2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

dua edin kızlar lütfen şu iki günde biraz daha gelişssinler..
yaa ne sıkıntılı bi dönem bu yaa..

çok moralim bozuk
sağda hiç yumurta yok soldada 10 mmlik bi tane((
günde 3 doz klomene göre kötü dedi dr pzt yine gel bidaha bakalım dedi((

uzulme canım bendede aynısı olmustu 5-6 gun sonra ulaşmıstı normal boyuta sonra catlattık ama tutmamıstı bebıs

bu arada kızlar progestan kullanıyorumya. galıba ondan oluyo bılmıyomda cok kotu basım donuyo kusmak ıstıyom kusamıyom ayakta duramıyom eşim hastaneye goturuyum dedı yok bıraz dayanırım dedım ama kotulesırsem gıtcem

uzulme canım bendede aynısı olmustu 5-6 gun sonra ulaşmıstı normal boyuta sonra catlattık ama tutmamıstı bebıs

ayy inşş benimkide 5 6 gün sonra büyür çatlar vetabiki ondan sonrada tutar inş

geçmiş olsun cnm bende geçen ay kullandım bede pek yapmadı
adet günün yakınmı hamilelik olmasın???

canım ozelde yaptırdım da cuma ve de oglenden sonraya kalınca labaratuarları baska yerle anlasmalıymıs ondan yarına kaldı sabahtan olsa ıkı saatte alırdım canım

canım hem ozel hemde cuma ogleden sonra calısmıyor laboratuarı.keske baska ozel hastanede yaptrsaydın bu kadar bekletmelerı sacma ozel hastanelerın.ben olsam ızmırın bır ucu olsa gıder baska hastanede yaptırırdım valla.ıyı sabredıyosun .bız bıle sabırsızlandık:)))

ayy inşş benimkide 5 6 gün sonra büyür çatlar vetabiki ondan sonrada tutar inş

geçmiş olsun cnm bende geçen ay kullandım bede pek yapmadı
adet günün yakınmı hamilelik olmasın???

canım adet gunum bellı degıl 2 bucuk aydır gormuyorum adet.
söktürmesı ıcın kullanıyom progestanı. hamılelık yok doktor bakdı. söktürücüyü verdı ıste. adet olunca 3.günü gel tedavıye devam edelım dedı.
sanırım yıne klomen+catlama ıgnesıne baslıcaz

kumralperi canım çokkkkkkkkkkkk sevindim ya inşaalh yarın tam sevinirsin hani hep seninle durumlarımız çok benziyor diyorum ya inşallah bu ay bende o çizgiyi görürüm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme / İdrar testi silik çizgi ve kan testi beklemede...
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

kumralperi canım çokkkkkkkkkkkk sevindim ya inşaalh yarın tam sevinirsin hani hep seninle durumlarımız çok benziyor diyorum ya inşallah bu ay bende o çizgiyi görürüm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benım ya saol..ınsallah canım ben bugun hepımız ıcın dua ettım...sende arkadan gelırsın canım ınsallah...ama ben daha sevınemıyorum((

canım bende dun demsıtım de send bende kullanıyorum bende yok demıstın bak gordunmu demekkı ılac yapıyomus gecıcek canım bende dayanamıyorum bas donmesıne ama napalım hersey mınıklerımız ıcın

çok moralim bozuk
sağda hiç yumurta yok soldada 10 mmlik bi tane((
günde 3 doz klomene göre kötü dedi dr pzt yine gel bidaha bakalım dedi((

canım ya hıc moralını bozma ınsallah p.tesı olucak canım hepımız hamıs olucaz ınsallah...

slm kızlar
kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
ben folik plus kullanıyordum ama artık hiçbir yerde yokmuş doğru mu?

canım benım arkadasda btun eczanelerı dolasmıs bulamamıs ben 3 aydır kullanıyodum ıcınde 6 tane kaldı o bırtınce alıcam ınsallah bıtmemıstır .cunku folbıole gore folık plus daha ıyı dıyolar

kumralperi tebrikler cnm

tsk ed.ama yarın canım yarın ben daha ınanmıyorum o sonuca((

dua edin kızlar lütfen şu iki günde biraz daha gelişssinler..
yaa ne sıkıntılı bi dönem bu yaa..

ay canım senı su an o kadar anlıyorum kı benımkıde senden kalır deıl yanı((

ay canım napım bana yakın polıkılınık dıye oraya gıttım bılsem baska bır yere gderdım aman olsun gec olsunda güç olmasın derler..hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…