eşim yok ki yanımda nasl olacak mafoldumben postayla bana gönderse olz mıkaydirigubbakcemile3temmuz 1 de eşimin yanındayım eylüle kadar inşallah o arada olur bişeyler
biliyorum cnm haziranda gidersin diye düşündüm ama hemen bitmiyo demi okulda işler,ozaman temmuzda bekleriz haberleri cnm,inşallah olucak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: seninde kısmetsizliğin işte beraber olsanız hemen olurdu da sınırlı sayıda olduğu için bilmiyorumkismile
eylüle kadar da uzun zaman var önünüzde valla iyi değerlendirin kaydirigubbakcemile3
tamam cnm görüşürüz ben dileğin kuşunun bile nekadar azgın olduğunu bile biliyorum yaniikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Vallah öyle canım...Zille çiftleşiyor sapık kuşum benim...Sanırım zil yavruladı bizim...Sabahları civcivin çıkardığı gibi sesler geliyor... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Neyse kızlar ben çıkıyorum...Annemdeyim...Eşim işten çıkınca almaya gelecek beni...Ewdede ondan fırsat kalmaz bana anca yarın görüşürüz...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zil hamilee kaydirigubbakcemile3 tamam cnm görüşürüz bende takılıyorum öle
kızlar zilide listeye ekleyelim mi:roflol:sırnaşık şey
:roflol: :roflol: zil= sat =23 nisan 10. deneme şanslı bir hamile daha :)))))
ya millet resmen tatile çıkmış,biz evde pinekliyoruzzz,offfff benim kaderimm :)))) ya eşimin sınavları vardı beraber ders çalıştık bi görsen,ben o dersleri görmüştüm kendi bölümümde de,resmen beni kullandı hoca olarak :)))) sınava gircek arkadaşlarda vardı bugün bakalım nasıl geçmiş
buarada ben ne yaptım biliyomusun,dr.uma sormuştum saç boyayabiliyormuyuz diye oda bana bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi 3ay sınırıda koymadı ama röfle ve açıcı yasak dedi,benimde sap sarı saçlarım vardı normalde de açık kumralım 4aydır diplerim çıkmıştı kötü olmadı ama kumral yapayım dedim,elimde de bitkisel olmayan boya vardı 4cm diplerine değdirmeden bütün saçlarımı kumrala boyadım aralarda bikaç sarı bıraktım,neyse ben rahat rahat boyadım sonra millet kızdı bana niye boyadın diye,beni korkuttular yani anlıyacağın,şuan hafifte olsa tırsık vaziyetteyim kötü bişey olurmu diye,sadece biraz koktu boya ogün ama açtım kapıları bide 15dk falan tuttum yani offff,niye öle moralimi bozuyolar ya,dr. bişey olmaz demişti bana
canım bişey olmazda yinede yapmasaydın keşke neyse takma artık kafana olmuş artık ama dikkatli ol bu konularda oje bile sürmeyin diyolar kokusu yüzünden boyanın kokusu bizi bile nasıl etkiliyo düşünsene boğazımızı yakıyo neyse YAPMA SAKIN BİR DAHAkötükedihüsoklava:
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: yaaaa :))) hayırlısı olsun bakalım,acaba dr.a falanmı gitsem :)) 9undaydı kontrolüm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bu hafta içi gideyim bi olmazsa cnm,hem görmüş olurum bahaneyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?