welcome doğum günün kutlu olsun
kizlar bir sey sorcam hamilelikte sivilca sikak zararli mi benim mesala kolumda 2-3 tane cikiyor bende dayanamayip skyorum bir bilgisi olan var mi?
Canım benim bildiğim sıkmanda bir sorun yok ama yinede yanlış hatırlamıyorsam burda bir topikte okumuştum iz kaldığını yazmışlardı sanırım...Aklımda öyle birşey kalmış ama tamda net hatırlamıyorum...
skdign yerdemi iz kaliyor yoksa bebekte mi zararli anlayamadim cnmm
Canım sıktığın yerde iz kalıyormuş...Yinede tam hatırlamıyorum canım doğruluğunu...Sadece söylemek istedim...
o topigi bide ben buluyumda ogreneyim iyce
adetimin 11.günündeyim arkadaşlar ve çamaşırımda pembemsi leke var...nedir bu şimdi..yumurtam falan çatladı mı acaba..böyle bir şey yaşayan var mıııı
canım benım 2li testler ıcın gıdıcem ense kalınlıgı olculucekmıs ınsallah hayırlı haberlerle donerım dua edın ne olur canım benım sende ıyıymıssın ohhh ne guzel allah nazardan saklasın eger avatartakı resımden bahsedıyorsan canım o benım gorumcemın kızı bızım maskotumuz o kendı cocugum olsa en az bu kadar severdım onurica ederim cnm,ayyy bu minicik şey oğlunmu,yerim onu ya çok güzel maşallah allah bağışlasın,oğlunun arkadaşları bile var ha :)) ne güzel,canım 1inde ne kontrolü normal muayene mi cnm,nasıl kanaman yok demi artık2li test falan yapılcak mı ozaman,canım bizde iyiyiz evdeyim buaralar finalleri bekliyorum 7-8-10unda cnm ondan okula gitmiyoruz,9unda da 2li testler olcak cnm bizimde inşallah bi aksilik olmaz bakalım
kızlar bugün benim doğum günüm... Bayanssulusmile bir yaş daha kartlamış bulunmaktayım... :kedi:
kumral peri tebrikk ederim canımmmm allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
canım cok tsk ed.guzel dıleklerın ıcın..allah hepmıze kolay dogumlar guzel ve saglıklı bebekler nasıp etsın ve ısteyen herkese de en yakın zamanda bebıs versın :saruboceq: :saruboceq:
Toprakcım canımm sen daha adet olmamışsın galibaa yaa inşallahhh olmazsında hamişsindir sende ama bak sana ne dicemm normalde senin adetin böle bu kadar gecikirmiydi bilmiorum ama bnm adetim hiç gecikmezdi en fazla bi gün oynardı geçen ay bnmde bi hafta gecikmişti yaa bunun nedeni rahim kndini gebeliğe hazırlarmışş bnde duyunca çokumutlanmıştım vede öle oldu sonraki aya hamiş oldum.. Sende adet olursan üzülme sakın öteki aya kalma şansın yüksek çünküüüopuyorumnanaktan
bu arada bnm bulantılar başladıı yaa karnım acıkıoo canım bişeyler ymek istiyo ama yedikten sonrada bulantım başlıo hepsini çıkartıorum azda yiyorum yine oluo..
canım dogum gunun kutlu olsun ...bu yenı yasında hamıs kalasın ınsallahhhh:))))))
ay canım bana da cok mantıklı geldı dedıgın şey belkı ben ılac kullandım hamılelık ıcın ama sonucta gecen ay benımde ılk defa o kadar cook gecıkmem olmustu.toprakcım hazıranda bır sekılde esın gelsın yanına kız bak hamıs olma ıhtımalın bayagı yuksek:)))
kızlar günaydın..sabahın 5,bucugu ben uyuyamıyorum 2 sattır uykumdan uyandım gerı uyuyamadım..kafamda o kadar cok soru ısaretlerı varkı kızlar( benım kan degerımın 35,51 cıkmasını sızce progestan hapı ıcıyo olmam saglamıs olablır mı aıleden bıkac kısı ogrendı ama tabı hep kesın deıl dedık ama kım duysa cok sevındı..ben sımdı hamıle deılsem cook kotu olucak..ve adet agrılarım var..baskada belırtım yok gıbı gelıyo..arada ıc bulantım oluyo o kadar..cok kötü hissediyorum kızlar ya keske bu kadar erken ögrenmeseydım..yada test yapmasaydım çünkü öğrendım demek ıcın bıle coook erken ...
canım welcome sen benı o lısteye hala bekleme konumunda yaz canım kesınlesmeden hamıleyım diyemıyorum ya offf cok kotuyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?