kızlar hamileeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt:CüvCüv:alkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:
çok tebrik ederim canım Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin:) :Saruboceq::ecrin_bebek:
:lepi::lepi: :lepi: :lepi: :lepi: süperrrrrr,ayy çok sevindimm hadi hayırlısı cnm,sağlıkla al kucağına
kızlar gunaydın kumralperı tebrık ederım canım hihoyyythihoyyytallah tamamını erdırsın :Saruboceq:
:))) canım cok cok tebrık ederım :lepi:
oyyy oyyyyy bir hamile haberi daha
kumral peri tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin
tebrik ederim çok sevindim yaakaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allah devamına erdirsin :lepi:
kumralperi tekrar tebrikleeeeeeeer cnm
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Günaydın hatunlar...Yalnız hala benim uykum var... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Tekrar tebrik ederim canım...Gözümü açtığım gibi sen geldin aklıma...Dedim saat 12 olmuş hala ben uyuyorum...Arkadaşım çoktan gidip sonucu almıştır açıklamıştır dedim...Hemn pc başına oturdum veeeee süperrrrr...
2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
BEKLEMEDEKİLER
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...
ay canım bılmem kı yazmasan bıle olur dr a gıdınce de yazabılırsın hıc farkestmez canım hamılelıgım sonlanmasında ha hazıran ha mayıs adet olup yıne kaybedıcem dıye korkuyorum ..o yuzden daha hala tedırgınım canımKUMRALPERİ istersen seni Mayıs yazabilirim...Adet günün HAZİRAN yazdığından Haziran açtım...
bizim topiğimiz uğurlu valla giren hamile çıkıyor :)))) çok sevindim valla inşallah busefer mutlu sonla biter,6 gün sonunda hemen dr. git değerlerine bak düzenli yükseliyormu diye o sana 2 hafta sonra gel der zaten ozamanda bebişini görürsün hayırlısıyla
dilek seninde az kaldı cnm valla patlatıcan bombayı
Vallah canım hiç sanmıyorum...Saldım zaten çayıra...Okadar çalışma yaptık buay sallamaklamı olacak hiç ümidim yok...Yalnız midem çok bulanıyor benim...Hamile olabilirimden değil ama...Ayıptır söylemesi hamileler avucunuzu yalayın veyada aldırın 3 tane dondurma yedim dün sıcaktan şimdi midem çok kötü...
beyaz gelin benden 1 hafta once doguracaksin sen
kızlar uzman tvde ızldeım sımdı nette kanda gebelık testlerını herhangı bır durum yoksa adet gecıkmseınden once onermıyoruz cunku %50 sı adet zamanı gelene kadar kendılıgınden sonlanıyo dıyo( benımkı ınsallah benımle kalır (
Teşekkür ederim kızlar...Sizlerede afiyet olsun...Eşim gündüz işteki...Görse oda yedirmez...Ama altta abimin büfesi olduğundan uslu durmuyorum...
Benim ümidim yok canım...Belkide senin dediğin gibide olabilir olursada şoook olurum yani...
BEYAZGELİN canım sen bana enson bekleyipte adet olmadığın tarihi söylememişin yazayım onuda tabloda boş kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?