ya kızlar ben bazen bu bebek konusunda çok ümitsizliğe düşüyorum bazen sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ilk aylar pek takmıyordum ama şimdi herbir ay olmadıkça üzülmem gitgide artıyor aklımdan hiç çıkmamaya başlıyor of ya bak yine moralim bozuldu
iyi akşamlar kızlar sınav dolayısıyla giremiyorum yeni hamiş haberleri var mı yarın akşam sohbete katılırım artık hepinizi öpüyorum dua edin bana şu sınavı geçeyim opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zil hamilee kaydirigubbakcemile3 tamam cnm görüşürüz bende takılıyorum öle
kızlar zilide listeye ekleyelim mi:roflol:sırnaşık şey
:roflol: :roflol: zil= sat =23 nisan 10. deneme şanslı bir hamile daha :)))))
çok hoş oldu bu yaa:)))
Kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM... bayanssulusmile Bir yaş daha kartlamış bulunmaktayım... :kedi:
canım senin kuş ve zil bizi güldürdü valla sorma,listaye alyoruz onları da karı koca olarak :)))Sanırım bu karbonat testine döndü... kaydirigubbakcemile3 Musluk hamile... aklinialirimsmile
Kızlar bugün benim DOĞUM GÜNÜM... bayanssulusmile Bir yaş daha kartlamış bulunmaktayım... :kedi:
WELQOME dogumgunun kutlu olsun kızzz moruk:)))
welcome canım doğum günün kutlu olsuuuuunnnn
canım senin kuş ve zil bizi güldürdü valla sorma,listaye alyoruz onları da karı koca olarak :)))
canımmmopuyorumnanaktan sana doğum gününde en büyük dileğim allah inşallah birdahaki doğum gününde sana bebeğinin kucağında olmasını nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: nice sağlıklı mutlu senelere
welcome dogum gubub kurlu olsun canim esin ve ailenle mutlu seneler gecirmen dilegiylee...a.s.
welcome doğum günün kutlu olsun canımcm.
dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara...inşallah seneye bebişinle kutlarsın dogum gününü:Saruboceq:
welcome tatlımm doğum günün kutlu olsunnnnnn iiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?