevıncın ustune hamıle deılsem yıkılırım ben heralde neyse kızlar ben kımseye caktırmıcam bunu eltım komsuya gıdıyomus kahve ıcmeye sende gel dedı ben gıdıcem sımdı ama pc acık 1 saate gelırım kızlar hepınızden yorum beklıyorum
canım bütünse sorun yok ama bende biyerde okumuştum küt kesiği gibi böle parça parça ve koku varsa dr.a sorun diye,ama sorun yoktur cnm bide daha önce böle çok akıntılarımız olmadığı içinde değişik görünce endişelenebiliyoruz,ilk defa yaşadığımız şeyler yavallahi ben iyi sabrediyorum ha
ya kızlar az önce tuvalete gittimde beyaz akıntı gelmiş ama kıvamlı böle süt kesiği gibi eyvahedigeldismile
yok cnm ben negatif sonuç verdiğini duydumda çift çizgi çıkıp ama hamile olunmadığını duymadım idrar testinde dua et erkenden görünmüş valla benim idrarda görünmemişti hemen,bence hamilesin cnm hayırlısıyla,yarınıda bekleyelim rahat rahat sevinelim:lepi: :lepi: :lepi:kızlar geldımben
evet cnm bende öyle duymuştum,iyi hadi gidiyo gibisin çok sevindim cnm,bende sayfayı yenilemeyi unutuyorum ondan geç yazıyorum size ya kaydirigubbakcemile3takip et canım iakıntı bende de var doktor normal dedi.yanma ve koku olursa problemmiş.internette okumuşdum.mantar yada sistit mi .
bu arada sınırden gozunden yaş geliyo yaaaa.cok sınırim bozuldu cok..
kızlar ben cıkıyorum dua edin bana.öptum hepinizi...
kızlar ben cıkıyorum dua edin bana.öptum hepinizi...
bişy sorcam arkadaşlar.ben eğer bu ay olmazsa diğer aya yumurta takibi yaptırmak istiyorum.doktor isteyen herkese yapıyo mu yani?
ben evde ıdrar testı yaptım ya sılık cızgı cıktıııı:)))))
kızlar teste gıdıyorum ben hadı bay bay ayaklarım yere basar ınsallah :)))
aaa süper hoşgeldin,anlat hadiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?