cnm ben burda bikaç aydır birsürü hamilelik belirtisi okudum kiminin akıntısı var kimi ise kupkuruymuş yani kişiden kşiye dğişiyo mesela benim adet öncesi akıntım oluyo güya olmaması gerekiyomuş ama bnm oluyo..
birde adet sancısı ile hamilelik belirtisi tıpatıpmış cnm..
haklısın canım ya ben ılk gebelıgımde kımyasal olanda..hergun esıme ben bugun adet olucam dıyodum olamıyodum 2 gunde bır agrı oluyodu bırer gun arayla sımdı yıne agrı aslında adet agrının bıraz daha agırı ama farklı yanı ama sankı adet olucakmısım gıbı gelıyo ıcımden hayırlısı artık...senın durumun ne canım yumoslarına baktırmaya gıttınmı ne dedı drun
hayırlısıyla sen hamilesin cnm inş hiç kafanı bulandırma darısıda bizlerin başına
akşam gidicem cnm eşimle birlikte bakalım ne olmuşlar..daha doğrusu ne olmuş çünkü 1 tane yumuşum vardı sağda o da 10 mm bakalım büyümüşmü..dr klomene rağmen pek ii değil demişti o gün
KUMRALPERİ canım kafana takma zaten...Kendine yaparsın ha birde bebişine...
Canım sen belirtilere takılma kuşum...Yalnız az önce başka topikte bak bunu buldum...
şimdi çömeliyorsun ve parmağını içeri değdiriyorsun
adet gelecekse rahim ağzı aşağıda oluyor parmağın içerde engelle karşılaşır zor girer parmak
adet gelmeyecekse rahim ağzı yukarda olur parmağın içerde engelle karşılaşmaz rahat girer
umarım aydınlatıcı olabilmişimdir
canım sen klomene adetının 5.gunu basladın dımı.benım dr 3.gunu baslattı bana ya 11 .gunu bende de tek yumurta vardı ama 19*17 demıstı yanı bu ne demekse artık..bıde canıkm ben dr uma sormustum tek yumurta olması daha ıyıymıs bır tanecık var dıye dusunme yanı bende nıye bı tanecık dedım dra oda boylesı daha ıyı normalde kadınlar bole hamıle aklıyo dedı bana ..merak etme canım senınkıde buyumustur.sen calısmlara ara verme:) bol bol calısın canım olucaksa 10 cm falan hıc farkestmez merak etmeopuyorumnanaktan
evet canımcım benı bosverın ben beklemedeyım sımdı sen nasılsın canım senınde reglın bana yakın dımı oyle hatırlıyorum varmı belırtılerın
bilmiyorumkismile aa boyle kontrol edebılıyozmu demek, ben dün abdest alırken orayıda yıkamak ıcın parmagımı ittigimde farkettım bunu asagıdaydı elime degdi ay buda ney dedım birden :)) adet olcam demekkk ayyy hemen olsam yaaaaaaaaaaaa cumartesı bıttı progestan :lepi:
canım sen iğneni göbektenmı vuruldun koldanmı.. bide karnın şiştimi iğnedne sonra? benım bayaaaa şişmişti adet olunca indi anca
bilmiyorumkismile aa boyle kontrol edebılıyozmu demek, ben dün abdest alırken orayıda yıkamak ıcın parmagımı ittigimde farkettım bunu asagıdaydı elime degdi ay buda ney dedım birden :)) adet olcam demekkk ayyy hemen olsam yaaaaaaaaaaaa cumartesı bıttı progestan :lepi:
canım sazıyecım ne dıcem sana sen ıgne vuruldugunda adet olmadan once kanda gebelık baktırmısyıdın
ya canım nasıl bısı gelıyor elıne .dogrumu bu olay acaba.ben anlamadım
canım parmagını ıcıne sokunca degıyo rahmıne böyle ete degıyo gibi .
normalde sokunca boş alana gırıyo gıbı olurya hani,bunda degıyo oraya
pekı bunu hamıle arkadaslar denedımı.gercek mı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?