tekrar meraba kızlar bayanssulusmile doktordan geliorum beta hcg midir nedir o bende 1175 çıktı. doktor kızım sen dış gebelik geçiriosn seni ameliyata almamız lazım hemen dedi. hemde üniversite hastanesine gizli ameliyat geçireceksin ama önce alttan muayene edlim seni dedi. ok dedim. gitti utlrasona girdim alttan muayene ediliodu. kadın baktı. aa dedi. ve bana hamilesiiiiin dedi opuyorumnanaktan kızlar çok mutluyum. meğer bebek çok küçükmüş bu yüzden diğer ultrasondan görünmemiş. tahminim çıktı hislerimde yanılmamışım opuyorumnanaktan
tekrar meraba kızlar bayanssulusmile doktordan geliorum beta hcg midir nedir o bende 1175 çıktı. doktor kızım sen dış gebelik geçiriosn seni ameliyata almamız lazım hemen dedi. hemde üniversite hastanesine gizli ameliyat geçireceksin ama önce alttan muayene edlim seni dedi. ok dedim. gitti utlrasona girdim alttan muayene ediliodu. kadın baktı. aa dedi. ve bana hamilesiiiiin dedi opuyorumnanaktan kızlar çok mutluyum. meğer bebek çok küçükmüş bu yüzden diğer ultrasondan görünmemiş. tahminim çıktı hislerimde yanılmamışım opuyorumnanaktan
Ayy tekrar alttan bakmasaymış gitçekti meleğin...Çok kötü oldum ya...Bu dr. nede çok meraklılar ya hemen en kötü haberi vermeye...
Ayy tekrar alttan bakmasaymış gitçekti meleğin...Çok kötü oldum ya...Bu dr. nede çok meraklılar ya hemen en kötü haberi vermeye...
canım benım cooook tebrık ederım gordunmu bak baska dr baska sonuc:)) yasasın ıste yenı bır guzel anne adayı daha:)))
ya ben hissetmiştim zaten o yüzden inanamadım. her türlü testi yapın dedim.. ooo baktım adam dio seni hmen mustaafa kemale gizli ameliyata aldıralım. bugün yatışını yap ben şok haldeyim. son anda akıl ettide alttan muayene oldum yoksa minnak davşanımı alacaklardı bilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınızz
yaa beyazgelin bu nasıl iş böyle yaa alttan bakmasa alcak yaniii heyy yarabbim ne gnlere kaldıkk ne biçim dr.lar var yaa
kumralperi canımm sende çok takma kafana kendini falan dinleme hiç belirti arama çünkü anlamıoki insan adet belirtisi bebiş belirtisimi..
amaaa inşallah hamişsindir yaaaaa canımmm içimde öle bi his varr
yaa bu gizliameliyat nasıl oluo bn anlamadım
eee artık annesine minnettar olur büyüyünce minnak davşanım
Canım genç anne yerine minnak davşanım yazsana daha hoş...
bende anlamadım valla lazer veya kapalı amelaiyat heralde anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?