Canım dr. gittiğinde durumunu anlatırsın ve yumurta kontrolü yaptırmak istiyorum dersin o sana ewet veyada hayır der zaten ama büyük ihtimalle yapalım derler gıcık bir dr. bulmazsan...
Canım ya yazdıklarını okurken çoook sevindim işte bu dedim...Tebrik ederim canım...İçini ferah tut kuşum büyük ihtimalle hamilesin sen...Belirtilerinde destekliyor zaten...
miniğim 2,25 cm olmuş kalbi hala pıtır pıtır atıyor.sonuclarımda iyi imiş gerci bi kaçtanesinde ufak düşüklükler yada yukseklikler var ama doktor bir sorun yok dedi.3 hafta sonra yine cağırdı.içim rahatladı.ama ultrasonda pek anlayamadım tuhaf duruyordu.netse yarın konusuruz kızlar servis bekliyor.hepinizi kocaman opuyorum.zemuszemus
kadriye iyi haberlerini bekliyourm tatlım.....zemuszemus
vallahi ben iyi sabrediyorum ha
ya kızlar az önce tuvalete gittimde beyaz akıntı gelmiş ama kıvamlı böle süt kesiği gibi eyvahedigeldismile
canım daha tam olarak sevınemıyorum yarın sonucumu alayım ozaman kımse tutamaz benı :))kumralperi canım cok sevındım tebrıkler.darısı basımıza artık
canım bugun kacıncı gunundu yumurtlamadan sonrakı
kumral peri tebrik ederim cnm
canım ozelde yaptırdım da cuma ve de oglenden sonraya kalınca labaratuarları baska yerle anlasmalıymıs ondan yarına kaldı sabahtan olsa ıkı saatte alırdım canım
bilen varmı cnm yaptırdığını süprizmi olcak eşine söledinmi
benım herıf geldı kızlar sonra gorusuruz aksama kına gecesı var oaray gıdıcez artık yarın gorusuruz kızlar bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?