2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

canım öyle düşünme ya bu ilaç nedir bilmiyorum ama bu kadar yüksek çıkar mı adetine 7 gün vardı yaptırdığında umarım düşündüğün gibi değildir ve bebeğin seninledir

amiin canım beklemedıgım ıcın pısman oluyorum o kadar kısıye de soledım ya sımdı deılsem cok kotu olucak degılmıs demem(

cnmm inş gebeliktir yaa değerin hem çok düşükte çıkmamış bi daha ne zmn yaptırıcan kan testini..

ay canım beklıcem ya adetım gecıksın en azından 1 gun o zaman hemen drumu arayıp gıdıcem.zaten 4 gun sonra ade gunum 3 gunum kaldı yanı buyuk gune ..

ay canım nerden bıleyım ya gece bırden aklmıa dustu ya ılac yaptıysa dıye sabahtan berı de arastırıyom netten kafayı yemek uzereyım kafamı kurtlar yıyo sankı..eger hamıleysem kızlar varya ..dunyalar benım olucak..cunkı duyan herkes optu tebrık ettı..ben nasıl deılmısım dıcem yaaa(

kadriye bu kadar panik yapma.içinin rahat etmesi için git bi daha test yaptır ozaman.senin bir onceki gebeliğin dusuk olduğu için takip altına al.bak bakalım yukselmişmi.belki (bence, inş)hamilesin ama Allah göstermesin diğer gebeliğin gibi olmasın bunu baştann takip altına almış olursun.muhtemelen değerinin yukselmiş olması lazım.adetine kaç gun var.

cnm inş dr yanılmıştır..

daha cok k:Saruboceq:ucuk oldugu icin gorunmemistir insallah öyledir diyelik oyle olsun

adetıme 3 gun kaldı canım ayın 5 ınde ıste ogunu de sayarsak 4 gun oluyo nezaket canım esımle konustum az once kızdı bana nıye bu kadar cok kafana takıyosun dıye ızın vermez test yaptırmama sımdı beklıcem canım sabreden muradına erermıs..dua edıyom bol bol yapıcak tek sey bu su anda yaptırmıycam test falan..HAYIRDA ŞERDE ALLAH'TAN CANIM

Beyaz gelın canım sen tek dr bagımlı kalma baska bır dr gıt canım bence deıldır ya normaldır herkeste hemen kese goruncek dıye bısı yok kı hem.

canım benim rahat ol.eminim herşey yolundadır.az kalmış biraz daha sabret .ama sakına stres yapma.değerin duşmesin stresden.bebek tam olusurken yine aynı seyler olmasın(Allah göstermesin)bak benimde iğneden sonraki 17. gunde değerim 681 di adet zamanımdı yani.test kağıdına bakdım şimdi 35 di galiba seninki.hamile yazıyo o değein karsısında da hamile olmayanda değer 5,3dan kücük oluyomuş.16-156 arası gun-2 haftaya denk geliyo yani senin bebiş daha yeni tutunmaya çalışıyor.stres yapıpta çocuğun işini zorlaştırma.:))))))))))

ay canım dogru soyluyosun..tamam takmıcam ya zaten esımde cok kızdı..bende kendıme dedım 14.gun yaptım bıde daha dusuk cıkardı ya dımı sonucta ılk gunlerkı kadar etkılemıyodur ılac 14.gunu ...ben kendımı avuttum sabahtan berı arstıra arstıra doktora yapıcaktım nerdeyse:)

sen benden de paniksin yahu burcun ne senin.benimde bugun cok sancım var eşime bişey diyemiyorum oda senin eşin gibi kızıyor.kafama takıyorum diye.tadını cıkar hamileliğinin herşey olacağına varır kendini uzerken bebeğide uzuyorsun diyor beni can damarımdan vuruyor:)))))))))))dediğin gibi bol dua et canım.kendinede cok dıkkat et.mumkun olduğunca iş yapma.ayaklarını uzatarak otur ayaklarının altına yastık koy otururlken.guzel dusun..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Tünaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım benim...İnşallah hamiş kalırım ya...

welcome canım dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Canım bak kendine çok sitres yapıyorsun...Bebiş varsa eğer onun kandaki değerlerinin artmasını ve gelişmesini engelliyor olabilirsin...Eşinin bu konuda kızmasına hak veriyorum canım...Yine Allah'ım öyle bişey yaşatmasın ama tutku dediğin gibi hamile değilsin dünyanın sonu değilki...Sen en azından hamile kalabildiğini bilebiliyorsun...Benim gibi bazı arkadaşlar gene hiçbirsorunu yokken bile hamile kalamıyorlar buna ne demeli peki...O nedenle kendine gel canım ve bu düşünceleri kafandan çıkar kuşum...İstersen git birkere daha kan testi yaptır...

Canım Allah yardımcın olsun...İnşallah dr. yanılmıştır...Bazı bebekler 7 haftalık olana kadar kendini vajinal ultrasonla bile göstermiyormuşlar...Sitres yapma kendine...

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: / Tam sopalık...

BEKLEMEDEKİLER

burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:/ Kan testi negatif...
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Canım sana beklemede değil yukarıdaki yazı tam gidiyor...klava: alsanaalsanasmile Şeniz

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin... / Tam sopalık...

ıste buna cooook güldümkaydirigubbakcemile3

kova burcuyum:) canım tamam tamam panık yok ama bısey daha dıcem sonra bıtıcek canım o gune kaf-dar atıcam bu dusunceyı kafamdan vajınada kuruluk var hıc akıntı yok bıde adet sancım var sızce bu ne canlarım hıc akıntımın olmaması tedırgın edıyo benı

canım ben her adetim geldiğinde aynı sancıyı cekiyorum.herkesin akıntısı olacak diye bişey yok.arkadaşım 2.doğurucak persembe gunu hiç akıntısı olmamış.kendini dinleme:))))))alsanaalsanasmile

Canım sen belirtilere takılma kuşum...Yalnız az önce başka topikte bak bunu buldum...

şimdi çömeliyorsun ve parmağını içeri değdiriyorsun
adet gelecekse rahim ağzı aşağıda oluyor parmağın içerde engelle karşılaşır zor girer parmak
adet gelmeyecekse rahim ağzı yukarda olur parmağın içerde engelle karşılaşmaz rahat girer
umarım aydınlatıcı olabilmişimdir

he buarada benimde aman aman mide bulantım ve asermem olmadı....olmayabiliyomus demekkidimi canım.bide derlerki mide bulantısı gebeliğin normal devam ettiğinin göstergesiymiş.ben suan panik olmam lazım dimi.(olmuyorum desemde oluyorum ,ama kime faydası var)faydası değil zararı var.salla gitsinnn.herşey olacağına varır..

cnm ben burda bikaç aydır birsürü hamilelik belirtisi okudum kiminin akıntısı var kimi ise kupkuruymuş yani kişiden kşiye dğişiyo mesela benim adet öncesi akıntım oluyo güya olmaması gerekiyomuş ama bnm oluyo..
birde adet sancısı ile hamilelik belirtisi tıpatıpmış cnm..

tamam hayatım denedım ben onu ama ne cok zor nede cok kolay gırdı valla hayırlısı neyse o olsun ya napalım..ammmannnn sallıcam artık ya

dogru soluyosun hayatım ya ben kendıme yapıyorum tabı varsa melegımı de sıkıyorum ıcerde ama napım elımde deıl dur son 4 gun zaten progestanla olursa ya bugun ya yarın adet olurum olucaksa aslında son 2 gun gıbı sonra olmazsa takmam fazla gunumu belerım zaten su ıkı gun olmazsa olmaz cunku bu agrı aynı adet agrısı hayırlısı tatlım

bu arada kızlar cok tesk.ed.ya sızlere yazınca rahatlıyorum..

ya kızlar bılıyomusunuz dun aksam 8den berı gaz sancım var ölücem ya agrıdan nıye oldu anlamadım ya habure gazım gelıyo soylemesı ayıp:kedi:.ama yıne de agrı yapıyoo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…