2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Günaydın hatunlar...Yalnız hala benim uykum var... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kızlar hamileeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt:CüvCüv:alkisalkisalkisdelikafadulden:sm_cool:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: Tekrar tebrik ederim canım...Gözümü açtığım gibi sen geldin aklıma...Dedim saat 12 olmuş hala ben uyuyorum...Arkadaşım çoktan gidip sonucu almıştır açıklamıştır dedim...Hemn pc başına oturdum veeeee süperrrrr...

kızlar az once hepınıze tek tek yazamamıstım haber vermeye gıttım ya:)))

çok tebrik ederim canım Rabbim saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin:) :Saruboceq::ecrin_bebek:

cok saol tatlım..hepımızın ınsallah

:lepi::lepi: :lepi: :lepi: :lepi: süperrrrrr,ayy çok sevindimm hadi hayırlısı cnm,sağlıkla al kucağına

canım ınana en once sızlerle paylastım sonucumu cok mutluyum ama adet tarıhım gecse daha mutlu olucam sımdı benım ıcın cok zor bır 6 gun var onumde merakla beklıcem ve kendıme cooook dıkkat edıcem hersey meleğim içinzemuszemus

kızlar gunaydın kumralperı tebrık ederım canım hihoyyythihoyyytallah tamamını erdırsın :Saruboceq:

amın canımmmm...amiiiinnn

:))) canım cok cok tebrık ederım :lepi:

sagol tatlım güzel RABBIM en yakın zamanda sana ve tum ısteyenlere de nasıp etsın :Saruboceq:

oyyy oyyyyy bir hamile haberi daha
kumral peri tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin

amın canım arka arkaya dogum yapıcaz ALLAH nasıp ederse:))

tebrik ederim çok sevindim yaakaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allah devamına erdirsin :lepi:

canım benım cok tsk ed.

kumralperi tekrar tebrikleeeeeeeer cnm

saol canııııımmm:))

oh ıcımde kalmıstı herkese tek tek cevap veremedım dıye rahatladımopuyorumnanaktan

mutlulugumu anlattamam canım ya dualarım sızınle sızınkılerıde gorucez ınsalllah ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ed.valla bu topık bana ccoooook ugurlu geldıııııı:))))))opuyorumnanaktan

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------?? Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

bizim topiğimiz uğurlu valla giren hamile çıkıyor :)))) çok sevindim valla inşallah busefer mutlu sonla biter,6 gün sonunda hemen dr. git değerlerine bak düzenli yükseliyormu diye o sana 2 hafta sonra gel der zaten ozamanda bebişini görürsün hayırlısıyla

bende hala tık yok arkadaşlar...çarşamba günü gidicem doktora...göğüslerim kocamn oldu damarları belirginleşti iice...başka şeylerde var ama kondurmak istemiyorum üzülürüm die korkuyorum

KUMRALPERİ istersen seni Mayıs yazabilirim...Adet günün HAZİRAN yazdığından Haziran açtım...
ay canım bılmem kı yazmasan bıle olur dr a gıdınce de yazabılırsın hıc farkestmez canım hamılelıgım sonlanmasında ha hazıran ha mayıs adet olup yıne kaybedıcem dıye korkuyorum ..o yuzden daha hala tedırgınım canım

ayyy canım agzından bal damlıyooo ınsallah zaten kesesını gorup kalp atıslarını duymadan rahatlayamıcam heralde canım

dilek seninde az kaldı cnm valla patlatıcan bombayı

Vallah canım hiç sanmıyorum...Saldım zaten çayıra...Okadar çalışma yaptık buay sallamaklamı olacak hiç ümidim yok...Yalnız midem çok bulanıyor benim...Hamile olabilirimden değil ama...Ayıptır söylemesi hamileler avucunuzu yalayın veyada aldırın 3 tane dondurma yedim dün sıcaktan şimdi midem çok kötü...

ya işte banada çayıra saldığın için olabilir gibi geliyor :)))) hiç öle yormadın kendini buay,geçen ay daha stressliydin,inşallah olur cnm,valla bende hergün yiyorum ,afiyet olsunn ye ye

Teşekkür ederim kızlar...Sizlerede afiyet olsun...Eşim gündüz işteki...Görse oda yedirmez...Ama altta abimin büfesi olduğundan uslu durmuyorum...
Benim ümidim yok canım...Belkide senin dediğin gibide olabilir olursada şoook olurum yani...

kızlar uzman tvde ızldeım sımdı nette kanda gebelık testlerını herhangı bır durum yoksa adet gecıkmseınden once onermıyoruz cunku %50 sı adet zamanı gelene kadar kendılıgınden sonlanıyo dıyo( benımkı ınsallah benımle kalır(

işte senin daha önceki durum cnm o,ama hep olcak diye bişey yok hiç öyle düşünme,stress te kötü etkiler çünkü,normal yaşamana devam et dikkatli dikkatli ama

BEYAZGELıN canım sen bana enson bekleyipte adet olmadığın tarihi söylememişin yazayım onuda tabloda boş kalıyor...

inşallah olur. ben hala inanamıyorum hamiş olduğuma pazartesi dr gidicem ödüm patlıo hayır hamile değilsin der die. uykularım kaçıo eyvahedigeldismile ama ağrılarım artıo. kan değerim 314,1 adet olmadım daha ve iştehım bi açılıo bi kapanıo hafif miğde bulantılarımda başladı bunlarda beni ümitlendirio.. ama ya an testimde bi hata varsa... :1no2:

BEYAZGELİN canım sen bana enson bekleyipte adet olmadığın tarihi söylememişin yazayım onuda tabloda boş kalıyor...

hatırladığım kadarıyla nisanın 17 sinde ben adet ldum 5 gün sürdü. bu ayda 15inde görmem gerekti ki benim adetim evlendiğimden beri düzensizdi ama bu kadar gecikmedi. kısaca benbu ay 15i gibi adet görmeliydim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…