2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

tekrar meraba kızlar bayanssulusmile doktordan geliorum beta hcg midir nedir o bende 1175 çıktı. doktor kızım sen dış gebelik geçiriosn seni ameliyata almamız lazım hemen dedi. hemde üniversite hastanesine gizli ameliyat geçireceksin ama önce alttan muayene edlim seni dedi. ok dedim. gitti utlrasona girdim alttan muayene ediliodu. kadın baktı. aa dedi. ve bana hamilesiiiiin dedi opuyorumnanaktan kızlar çok mutluyum. meğer bebek çok küçükmüş bu yüzden diğer ultrasondan görünmemiş. tahminim çıktı hislerimde yanılmamışım opuyorumnanaktan

Çoook geçmiş olsun canım...Vallah sen yazdıkça kalbim güm güm etti...Tekrardan çook geçmiş olsun kuşum...

canım benım cooook tebrık ederım gordunmu bak baska dr baska sonuc:)) yasasın ıste yenı bır guzel anne adayı daha:)))

Ayy tekrar alttan bakmasaymış gitçekti meleğin...Çok kötü oldum ya...Bu dr. nede çok meraklılar ya hemen en kötü haberi vermeye...

Ayy tekrar alttan bakmasaymış gitçekti meleğin...Çok kötü oldum ya...Bu dr. nede çok meraklılar ya hemen en kötü haberi vermeye...

ya ben hissetmiştim zaten o yüzden inanamadım. her türlü testi yapın dedim.. ooo baktım adam dio seni hmen mustaafa kemale gizli ameliyata aldıralım. bugün yatışını yap ben şok haldeyim. son anda akıl ettide alttan muayene oldum yoksa minnak davşanımı alacaklardı bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınızz

yaa beyazgelin bu nasıl iş böyle yaa alttan bakmasa alcak yaniii heyy yarabbim ne gnlere kaldıkk ne biçim dr.lar var yaa

kumralperi canımm sende çok takma kafana kendini falan dinleme hiç belirti arama çünkü anlamıoki insan adet belirtisi bebiş belirtisimi..
amaaa inşallah hamişsindir yaaaaa canımmm içimde öle bi his varr

yaa bu gizliameliyat nasıl oluo bn anlamadım

ya bugünü hiç unutmicam... resmen elim ayağım boşaldı... son anda kurtardık... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…