resimleriniz koydunuzmu kacırdım mı ben yoksa
geçmiş olsun canım dediğim gibi çıkmasına cok sevindim.
bende canım ya nasıl sevindim bi bilsen delikafadulden bu arada yarın bende resimlerimi koyucam benim şimdi mesaim bitti yarın kocişkomla benim resimlerimi minnak davşanımın ultrason resminide koyucam.
:lepi: :CüvCüv: :lepi:
kumralperi gelmiş canım özel msj yollaman başarılı yani...
kumralperii kız senden ümitliyim ıns hadı bakalıım
amiiin canım hadı bakalım..ama senın gonderdıgın az oncekı mesaj kuskularımı dogrular gıbıydı..ıdrarda cıft cıkması hemde 7-8 gun varken sasırtmıstı benı demekkı ondanmıs ama kanda yuksek olması da umutlandırmıyo deıl canım 14 gun gectıkten sonra heralde 35lerde bır sonuc olmazdı dıye dusunuyorum..veeeeee allah'tan hayırlısını dılıyorum canımmm
canım ya takma artık kafana boşver konuşma bile bu konuyu vajinal ultrasonda gözükmeez mi ki? Kafan iyice rahatlasın ve kendinle bebeğine zarar verme artık
ayy cnmm çok sevindim yaa tebrik ederim...tekrar meraba kızlar bayanssulusmile doktordan geliorum beta hcg midir nedir o bende 1175 çıktı. doktor kızım sen dış gebelik geçiriosn seni ameliyata almamız lazım hemen dedi. hemde üniversite hastanesine gizli ameliyat geçireceksin ama önce alttan muayene edlim seni dedi. ok dedim. gitti utlrasona girdim alttan muayene ediliodu. kadın baktı. aa dedi. ve bana hamilesiiiiin dedi opuyorumnanaktan kızlar çok mutluyum. meğer bebek çok küçükmüş bu yüzden diğer ultrasondan görünmemiş. tahminim çıktı hislerimde yanılmamışım opuyorumnanaktan
bsbirkin canım doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?