2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kumralperi canım hayırlı olsun düşük yaşadığın için bu korkuları yaşıyorsun inşallah hiçbişey olmayacak bebişini alacaksın sağlıkla kucağına

2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...

BEYAZGELİN canım ekledim gününü ama sitres yapma kendine değerin güzel çıkmış ve gününde geçmiş zaten...

sporstar bu samimiyetsizlik konusunda sana katılıyorum arkadaş destekli atamamış zaten cevapta verememiş okurken bende nasıl yani dedim sonradan seninde farkedip yazdığını gördün ne denir ki

inşallah canım bilmiyorumkismile

sporstar bu samimiyetsizlik konusunda sana katılıyorum arkadaş destekli atamamış zaten cevapta verememiş okurken bende nasıl yani dedim sonradan seninde farkedip yazdığını gördün ne denir ki

aman boşver cnm kendisinide tanımam kuzeninide :)))o olsada bana aynı şeyi ifade etti kuzenide kalmış olsa aynı şeyi ifade ederdi,ilk defa konuştuğum biri,oda farketmiştir sanırım ayıbını,herkes burda herşeyini samimiyetle paylaşıyo kimse kimseyi tanımıyor ama bir bağ oluştu aramızda,ben yalan atsamda anlamazsınız doğru sölesemde ama yalan sölemek içimden gelmiyor nedense,sonuçta birbirimizde birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz,napalım herkesin topikten faydalanış amacı farklı olabilir,saygı duyuyorum

arkadaşım sen bana sabah kuzenim kan testi yaptırmış 314.1 çıktı ne demek bu diye sormadınmı bende hamile kuzenin dedim sonra 1 saat sonra gülpembeye ben kan testi yaptırdım değerim 314.1 dedin ben şaşırdım kaldım yani

:lepi: :lepi: :lepi:

sanırım burda benden bahsedilio ben kendimi şöle açıklayayım. ben bi yandan hamile olduğumu bu kn değeri ve laborant arkadaşıma göre düşünüorm bi yandanda dra daha göstermedim acaba doğrumudur diorum... belirtilerde bana ümit verio. bu kararsız halimi ben k,msenin görmesini istemedim belkide utanırım o halimden ama benm için böle düşünmeniz beni üzdü doğrusu...

arkadaşlar benim kuzenim kan tahlili yaptırmış ve değeri 314,1 çıkmış sizce anlamı ne?

hamile cnm,dr.u sölememişmi değeride iyi hem,

söylemiş canım ama bi türlü emin olamıo kız:)

olsun olsun hamilee,yaklaşık 4-5 haftalık falan

ne gerek var bunlara.......

aslında benim içindi o test ama kendimden emin değil konumuna düşmemek için öle sordum önce ama sonra doğru bişekilde yazdım.. yazını şimdi gördüm o yüzden şimdi cvp attım. yani anladım sölediğim şeyin saçma olduğunu yazacaktım sonra vazgeçtim.. kusura bakmayın

yani herkesin yapısı farklı tabi,burda neler neler oluyo biz birbirimizden utanmıyoruz,hepimiz bayanız hepimizinde korkuları var endişeleri var,benim başıma gelen sanada gelebir,seninki banada gelebilir,paylaşarak birbirimize destek veriyoruz,ben burdaki samimiyetsizliği görerek güvenim sarsılır bana farkettirmeden yapsaydın amenna normal devam ederdim herşeyde de bildiklerimi anlatırdım ama bana başka ona başka olunca insan bi düşünüyo

Canım sakın birşey için çekinme burada doğrudan yaz...Ooo biz burda neler neler paylaştık ama paylaştığımız günde kaldı onlar...

bugun progestan hapımın son günüüüüüü.. sonrada gelsın kanlarrr aksın içimden ınsalllahhhhh :)
ay ıkı buyuk ayda ozlemısım adet olmayı yolunu gozluyorum valla:) calışmalar yapmam ıcın adet olmam şarrrt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…