2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arkadaşlar herkese ii akşamlar benim mesaim bitti. yarın görüşürüs. yarın tüm msjları gözden geçiricem not ediom kaldığım sayfayı kaydirigubbakcemile3 öptüm byopuyorumnanaktan

kumralperii kız senden ümitliyim ıns hadı bakalıım

amiiin canım hadı bakalım..ama senın gonderdıgın az oncekı mesaj kuskularımı dogrular gıbıydı..ıdrarda cıft cıkması hemde 7-8 gun varken sasırtmıstı benı demekkı ondanmıs ama kanda yuksek olması da umutlandırmıyo deıl canım 14 gun gectıkten sonra heralde 35lerde bır sonuc olmazdı dıye dusunuyorum..veeeeee allah'tan hayırlısını dılıyorum canımmm

canım ya takma artık kafana boşver konuşma bile bu konuyu vajinal ultrasonda gözükmeez mi ki? kafan iyice rahatlasın ve kendinle bebeğine zarar verme artık

canım ya takma artık kafana boşver konuşma bile bu konuyu vajinal ultrasonda gözükmeez mi ki? Kafan iyice rahatlasın ve kendinle bebeğine zarar verme artık

yok toprakcım ya ben vajınal ultrasondan da korkuyorum bebege zarar gelır dıye oluruna bıraktım napım deılsemde dunyanın sonu deıl.bugun esım cok kızdı kafama taktıgım ıcın sımdı bıde burda gorurse yıne kızar netten arastırma yaptım dedım kapat artık ya cok kafana takıyosun dıye kızdı o yuzden o gelınce pc acık olmasın kızlar yarın sabah acarım yıne gorusuruz...
Bu arada adet agrısı falan kalmadı bende:)))

kumralperi canım kader arkadaşım lütfen moralini iyi tut sen hamişsin ve inşallah bebişini göreceksin ama bencede doktora gitseydin yapılması gereken birşey varsa yapılsın bence eşinede böyle söylersen bence oda biran önce doktora gitmek isteyecektir

ayy cnmm çok sevindim yaa tebrik ederim...

bsbirkin canım doktor ne dedi

cnm malesef doktor gittiğimizde çıkmıştı yetişemedim yarın sabaha kaldı..buarada ismim betül ismimle hitap edebilirsiniz..

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: / Tam sopalık...

BEKLEMEDEKİLER

burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:
toprakceylin-------------------------23 Mayıs---------------3. deneme :Saruboceq: :ecrin_bebek:/ Kan testi negatif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…