2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay canım çok saol ya ınsallah hamıleyımdır eger sonuc negatıf cıkarsa şok olurum bu kadar sevincten sonra

sende mınıgını gormussun canım ALLAHIM BANA DA NASIP EDER INSALLAH VE ISTEYEN HERKESE CANIM YARIN GORUSURUZ

bugün çok güzel yedim ya çok mutluyum,bugünlük bulantımda az siz neler yapıyonuz,yarın aöf sınavları var eşimde çalışıyo içerde

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme / İdrar testi silik çizgi ve kan testi beklemede...
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

vallahi ben iyi sabrediyorum ha
ya kızlar az önce tuvalete gittimde beyaz akıntı gelmiş ama kıvamlı böle süt kesiği gibi eyvahedigeldismile

canım o kokuluysa mantar dıye bılıyorum ama korkmana gerek yok cunku hamılelıkte oluyomus hep duyuyorum ..dra gıdınce ogrenırsın dogrusunu..takma kafana

kumralperi canım cok sevındım tebrıkler.darısı basımıza artık
canım daha tam olarak sevınemıyorum yarın sonucumu alayım ozaman kımse tutamaz benı :))

canım bugun kacıncı gunundu yumurtlamadan sonrakı

canım daha adet tarıhıme 7 gun var yumurtlamadan sonrakı 14.gunum

kumral peri tebrik ederim cnm

tsk ederım canım:))

ay sabah olsada alsam sonucumu nezaket valla senın sayende yaptım sayılır testı canım..sen dedın ya kan testı yaptırsaydın dıye... evde vardı ıdrar testı hadı yapayım dedım ne kaybederımkı 2,5 lıradan baska dedım ...ama tabı eger sonuc negatıf cıkarsa bayagı bır moral kaybedıcem:)

kumralperı nerde yaptrdın testı neden yarın verıolar.devlet olsa yarın alamazsın.ee ozel olsa 1 saatte cıkıyor anlamadım canım yaa.

canım ozelde yaptırdım da cuma ve de oglenden sonraya kalınca labaratuarları baska yerle anlasmalıymıs ondan yarına kaldı sabahtan olsa ıkı saatte alırdım canım

of canım boyle beklemek oyle zorkı dunya kadar dusunce var kafamda haptanmı oyle cıktı acaba..yanlısmı acaba falan falan..zaman gecmek bılmıyooo

çok moralim bozuk
sağda hiç yumurta yok soldada 10 mmlik bi tane((
günde 3 doz klomene göre kötü dedi dr pzt yine gel bidaha bakalım dedi((

burcu canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah bebişin seninledir ve sana en güzel doğum günü hediyesi bu olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…