welcome doğum gunun bugunmuydu canım .sende ikizlersin inşallah gelen gunlerin giden gunlerini aratmaz.en yakın zamanda da bebişine kavuşursun
canım bak doktorum bana ıgne vuruldugunda test yapsanda 2 cızgı gorursun dedı. Kanda ne cıkar söylemedı... Igneden dolayı cıftcızgı gozükürmüş. Anca adet tarıhı 10gun gectıkten sonra tam bellı olurmuş
ezo,kumralperi sız denedınızmı sızde nasıl yaaa.benım unum gectı.daha test yapmadım.ama elıme gelıyr et gıbı.ozaman hamıle degılımmı demek.
of ya benım dr nıye bole seylerı hep atlıyo ya soyleseydı yapmazdım test falan .heralde hamıle deılım yada varsada gec anlıyacam.dıger maclara bakalım artık napalım
ömrümü yedin kadriye iğneden sonra 10 gun sonra bakılması lazım demiş.benim doktorumda soylemedi bana hem soylencek bişey değilki.beklemen lazım ilişkiden hemen sonra gözükmüyoki oluşmuyoki gebelik
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ÖMRÜMÜ YEDİN KADRİYE...
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
öyle derler yaa....biraz once adet oldum sandım diye yazmış ya kadriye'adet oldum 'kısmını gördüm yüreğim civvvvv etti.Okadar içime işlemişki.Dua ediyorum hayırlısıyla ayın 5i gelsin..kalpten gidicem gercekden...
Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay;
Yasli bir amca, eseginin üzerinde kara...yolunda seyretmektedir.
Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve
durdururlar.
Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be iste!
Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi?
Amca:
Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç
milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana keseyon amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu...)
ömrümü yedin kadriye iğneden sonra 10 gun sonra bakılması lazım demiş.benim doktorumda soylemedi bana hem soylencek bişey değilki.beklemen lazım ilişkiden hemen sonra gözükmüyoki oluşmuyoki gebelik
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ÖMRÜMÜ YEDİN KADRİYE...
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
öyle derler yaa....biraz once adet oldum sandım diye yazmış ya kadriye'adet oldum 'kısmını gördüm yüreğim civvvvv etti.Okadar içime işlemişki.Dua ediyorum hayırlısıyla ayın 5i gelsin..kalpten gidicem gercekden...
Haklısın canım arada benimde öyle oluyor başka arkadaşlarda falan denk gelince...Yanımda olsalar işte ozaman kaçmaya yer aramaları gerekirdi...
kadriye darıldın mı bana sesin cıkmıyor
YOK CANIM YA NIYE DARILIYIM ASK OLSUN:) BENIM OYLE HUYLARIM YOKTUR.DARILMA GIBI HIC KAPRISLI DE DEILIMDIR.AMA COK KARAMSAR VE KARARSIZIMDIRkaydirigubbakcemile3
al benden de o kadar.karamsar ve kararsızım.Allah kocalarımıza sabır versin.bazen diyorum bu kararsızlıkla seni nasıl aldım diye..aklinialirimsmile
YOK CANIM YA NIYE DARILIYIM ASK OLSUN:) BENIM OYLE HUYLARIM YOKTUR.DARILMA GIBI HIC KAPRISLI DE DEILIMDIR.AMA COK KARAMSAR VE KARARSIZIMDIRkaydirigubbakcemile3
ayy canım aynen bende senın gıbı cok karamsarım.ama bence sen hamılesın cunku gaz sancısı hamılelıkte cok gorulen bısı.
canım ben dun olmalıydım.adetım 25 gunde olur mutlaka bazende yılda bıkac kez 27. gunde olurum.bugun 26. gunum.dun adet sancılarım vardı ha oldum ha olcam dıyordum.bugun hıcbısı kalmadı.halada olmadım zaten yarın bellı olcak.bakalım ama ben o yazılan seyı yatım parmagım ıcerde et gıbı bıseyle karsılastı adet olurum heralde.hıc belırtım de yok ayrıca hamılelıge daır.ne goguslerım sıstı,ne kasıkta batma var.ne bulantı hıcbısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?