slm kızlar
kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
ben folik plus kullanıyordum ama artık hiçbir yerde yokmuş doğru mu?
bende folic plus kullanıyorum ve daha 1 hafta oldu alalı yenisini
çok moralim bozuk
sağda hiç yumurta yok soldada 10 mmlik bi tane((
günde 3 doz klomene göre kötü dedi dr pzt yine gel bidaha bakalım dedi((
çok moralim bozuk
uzulme canım bendede aynısı olmustu 5-6 gun sonra ulaşmıstı normal boyuta sonra catlattık ama tutmamıstı bebıs
bu arada kızlar progestan kullanıyorumya. galıba ondan oluyo bılmıyomda cok kotu basım donuyo kusmak ıstıyom kusamıyom ayakta duramıyom eşim hastaneye goturuyum dedı yok bıraz dayanırım dedım ama kotulesırsem gıtcem
canım ozelde yaptırdım da cuma ve de oglenden sonraya kalınca labaratuarları baska yerle anlasmalıymıs ondan yarına kaldı sabahtan olsa ıkı saatte alırdım canım
ayy inşş benimkide 5 6 gün sonra büyür çatlar vetabiki ondan sonrada tutar inş
geçmiş olsun cnm bende geçen ay kullandım bede pek yapmadı
adet günün yakınmı hamilelik olmasın???
kumralperi canım çokkkkkkkkkkkk sevindim ya inşaalh yarın tam sevinirsin hani hep seninle durumlarımız çok benziyor diyorum ya inşallah bu ay bende o çizgiyi görürüm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada kızlar progestan kullanıyorumya. galıba ondan oluyo bılmıyomda cok kotu basım donuyo kusmak ıstıyom kusamıyom ayakta duramıyom eşim hastaneye goturuyum dedı yok bıraz dayanırım dedım ama kotulesırsem gıtcem
çok moralim bozuk
slm kızlar
kızlar siz folik asit olarak ne kullanıyorsunuz
ben folik plus kullanıyordum ama artık hiçbir yerde yokmuş doğru mu?
kumralperi tebrikler cnm
dua edin kızlar lütfen şu iki günde biraz daha gelişssinler..
yaa ne sıkıntılı bi dönem bu yaa..
canım hem ozel hemde cuma ogleden sonra calısmıyor laboratuarı.keske baska ozel hastanede yaptrsaydın bu kadar bekletmelerı sacma ozel hastanelerın.ben olsam ızmırın bır ucu olsa gıder baska hastanede yaptırırdım valla.ıyı sabredıyosun .bız bıle sabırsızlandık:)))
burcu canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah bebişin seninledir ve sana en güzel doğum günü hediyesi bu olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?