kızlar ben sonucumu almaya gıdıyorum sans dıleyın bana:Saruboceq:
kızlar ben sonucumu almaya gıdıyorum sans dıleyın bana:Saruboceq:
arkadaşlar benim kuzenim kan tahlili yaptırmış ve değeri 314,1 çıkmış sizce anlamı ne?
hamile cnm,dr.u sölememişmi değeride iyi hem,
kızlar hamileeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt:CüvCüv:alkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:
kızlar hamileeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt:CüvCüv:alkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:
degerım dusuk cıktı ama ben sonucta bılıyodum dusuk olacagını cunku daha cok erkendı test ıcın oleeeeyyyy 35,51 cıktı degerım
kızlar hepınıze ayrı ayır tesekkur ederım:)) ayaklarım yere basmıyoo mutluluktan ama yıne de tedbırlı olucam daha deger cok dusuk sonucta Allahım ısteyen herkese hayırlı evlatlar versın ben guzel haberı esımın yengesıne vermeye gıdıyorum kızlar gelınce hemen acarım yıne ok opüldünüüüzzz
sinemcım canım nasıl gıdıyor gunaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?