2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

of ya benım dr nıye bole seylerı hep atlıyo ya soyleseydı yapmazdım test falan .heralde hamıle deılım yada varsada gec anlıyacam.dıger maclara bakalım artık napalım

ezo,kumralperi sız denedınızmı sızde nasıl yaaa.benım unum gectı.daha test yapmadım.ama elıme gelıyr et gıbı.ozaman hamıle degılımmı demek.

valla canım benım hamlılegım kesınlesmedı dah kendı ıcımde bıle ıkıye ayrılıyorum.bende de senınkı gıbı elıme bısı geldı ama bunlara da cok fazla baglı kalma canım..kac gun gecıktın sen

of ya benım dr nıye bole seylerı hep atlıyo ya soyleseydı yapmazdım test falan .heralde hamıle deılım yada varsada gec anlıyacam.dıger maclara bakalım artık napalım

ömrümü yedin kadriye iğneden sonra 10 gun sonra bakılması lazım demiş.benim doktorumda soylemedi bana hem soylencek bişey değilki.beklemen lazım ilişkiden hemen sonra gözükmüyoki oluşmuyoki gebelik

ömrümü yedin kadriye iğneden sonra 10 gun sonra bakılması lazım demiş.benim doktorumda soylemedi bana hem soylencek bişey değilki.beklemen lazım ilişkiden hemen sonra gözükmüyoki oluşmuyoki gebelik

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ÖMRÜMÜ YEDİN KADRİYE...
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

öyle derler yaa....biraz once adet oldum sandım diye yazmış ya kadriye'adet oldum 'kısmını gördüm yüreğim civvvvv etti.Okadar içime işlemişki.Dua ediyorum hayırlısıyla ayın 5i gelsin..kalpten gidicem gercekden...

Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay;
Yasli bir amca, eseginin üzerinde kara...yolunda seyretmektedir.
Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve
durdururlar.
Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be iste!
Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi?
Amca:
Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç
milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana keseyon amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu... )

Haklısın canım arada benimde öyle oluyor başka arkadaşlarda falan denk gelince...Yanımda olsalar işte ozaman kaçmaya yer aramaları gerekirdi...

:) GUZELMIS

kaydirigubbakcemile3BILIYORUM ÖMRÜNÜZÜ YEDİMMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

YA NAPIM BE KIZLAR:)) ISTE MERAK NAPIMkaydirigubbakcemile3

AY CANIM BENIM COK SAOL.HAMILEYSEM DILEYIN BENDEN NE DILERSENIA ARTIKIN:)))

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: / Tam sopalık...

BEKLEMEDEKİLER

burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:/ Kan testi negatif...
azize1---------------------------------29 Mayıs---------------2. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

YOK CANIM YA NIYE DARILIYIM ASK OLSUN:) BENIM OYLE HUYLARIM YOKTUR.DARILMA GIBI HIC KAPRISLI DE DEILIMDIR.AMA COK KARAMSAR VE KARARSIZIMDIRkaydirigubbakcemile3

al benden de o kadar.karamsar ve kararsızım.Allah kocalarımıza sabır versin.bazen diyorum bu kararsızlıkla seni nasıl aldım diye..aklinialirimsmile

YOK CANIM YA NIYE DARILIYIM ASK OLSUN:) BENIM OYLE HUYLARIM YOKTUR.DARILMA GIBI HIC KAPRISLI DE DEILIMDIR.AMA COK KARAMSAR VE KARARSIZIMDIRkaydirigubbakcemile3

ayy canım aynen bende senın gıbı cok karamsarım.ama bence sen hamılesın cunku gaz sancısı hamılelıkte cok gorulen bısı.

canım ben dun olmalıydım.adetım 25 gunde olur mutlaka bazende yılda bıkac kez 27. gunde olurum.bugun 26. gunum.dun adet sancılarım vardı ha oldum ha olcam dıyordum.bugun hıcbısı kalmadı.halada olmadım zaten yarın bellı olcak.bakalım ama ben o yazılan seyı yatım parmagım ıcerde et gıbı bıseyle karsılastı adet olurum heralde.hıc belırtım de yok ayrıca hamılelıge daır.ne goguslerım sıstı,ne kasıkta batma var.ne bulantı hıcbısı yok

ay canım ınsallah..bak canım bende de ole oluyo bır gun adet olucakmısım gıbı agrıöm oluyo ertesı gun gecıyo o yuzden o parmak hıkayesını de cok takma kafana ınsallah sende hamılesındır canımzemuszemus herkeste aynı belırtıler olmuyo kı sonucta

kızlar ya ne yemek yapıcaksınız.sabahtan berı veı o kadar bosladımkı hıc canım ıstemedı valla oylesıne toplayıverdım.yemek bıle yapasım yok ama kolay bısıler yapıcam.artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…