canım öyle düşünme ya bu ilaç nedir bilmiyorum ama bu kadar yüksek çıkar mı adetine 7 gün vardı yaptırdığında umarım düşündüğün gibi değildir ve bebeğin seninledir
cnmm inş gebeliktir yaa değerin hem çok düşükte çıkmamış bi daha ne zmn yaptırıcan kan testini..
kadriye neden bu kadar panik oluyosun tatlım.hamile olmadığın kanısına nerden vardın.evet catlatma iğnesi beta hcgyi yuksek tutuyor ama.iğneden sonraki 12. gun test yaptırabilirsin nitekimde sen oyle yaptırmadın mı.2 gunde bir bu değer artıyor kanda.sıkma canını bence hamilesin.ama bu halde bebeğede zarar verirsin
kızlar ben çok kötüyüm doktora gitim bugün ve doktor bana gebe değilsin sendeki çok yüksek ihtimalle dış gebelik dio. afayı yicem ya ne demek dış gebelik değerim gebe değeri değilmi? ultrasonda bebek görünmüo dio. bebek 40 gnden önce görünmezki! saat 14.00 da kan tahlili sonuçlarımı alıcam sonra özele gidicem.. elim ayağım tutmuo mafoldumben
cnm inş dr yanılmıştır..
kızlar ben çok kötüyüm doktora gitim bugün ve doktor bana gebe değilsin sendeki çok yüksek ihtimalle dış gebelik dio. afayı yicem ya ne demek dış gebelik değerim gebe değeri değilmi? ultrasonda bebek görünmüo dio. bebek 40 gnden önce görünmezki! saat 14.00 da kan tahlili sonuçlarımı alıcam sonra özele gidicem.. elim ayağım tutmuo mafoldumben
kadriye bu kadar panik yapma.içinin rahat etmesi için git bi daha test yaptır ozaman.senin bir onceki gebeliğin dusuk olduğu için takip altına al.bak bakalım yukselmişmi.belki (bence, inş)hamilesin ama Allah göstermesin diğer gebeliğin gibi olmasın bunu baştann takip altına almış olursun.muhtemelen değerinin yukselmiş olması lazım.adetine kaç gun var.
adetıme 3 gun kaldı canım ayın 5 ınde ıste ogunu de sayarsak 4 gun oluyonezaket canım esımle konustum az once kızdı bana nıye bu kadar cok kafana takıyosun dıye ızın vermez test yaptırmama sımdı beklıcem canım sabreden muradına erermıs..dua edıyom bol bol yapıcak tek sey bu su anda yaptırmıycam test falan..HAYIRDA ŞERDE ALLAH'TAN CANIM
canım benim rahat ol.eminim herşey yolundadır.az kalmış biraz daha sabret .ama sakına stres yapma.değerin duşmesin stresden.bebek tam olusurken yine aynı seyler olmasın(allah göstermesin)bak benimde iğneden sonraki 17. Gunde değerim 681 di adet zamanımdı yani.test kağıdına bakdım şimdi 35 di galiba seninki.hamile yazıyo o değein karsısında da hamile olmayanda değer 5,3dan kücük oluyomuş.16-156 arası gun-2 haftaya denk geliyo yani senin bebiş daha yeni tutunmaya çalışıyor.stres yapıpta çocuğun işini zorlaştırma.:))))))))))
ay canım dogru soyluyosun..tamam takmıcam ya zaten esımde cok kızdı..bende kendıme dedım 14.gun yaptım bıde daha dusuk cıkardı ya dımı sonucta ılk gunlerkı kadar etkılemıyodur ılac 14.gunu ...ben kendımı avuttum sabahtan berı arstıra arstıra doktora yapıcaktım nerdeyse:)
canım dogum gunun kutlu olsun ...bu yenı yasında hamıs kalasın ınsallahhhh:))))))
ay canım bana da cok mantıklı geldı dedıgın şey belkı ben ılac kullandım hamılelık ıcın ama sonucta gecen ay benımde ılk defa o kadar cook gecıkmem olmustu.toprakcım hazıranda bır sekılde esın gelsın yanına kız bak hamıs olma ıhtımalın bayagı yuksek:)))
welcome canım dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara
kızlar günaydın..sabahın 5,bucugu ben uyuyamıyorum 2 sattır uykumdan uyandım gerı uyuyamadım..kafamda o kadar cok soru ısaretlerı varkı kızlar( benım kan degerımın 35,51 cıkmasını sızce progestan hapı ıcıyo olmam saglamıs olablır mı aıleden bıkac kısı ogrendı ama tabı hep kesın deıl dedık ama kım duysa cok sevındı..ben sımdı hamıle deılsem cook kotu olucak..ve adet agrılarım var..baskada belırtım yok gıbı gelıyo..arada ıc bulantım oluyo o kadar..cok kötü hissediyorum kızlar ya keske bu kadar erken ögrenmeseydım..yada test yapmasaydım çünkü öğrendım demek ıcın bıle coook erken ...
canım welcome sen benı o lısteye hala bekleme konumunda yaz canım kesınlesmeden hamıleyım diyemıyorum ya offf cok kotuyum...
sen benden de paniksin yahu burcun ne senin.benimde bugun cok sancım var eşime bişey diyemiyorum oda senin eşin gibi kızıyor.kafama takıyorum diye.tadını cıkar hamileliğinin herşey olacağına varır kendini uzerken bebeğide uzuyorsun diyor beni can damarımdan vuruyor:)))))))))))dediğin gibi bol dua et canım.kendinede cok dıkkat et.mumkun olduğunca iş yapma.ayaklarını uzatarak otur ayaklarının altına yastık koy otururlken.guzel dusun..
kova burcuyum:) canım tamam tamam panık yok ama bısey daha dıcem sonra bıtıcek canım o gune kaf-dar atıcam bu dusunceyı kafamdan vajınada kuruluk var hıc akıntı yok bıde adet sancım var sızce bu ne canlarım hıc akıntımın olmaması tedırgın edıyo benı
kova burcuyum:) canım tamam tamam panık yok ama bısey daha dıcem sonra bıtıcek canım o gune kaf-dar atıcam bu dusunceyı kafamdan vajınada kuruluk var hıc akıntı yok bıde adet sancım var sızce bu ne canlarım hıc akıntımın olmaması tedırgın edıyo benı
Canım sen belirtilere takılma kuşum...Yalnız az önce başka topikte bak bunu buldum...
şimdi çömeliyorsun ve parmağını içeri değdiriyorsun
adet gelecekse rahim ağzı aşağıda oluyor parmağın içerde engelle karşılaşır zor girer parmak
adet gelmeyecekse rahim ağzı yukarda olur parmağın içerde engelle karşılaşmaz rahat girer
umarım aydınlatıcı olabilmişimdir
he buarada benimde aman aman mide bulantım ve asermem olmadı....olmayabiliyomus demekkidimi canım.bide derlerki mide bulantısı gebeliğin normal devam ettiğinin göstergesiymiş.ben suan panik olmam lazım dimi.(olmuyorum desemde oluyorum ,ama kime faydası var)faydası değil zararı var.salla gitsinnn.herşey olacağına varır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?