2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

iyiakşamlar arkadaşlar uzun zamandır girmedim çünkü 10 gündür kayınvaldemgil bende kalıyorlar.oyüzden pek giremedim hiç fırsatım olmadı...bütün çalışmalarda bitti bugün adetimin 23.günü enson 20.günde çalışma yaptık ve bitti.ama sabahları ateşimi ölçüyorum hep düşük 36.4 daha yukarı hiç çıkmadı bu ay acaba yumurtlayamadımmı bu ay?

welcome beni listeden silsene canım ya beklemede kalmayayım(( hamiş çıkmayacağım nasıl olsa öyle bi bekleme durumu yok yarın doktora gideceğim inşallah yarın gün boyunca doğuma girecekmiş ama bana bi ara zaman ayıracağını söyledi bakalım ilaç yazacak yarın

mrb kızlar ..
sıze tedavımden bahsetmek ıstıyorum
bızde bebk ıstıoruz .benım bı gebelıgım olmustu hıç beklemedıgım bı anda ama maalesef dusuk le kaybettım bebegımı;((.bır sure sonra tekrar istedık dr gıttım yumurtlama gunumu ogrenmek ıcın 1 ya takıbe aldı ve gelısmedıgını soyledı 5 ay klomen+catlama iğnesı kullandırdı sonuz hep negatıf 5. ayda hsg cektırmek ıstedıgımı soyledım ve cekıldım 2 tupunde kapalı tüp bebege kayıt ol dedı ve elıme kart tutusturdu yıkıldım sankı öle kotuydukı davranısı dr un.sonra dusundumö ve bask abı dr gıtım bu dr benım onecekı gebelıgımıde bılıodu baktı tahlıllerıme ve hsg cok kotu cekılmıs dedı tekrar cekelım dedı bu ay(mayıs ayında ) cekıldım sag tupum tıkalı sol cok guzel acık dedı budabana yeter dedı bu ay normal yolla deneyon regl olursangel 2. yada 3. gunu.
yarın regl gunum kızlar ve bende bı suredır kasık bel arısı var 2 gundur yoktu dedım agrlarım gıttı ama dun gece ole bı agrdıkı uyandım uykudan uyuyamadım bugunde agrım var belımdede kasılarımdada inşbu agrılarım bebişe işarettır kızlar..
kusura bakmayın kızlar uzun oldu ama bılın istedım :))

Son düzenleme:

Ne kadar gerzekler var Allahım.Bende ilk gittiğimde gözükmedi doktorum gözükmüyor vajinal ultrasona aldı beni.Ne yani şimdi benim doktorum da dış gebelik seni ameliyata almamız gerekiyor demeliydi.Daha bunu bile akıl edemiyen insanlar doktor sıfatı ile ortalıklarda dolaşıyor.

Canım geçmiş olsun diyorum.Tebrikler Allah tamamına erdirsin.

İnşaallah canım.Benim de regl sancılarım vardı kasıklarım inanılmaz ağrıyordu ben regl olacağım diye ilaç bile almıştım meğer hamileymişim : )

Sen kendini daha iyi bilirsin.Mesala bende adet öncesi sol kasığımda seğirme sanki oarada bir şeyler oluyormuş hissi ve gaz vardı.Adet zamanı bunların hepsi kesildi yerine adet sancılarına bıraktı.2 gün regl sancısı gibi sancı çektim ama regl olmadım.Umarım sende hamilesindir.

inşş cnm inşş öledır.aslında agrılarla umutlanmakta ıstemıyorum.normalde bende regl belırtısı goguslerde agrı şişme bıde yuzum haıf dokerdı regl olucagım gunde belım agrır ve regl olurum.suan gogslerımde hıcbsy yok.
klomen falan kullandıgım aylarda bazen hıcbı belırtı olmadan regl oluodum bıkerede kasıklarımda batmalar olmustu ama regl olmustum
bu ay sankı bı farklı regl tarıhıme kadar surdu kasık agrım kasıklarım da sankı bsy varmıs gıbı dolu gubu hıssedıom bazen bı garıp yanı anlatamadım ama ))yogun olarak solda hıssedıorum agrıyı,suandada sankı regl olucam gıbı bı agrı var aam bsy yok inşş kırmızılar hıç gelmez yarın bellı olucak sabırsızlıkla beklıorujm.umutlanamıorum bıle sonrasında uzulmıyım dıe(
canım ALLAH hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın.

seliz canım meraba bende 20. güne kadar bir dolu bir boş canım sen klomen kullanmışmıydın

yok cnm daha yeniyim die doktor vermedi.ama bu ay spğan kürü uyguladım çok düzenli olmasada,kistlerimin geçmesi için.sen naptın.eynen bende gün aşırı 10.dan 20 güne kdr inş hayırlısı bakalım ama pek ümidim yok ateşim düşük çıkıyor sabahları

hiç bir şey için canını sıkma ..bana tüp bebekle bile çocuğun olmaz dediler ama ben normal yolla hamile kaldım.kızım 2 yaşında....Allah ol deyince oluyo..bunun başka açıkllaması yoooook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…