2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

neden utanacaksın bilemeyebilirsin benim değerim bu ama ben doktora göstermedim o yüzden hala inanamıyorum vs. vs. desen zaten kimse sana bişey demez ki bizde burada öğrendik herşeyi kuzenimin demene gerek yokki bizim topiğimizde herkes birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyo zaten neyse sen yeni geldin buna bağlayalım buradaki insanları azda olsa tanıyınca anlarsın

ok... yaptığım saçmalık olabilir ama o an öle dedim..

canım benimde 7 gün geçti haftaya tekrar gideceğim doktora olmazsan gel ilaç vereceğim dedi ilk defa başıma geliyor nedir b u anlamı nedir bende mi progestan kullanacağım peki sonraki adetlerim eskisi gibi düzenli olacak mı öyle moralim bozukki ya ooofff

bugün eurovision var manganın şarkısıda çok güzel,yurt dışındaki arkadaşlar oy verin ya türkiyeye gerçekten güzel yani şarkı:)))))

ya kızlar kumralperi bana umut oldu bende salı test yaptırıcam inşallah bu ay güzel haber olur zaten bu ay 5. deneme eğer olmazsa doktoe iğneye geçicez dedi of ALLAHım inşallah

ya kızlar kumralperi bana umut oldu bende salı test yaptırıcam inşallah bu ay güzel haber olur zaten bu ay 5. deneme eğer olmazsa doktoe iğneye geçicez dedi of ALLAHım inşallah

yap cnm ya zaten beklsende 2 sonuç var beklemesende,ama olaki negatif çıkarsa gününde bidaha yap cnm benim negatif çıkmıştı idrarda çünkü,ne iğnesine geçiyosunki cnm

canım valla benım yumurtalarım cok tembel ondan hep duzensız oluyorum . hapı ıcınde adetım geliyo, ıcmeyınce kafasına nezaman eserse ozaman gelıyo. eger sende gebelık yoksa muhtemelen hava degısıklıgı yuzunden felan gecıkmıstır canım. hapı ıcınce adet olursun duzensızleşmez sanmıyom kafamçokkarıştı

işte senin daha önceki durum cnm o,ama hep olcak diye bişey yok hiç öyle düşünme,stress te kötü etkiler çünkü,normal yaşamana devam et dikkatli dikkatli ama

ay canım sorma ya ben sımdı varya..korkudan adım atarken bıle yavas yavas atıyom esımde gülüyo bana hanı bır yuru bakım dıyo:)) edıcem canım ve kesesını gorunce de dunyanın en mutlu ınsanı olucam:)))

işte bu ya canım kumralperi çok sevindim inşallah banada uğurlu geleceksin canım ya

ay canım sen ve toprakceylınle aynı kaderı paylastıgımızı dusunuyorum canım..vee ıkınıze de coook dua edıyorum ınsallah hemencık kalırsınız hamıs:)) tabı dıger arkadaslara da canlarım hepınız hamıs olun ınsaalllahh:))

kumralperi canım hayırlı olsun düşük yaşadığın için bu korkuları yaşıyorsun inşallah hiçbişey olmayacak bebişini alacaksın sağlıkla kucağına

ay canım saol darısı senın de basına..evet canım şu düşük alt üst edıyo ınsanı ruh halını degıstırıyo olsun hep yasamıcaz ya bızımde bırgun yuzumuz guler canım

ay canım ınsallah hemen olursun adet:)))

canımcım ya bak ne dıcem ama sakın ha yanlıs anlama yada uzulme...senın dusukten sonra ıkıncı ayın ya hanı gecen hafta kanda baktırdıgından berı soylucem ama uzulmenı ıstemedıgım ve herkeste aynı olmayacagını dusundugum ıcın soylememıstım..madem sımdı sordun bak soylucem artık..ıkıncı ayımda benımde coook gecıktı adetım ve hatta buraya yenı katılmıstım kan degerımın sonucunu falan beklemıstım hep negatıf cıkmıstı..daha sonra adet oldum ve ılacla hamıs oldum:))) sende esın yanına gelırse 3.ayda kalırsın canım ınsallah..sen benım gecen ay yasadıgım seylerı yasıyosun ya canım...iiiiinnnnsalllah önümüzdekı ay da suan yasadıklarımı yasarsın canımmm muck:)))

canım inşallah dediğin gibidir hamilelik yok 2 ay önce düşük yaşadım o yüzdende olur diye düşünüyorum ama hep böyle gecikmeli devam eder diyede çok korkuyorum peki o ilaç kaç günde getiriyor adeti?
ne kadar zormuş adet olmamak kendi öyle kötü hissediyorum ki ben heryerim ağrıyo bi üşüyorum bi terliyorum hep bi huzursuzluk hali var ooff yaa

inşallah canım inşallah işte ben çok korkuyorum olmayacak bebeğim diye ooff ya inşallah düzene girer herşey

tabı nekadar zor. ben en son mart ayında adet oldum. nekadar bunalıyorum sıkılıyorum anltamam ıcımde bı baskı var sanki.. yokdan yere bagırasım gelıyo
menapozlu hanımların allah yardımcısı olsun .

ılacı 5 gun günde 3 kez ıcıyosun.. bugun benım son gunum bıkac gun sonra olurum adet. kısıden kısıye degısıyo. bazıları 1 hafta sonra oluyo . ben ocak ayında ıctıgımde galıba bıraktıkdan 4gun sonra felan gelmıstı hatırlayamadım sımdı pek.

canım iyiyim ben,sen nasılsın, hemen yazıp çıktım ondan görmedim,bebişimiz nasıl

canım benım ozur dılerım yazıp cıkmak zorunda kaldım oglumun arkadasının dogum gunu varmıs bugun oglumla dısarı cıkıp arkadasına hedıye aldık canım benım bebıs ıyı bakalım hazıranın ya 1 yada 2 sınde doktora gıdıcem hayırlısı bakalım ne olacak senım bebıs nasıl umarım hersey yolundadır

rica ederim cnm,ayyy bu minicik şey oğlunmu,yerim onu ya çok güzel maşallah allah bağışlasın,oğlunun arkadaşları bile var ha :)) ne güzel,canım 1inde ne kontrolü normal muayene mi cnm,nasıl kanaman yok demi artık 2li test falan yapılcak mı ozaman,canım bizde iyiyiz evdeyim buaralar finalleri bekliyorum 7-8-10unda cnm ondan okula gitmiyoruz,9unda da 2li testler olcak cnm bizimde inşallah bi aksilik olmaz bakalım

inşallah canım inşallah işte ben çok korkuyorum olmayacak bebeğim diye ooff ya inşallah düzene girer herşey

yok canım oluur bak bana ben sımdılık hamıleyım dıyorum ama bır hafta sonra netlesecek ama sonucta cıktı bıseyler olmasa oda cıkmazdı benım bu ay dusukten sonrakı 3. ayım ve oldu en kotu ıhtıml benım gıbı ılac kullanırsın tatlım bak ılk aydan oluyo hıc canını sıkma sen ALLAH büyük canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…