2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

haklısın canım ya ben ılk gebelıgımde kımyasal olanda..hergun esıme ben bugun adet olucam dıyodum olamıyodum 2 gunde bır agrı oluyodu bırer gun arayla sımdı yıne agrı aslında adet agrının bıraz daha agırı ama farklı yanı ama sankı adet olucakmısım gıbı gelıyo ıcımden hayırlısı artık...senın durumun ne canım yumoslarına baktırmaya gıttınmı ne dedı drun

kızlar ya ben az once adet oldum sanıp kostum tuvalete ay bı baktım akıntıymıs :)) ıslaklık yok dıyodum akıntım oldu Allah kafama takmamı ıstemıyo sanırım:)))alkisalkisalkis

hayırlısıyla sen hamilesin cnm inş hiç kafanı bulandırma darısıda bizlerin başına
akşam gidicem cnm eşimle birlikte bakalım ne olmuşlar..daha doğrusu ne olmuş çünkü 1 tane yumuşum vardı sağda o da 10 mm bakalım büyümüşmü..dr klomene rağmen pek ii değil demişti o gün

canım sen klomene adetının 5.gunu basladın dımı.benım dr 3.gunu baslattı bana ya 11 .gunu bende de tek yumurta vardı ama 19*17 demıstı yanı bu ne demekse artık..bıde canıkm ben dr uma sormustum tek yumurta olması daha ıyıymıs bır tanecık var dıye dusunme yanı bende nıye bı tanecık dedım dra oda boylesı daha ıyı normalde kadınlar bole hamıle aklıyo dedı bana ..merak etme canım senınkıde buyumustur.sen calısmlara ara verme:) bol bol calısın canım olucaksa 10 cm falan hıc farkestmez merak etmeopuyorumnanaktan

bilmiyorumkismile aa boyle kontrol edebılıyozmu demek, ben dün abdest alırken orayıda yıkamak ıcın parmagımı ittigimde farkettım bunu asagıdaydı elime degdi ay buda ney dedım birden :)) adet olcam demekkk ayyy hemen olsam yaaaaaaaaaaaa cumartesı bıttı progestan :lepi:

evet cnm 5. gün başladım çalışmalara devam ediyoruz bakalım inş büyümüştür dediğin gibi..

evet canımcım benı bosverın ben beklemedeyım sımdı sen nasılsın canım senınde reglın bana yakın dımı oyle hatırlıyorum varmı belırtılerın

canım sen iğneni göbektenmı vuruldun koldanmı.. bide karnın şiştimi iğnedne sonra? benım bayaaaa şişmişti adet olunca indi anca

canım sazıyecım ne dıcem sana sen ıgne vuruldugunda adet olmadan once kanda gebelık baktırmısyıdın

canım sen iğneni göbektenmı vuruldun koldanmı.. bide karnın şiştimi iğnedne sonra? benım bayaaaa şişmişti adet olunca indi anca

gobekten korktum canım koldan vuruldumyok karmında sısme olmadı canım sadece bugun aksamdan berı karnım agrıyo ama ıgnenın ustunden cok gectı heralde ondan deıldır.

ya canım nasıl bısı gelıyor elıne .dogrumu bu olay acaba.ben anlamadım

Canım bende geçen ay klomeni 3. günü başladım...3 veyada 5. günü fark etmiyor canım...

Kızlar bende ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı var...Sanki adetim yeni bitmiş öyle rahatım...Daha 10 gün var ama benim adetime...

canım sazıyecım ne dıcem sana sen ıgne vuruldugunda adet olmadan once kanda gebelık baktırmısyıdın

canım bak doktorum bana ıgne vuruldugunda test yapsanda 2 cızgı gorursun dedı. kanda ne cıkar söylemedı... igneden dolayı cıftcızgı gozükürmüş. anca adet tarıhı 10gun gectıkten sonra tam bellı olurmuş

welcome doğum gunun bugunmuydu canım .sende ikizlersin inşallah gelen gunlerin giden gunlerini aratmaz.en yakın zamanda da bebişine kavuşursun

ezo,kumralperi sız denedınızmı sızde nasıl yaaa.benım unum gectı.daha test yapmadım.ama elıme gelıyr et gıbı.ozaman hamıle degılımmı demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…