2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

kizlar bir sey sorcam hamilelikte sivilca sikak zararli mi benim mesala kolumda 2-3 tane cikiyor bende dayanamayip skyorum bir bilgisi olan var mi?

kizlar bir sey sorcam hamilelikte sivilca sikak zararli mi benim mesala kolumda 2-3 tane cikiyor bende dayanamayip skyorum bir bilgisi olan var mi?

Canım benim bildiğim sıkmanda bir sorun yok ama yinede yanlış hatırlamıyorsam burda bir topikte okumuştum iz kaldığını yazmışlardı sanırım...Aklımda öyle birşey kalmış ama tamda net hatırlamıyorum...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray:

BEKLEMEDEKİLER

burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:/ Kan testi negatif...
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

skdign yerdemi iz kaliyor yoksa bebekte mi zararli anlayamadim cnmm

adetimin 11.günündeyim arkadaşlar ve çamaşırımda pembemsi leke var...nedir bu şimdi..yumurtam falan çatladı mı acaba..böyle bir şey yaşayan var mıııı

adetimin 11.günündeyim arkadaşlar ve çamaşırımda pembemsi leke var...nedir bu şimdi..yumurtam falan çatladı mı acaba..böyle bir şey yaşayan var mıııı

canım bazı kısılerde yumurtlama dnemınde lekelenme olurmus.sanırım senınde bunun habercısı.bos gecırmeyın calısın

canım benım 2li testler ıcın gıdıcem ense kalınlıgı olculucekmıs ınsallah hayırlı haberlerle donerım dua edın ne olur canım benım sende ıyıymıssın ohhh ne guzel allah nazardan saklasın eger avatartakı resımden bahsedıyorsan canım o benım gorumcemın kızı bızım maskotumuz o kendı cocugum olsa en az bu kadar severdım onu

kızlar bugün benim doğum günüm... Bayanssulusmile bir yaş daha kartlamış bulunmaktayım... :kedi:

canım dogum gunun kutlu olsun ...bu yenı yasında hamıs kalasın ınsallahhhh:))))))

ay canım bana da cok mantıklı geldı dedıgın şey belkı ben ılac kullandım hamılelık ıcın ama sonucta gecen ay benımde ılk defa o kadar cook gecıkmem olmustu.toprakcım hazıranda bır sekılde esın gelsın yanına kız bak hamıs olma ıhtımalın bayagı yuksek:)))

gelemzki canım ya((( işten izin alamaz sezon ortasındaamafoldumben

kızlar günaydın..sabahın 5,bucugu ben uyuyamıyorum 2 sattır uykumdan uyandım gerı uyuyamadım..kafamda o kadar cok soru ısaretlerı varkı kızlar( benım kan degerımın 35,51 cıkmasını sızce progestan hapı ıcıyo olmam saglamıs olablır mı aıleden bıkac kısı ogrendı ama tabı hep kesın deıl dedık ama kım duysa cok sevındı..ben sımdı hamıle deılsem cook kotu olucak..ve adet agrılarım var..baskada belırtım yok gıbı gelıyo..arada ıc bulantım oluyo o kadar..cok kötü hissediyorum kızlar ya keske bu kadar erken ögrenmeseydım..yada test yapmasaydım çünkü öğrendım demek ıcın bıle coook erken ...

canım welcome sen benı o lısteye hala bekleme konumunda yaz canım kesınlesmeden hamıleyım diyemıyorum ya offf cok kotuyum...

Progesteron, bebeğin rahim içinde yuvalanmasını ve tutunmasını sağlayan hayati bir hormondur. Gebeliğin ilk dönemlerinden itibaren yumurtalıklardan salgılanarak gebeliğin devamını sağlar.

HCG hormonunun temel görevi ise özellikle gebeliğin ilk üç ayında, (plasentanın (eş kısmının) oluşumuna kadarki süre içinde) progesteron hormonunun salınımını uyarmaktır. Bu üç aylık dönem sonrasında plasenta devreye girecek ve gebeliğin devamı için gerekli hormonları salgılayacaktır.

bakın bunları bır sıteden okudum...baglantı kurdum ...kesın hamıle deılım kızlar ya ama bıraz da düşününce hadı 9 10 falan cıksa deger dıyorum ama 35,51 olurmu ya dımı ılacla aklım allak bullak oooooffff

gözümüz aydın canım.hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah

selam kızlar
2 gundur görüşemiyoruz.cuma gunu sef fırcayı cektı sonrada izin verdi.evde de internet yok giremedim.kayınvalidemdeyken bakındım ama hemen cıkmak zorundaydım nasılsınız varmı değişiklik.

Herkeze merhaba...opuyorumnanaktan
Yine ve yine bir hafta daha başladı..
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur ... :CüvCüv: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…