beyaz gelin sen kac aylik hamilesin
arkadaşlar benim kuzenim kan tahlili yaptırmış ve değeri 314,1 çıkmış sizce anlamı ne?
slm kızlarrr
nehir sana yazmıştım görmedin sanırım
dr tahlil yaptımı?birdaha ne zaman gel dedi?
ben daha doktora kontrole gitmedim. pazartesi gidicem daha yeni öğrendim ben. laborant arkadaşım vardı ona kan testi yaptırdım değerim 314,1 çıktı hamilesin dedi. pazartesi gidicem herşeyi öğreniim. ama tahminen 2 haftalık falan olmalı..
ben daha doktora kontrole gitmedim. pazartesi gidicem daha yeni öğrendim ben. laborant arkadaşım vardı ona kan testi yaptırdım değerim 314,1 çıktı hamilesin dedi. pazartesi gidicem herşeyi öğreniim. ama tahminen 2 haftalık falan olmalı..
kusura bakma canim doktor tahlil yapti 15 haziranda gidecem insallah 2 tane hap verdi biri demir biride b12 hapi
kaç haftalık dedi?kalp atışınıda duydunuz mu?
tahlillere göre mi bu ilaçları verdi?
gulpembe iyi sabrediyorsun cnm ya ben olsam dayanamazdim ya bide tahmini dogrum tarihi 28 ocak seninkide ole dir seninle ayni gunde adet olduk
tahlilere gore degil canim butun hamilelere veriyormus cocugun gelisimi icin kalp atisini 15 haziranda duycam 5 haftalik hamilesin dedi sende olesin iste
adetin geciktikten sonra ogrendiysen 5 haftaliksin doktorlar degisik hesapliyor cnm
demekki sizin orda öyle
burada bu ayda demir ve b12 verilmez tahlil sonucunda eksikse verilir
o yüzden sordum
olabilir canım bende internetten hesapladım 6 haftalık görünüo ve ben çok tuhaf hissediorm
riskli dönemler bunlar.. bişe olur die korkuorm bide çalışıorm ben. evde değilim.. bilmiyorumkismile
sen enson ne zaman adet oldum canim
işte sorunda orda en son ne zaman adet olduğumu hatırlamıorm belki 17 nisan olabişlir ama ondan sonraki tarihlerde değil en geç 17 nisan civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?