2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

vallahi ben iyi sabrediyorum ha
ya kızlar az önce tuvalete gittimde beyaz akıntı gelmiş ama kıvamlı böle süt kesiği gibi eyvahedigeldismile

kızlar geldımben
sonucum yarın cıkıcakmıs kızlar ya( bıde kızlar ben once tanıdık bır eczacı var ona sordum gecerken ..daha gunun gelmedıyse sonuc yanlıs olabılır dedı(( benım hevesım kursagımda kalır demem buydu ay kızlar bu kadar sevıncın ustune hamıle deılsem yıkılırım ben heralde neyse kızlar ben kımseye caktırmıcam bunu eltım komsuya gıdıyomus kahve ıcmeye sende gel dedı ben gıdıcem sımdı ama pc acık 1 saate gelırım kızlar hepınızden yorum beklıyorum

ya kızlar az önce tuvalete gittimde beyaz akıntı gelmiş ama kıvamlı böle süt kesiği gibi eyvahedigeldismile

takip et canım iakıntı bende de var doktor normal dedi.yanma ve koku olursa problemmiş.internette okumuşdum.mantar yada sistit mi .

bu arada sınırden gozunden yaş geliyo yaaaa.cok sınırim bozuldu cok..

erkenden öğrenen çok kişi var hem sende belirtilerde vardı dimi

hayırlısı canım

canım bütünse sorun yok ama bende biyerde okumuştum küt kesiği gibi böle parça parça ve koku varsa dr.a sorun diye,ama sorun yoktur cnm bide daha önce böle çok akıntılarımız olmadığı içinde değişik görünce endişelenebiliyoruz,ilk defa yaşadığımız şeyler ya
yok cnm ben negatif sonuç verdiğini duydumda çift çizgi çıkıp ama hamile olunmadığını duymadım idrar testinde dua et erkenden görünmüş valla benim idrarda görünmemişti hemen,bence hamilesin cnm hayırlısıyla,yarınıda bekleyelim rahat rahat sevinelim:lepi: :lepi: :lepi:
takip et canım iakıntı bende de var doktor normal dedi.yanma ve koku olursa problemmiş.internette okumuşdum.mantar yada sistit mi .

bu arada sınırden gozunden yaş geliyo yaaaa.cok sınırim bozuldu cok..
evet cnm bende öyle duymuştum,iyi hadi gidiyo gibisin çok sevindim cnm,bende sayfayı yenilemeyi unutuyorum ondan geç yazıyorum size ya kaydirigubbakcemile3
ay bide ben artık pek öle belimde bişey olsun istemiyorum artık pijamalarım rahatsız ediyo gecelik giyiyorum bende yada elbise,minik minik göbeğim başladı da sölemesi ayıp :))):CüvCüv:

Son düzenleme:
bişy sorcam arkadaşlar.ben eğer bu ay olmazsa diğer aya yumurta takibi yaptırmak istiyorum.doktor isteyen herkese yapıyo mu yani?

Canım dr. gittiğinde durumunu anlatırsın ve yumurta kontrolü yaptırmak istiyorum dersin o sana ewet veyada hayır der zaten ama büyük ihtimalle yapalım derler gıcık bir dr. bulmazsan...

ben evde ıdrar testı yaptım ya sılık cızgı cıktıııı:)))))

kızlar teste gıdıyorum ben hadı bay bay ayaklarım yere basar ınsallah :)))

Canım ya yazdıklarını okurken çoook sevindim işte bu dedim...Tebrik ederim canım...İçini ferah tut kuşum büyük ihtimalle hamilesin sen...Belirtilerinde destekliyor zaten...

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme / İdrar testi silik çizgi ve kan testi beklemede...
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

aaa süper hoşgeldin,anlat hadiiiii

miniğim 2,25 cm olmuş kalbi hala pıtır pıtır atıyor.sonuclarımda iyi imiş gerci bi kaçtanesinde ufak düşüklükler yada yukseklikler var ama doktor bir sorun yok dedi.3 hafta sonra yine cağırdı.içim rahatladı.ama ultrasonda pek anlayamadım tuhaf duruyordu.netse yarın konusuruz kızlar servis bekliyor.hepinizi kocaman opuyorum.zemuszemus

kadriye iyi haberlerini bekliyourm tatlım.....zemuszemus

aaa kocaman olmuş miniğin,ohhh ne güzel 3 hafta yeter bu sana zaten ozaman testlerinde olur iyi denk gelmiş,hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…