2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

beyaz gelin sen kac aylik hamilesin

ben daha doktora kontrole gitmedim. pazartesi gidicem daha yeni öğrendim ben. laborant arkadaşım vardı ona kan testi yaptırdım değerim 314,1 çıktı hamilesin dedi. pazartesi gidicem herşeyi öğreniim. ama tahminen 2 haftalık falan olmalı..

adetin geciktikten sonra ogrendiysen 5 haftaliksin doktorlar degisik hesapliyor cnm

gulpembe iyi sabrediyorsun cnm ya ben olsam dayanamazdim ya bide tahmini dogrum tarihi 28 ocak seninkide ole dir seninle ayni gunde adet olduk

bende içiyorum b12 falan gino ferrosanol verdi banada,ilerde zaten kan değerlerimiz düşcek benim zaten sınırdaydı önlem açısından
y azönceki arkadaşın samimiyetsizliğine çok kızdım ya bana 1 saat önce soruyor kuzenimin kanı böle çıktı diye bende anlatıyorum 1 saat sonra gülpembeye benim kanım böle çıktı diyor,ne gerek var bunlara bizim topiğimizde yoktu böle samimiyetsizlikler,şaşırdım yani

adetin geciktikten sonra ogrendiysen 5 haftaliksin doktorlar degisik hesapliyor cnm

olabilir canım bende internetten hesapladım 6 haftalık görünüo ve ben çok tuhaf hissediorm
riskli dönemler bunlar.. bişe olur die korkuorm bide çalışıorm ben. evde değilim.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…