2010 MAYIS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme
2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...
2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ
kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:
BEKLEMEDEKİLER
pelin67---------------------------------21 Mayıs---------------6. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme / Kan testi negatif...
BEYAZGELİN canım ekledim gününü ama sitres yapma kendine değerin güzel çıkmış ve gününde geçmiş zaten...
sporstar bu samimiyetsizlik konusunda sana katılıyorum arkadaş destekli atamamış zaten cevapta verememiş okurken bende nasıl yani dedim sonradan seninde farkedip yazdığını gördün ne denir ki
sporstar bu samimiyetsizlik konusunda sana katılıyorum arkadaş destekli atamamış zaten cevapta verememiş okurken bende nasıl yani dedim sonradan seninde farkedip yazdığını gördün ne denir ki
aman boşver cnm kendisinide tanımam kuzeninide :)))o olsada bana aynı şeyi ifade etti kuzenide kalmış olsa aynı şeyi ifade ederdi,ilk defa konuştuğum biri,oda farketmiştir sanırım ayıbını,herkes burda herşeyini samimiyetle paylaşıyo kimse kimseyi tanımıyor ama bir bağ oluştu aramızda,ben yalan atsamda anlamazsınız doğru sölesemde ama yalan sölemek içimden gelmiyor nedense,sonuçta birbirimizde birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz,napalım herkesin topikten faydalanış amacı farklı olabilir,saygı duyuyorum
aman boşver cnm kendisinide tanımam kuzeninide :)))o olsada bana aynı şeyi ifade etti kuzenide kalmış olsa aynı şeyi ifade ederdi,ilk defa konuştuğum biri,oda farketmiştir sanırım ayıbını,herkes burda herşeyini samimiyetle paylaşıyo kimse kimseyi tanımıyor ama bir bağ oluştu aramızda,ben yalan atsamda anlamazsınız doğru sölesemde ama yalan sölemek içimden gelmiyor nedense,sonuçta birbirimizde birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz,napalım herkesin topikten faydalanış amacı farklı olabilir,saygı duyuyorum
arkadaşlar benim kuzenim kan tahlili yaptırmış ve değeri 314,1 çıkmış sizce anlamı ne?
hamile cnm,dr.u sölememişmi değeride iyi hem,
söylemiş canım ama bi türlü emin olamıo kız:)
olsun olsun hamilee,yaklaşık 4-5 haftalık falan
ben daha doktora kontrole gitmedim. pazartesi gidicem daha yeni öğrendim ben. laborant arkadaşım vardı ona kan testi yaptırdım değerim 314,1 çıktı hamilesin dedi. pazartesi gidicem herşeyi öğreniim. ama tahminen 2 haftalık falan olmalı..
arkadaşım sen bana sabah kuzenim kan testi yaptırmış 314.1 çıktı ne demek bu diye sormadınmı bende hamile kuzenin dedim sonra 1 saat sonra gülpembeye ben kan testi yaptırdım değerim 314.1 dedin ben şaşırdım kaldım yani
ne gerek var bunlara.......
neyse boşver yapı farklılığından kaynaklanmıştır,bende uzattım konuyu,kapatlım normal devam edelim
Kızlar ben çıkıyorum...Koçiş işe gitmeden anneme bıraksın benide...Ordan girebilirsem girerim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?