2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

aaayyy ne güzel yakın olsada gelseydikk tıramisu deyince hep yemekteyiz geliyo aklıma 1 dilimden fazla yeme rejimdesin unutmaaaa:)

kız benım aslında hıc tatlıyla aram yok :)) pastaymıs kekmiş aslında hıc aramamda, malzeme vardı yapım barı dedım. çarsının ortasında oturuyorum pat dıye durmadna bıırı gelıyo.. hastaneye gıden alısverıse cıkan eve gitmeden bı ugruyo bana. gelen olursa koyarım onlara :)

günaydın kızlar..
ben dünden beri şifayı kapmış bi haldeyim boğazım şiş burun akıntısı halsizlik..
okula da gidemem heralde boğazım zaten ağrıyo bide ders yaparsam sesim gider..

bahane değildir umarım öyle olsun bakalım:)

günaydın kızlar..
ben dünden beri şifayı kapmış bi haldeyim boğazım şiş burun akıntısı halsizlik..
okula da gidemem heralde boğazım zaten ağrıyo bide ders yaparsam sesim gider..

geçmiş olsun canım yat dinlen bence tabiki okula gidince daha kötü olursun konuşmaktan insan mahfoluyo zaten

canım öyle düşünme ya bu ilaç nedir bilmiyorum ama bu kadar yüksek çıkar mı adetine 7 gün vardı yaptırdığında umarım düşündüğün gibi değildir ve bebeğin seninledir

kızlar gecen sayfada bıseyler yazdım bır baksanıza kafamı kemıren kurtlar var((

cnm güzel düşünkü güzel olsun inş
hem bende geçen ay progestan kulandım ve test yaptım negatif çıktı dediğin gibi olsa bende de silik filan bi çizgi daha çıkardı

cnm güzel düşünkü güzel olsun inş
hem bende geçen ay progestan kulandım ve test yaptım negatif çıktı dediğin gibi olsa bende de silik filan bi çizgi daha çıkardı

yok canım sabahtan berı arastırıyorum..catlatma ıgnesınde oluyomus beta hcg ve 14, gununden sonra net sonuc alınıyormus tek umudum canım ıgnenın 14. gunu yaptırdım ben testı eger o sekıldeyse deger daha dusuk cıkardı gebelık varmı bılmıyorum ama vajınal kuruluk var adet olucam gıbı gelıyo canım..boyle bır sey yasadıgım ıcın cokkk uzgunum bıde akrabalara soyledım ben o heyecanla onlara nasıl acıklıyacam onu hıııccc bılmıyom

cnmm inş gebeliktir yaa değerin hem çok düşükte çıkmamış bi daha ne zmn yaptırıcan kan testini..

kadriye neden bu kadar panik oluyosun tatlım.hamile olmadığın kanısına nerden vardın.evet catlatma iğnesi beta hcgyi yuksek tutuyor ama.iğneden sonraki 12. gun test yaptırabilirsin nitekimde sen oyle yaptırmadın mı.2 gunde bir bu değer artıyor kanda.sıkma canını bence hamilesin.ama bu halde bebeğede zarar verirsin

kızlar ben çok kötüyüm doktora gitim bugün ve doktor bana gebe değilsin sendeki çok yüksek ihtimalle dış gebelik dio. afayı yicem ya ne demek dış gebelik değerim gebe değeri değilmi? ultrasonda bebek görünmüo dio. bebek 40 gnden önce görünmezki! saat 14.00 da kan tahlili sonuçlarımı alıcam sonra özele gidicem.. elim ayağım tutmuo mafoldumben

kaç haftalıksın canım.dış gebelik döllenme sonrası zigorun rahime inmeden yumurtalıklarda yada tuplerde dollenmesi ve orda buyumeye başlaması buda anne açısından cok zararlı.doktor kesenide mi görmedi canım.eğer gebeliğin daha yeniyse gozukmeye bilir?panik yapma

1,5 - 2 haftalık olmam lazım dr bana adam akıllı bilgi vermedi ne dış gebelikle ilgili bişe gördü büyük ultrasondan nede bebekle ilgili bişe gördü.. 3 gündür sigara içmiodm sıkıntıdan hemen gittim sigara aldım çok kötüyüm ya. eşimde bende çok heveslendik...mafoldumben

son adet tarihini soyledin mi doktora ona gore kaç haftalıksın yani.senin dediğin gibiyse ultrasonda tabiki gozukmez.son adet tarihin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…