tabiki betül cüm memnuniyetle
welcome çalışmaları bitirdin değil mi
tekrar meraba kızlar bayanssulusmile doktordan geliorum beta hcg midir nedir o bende 1175 çıktı. doktor kızım sen dış gebelik geçiriosn seni ameliyata almamız lazım hemen dedi. hemde üniversite hastanesine gizli ameliyat geçireceksin ama önce alttan muayene edlim seni dedi. ok dedim. gitti utlrasona girdim alttan muayene ediliodu. kadın baktı. aa dedi. ve bana hamilesiiiiin dedi opuyorumnanaktan kızlar çok mutluyum. meğer bebek çok küçükmüş bu yüzden diğer ultrasondan görünmemiş. tahminim çıktı hislerimde yanılmamışım opuyorumnanaktan
mrb kızlar ..
sıze tedavımden bahsetmek ıstıyorum
bızde bebk ıstıoruz .benım bı gebelıgım olmustu hıç beklemedıgım bı anda ama maalesef dusuk le kaybettım bebegımı;((.bır sure sonra tekrar istedık dr gıttım yumurtlama gunumu ogrenmek ıcın 1 ya takıbe aldı ve gelısmedıgını soyledı 5 ay klomen+catlama iğnesı kullandırdı sonuz hep negatıf 5. ayda hsg cektırmek ıstedıgımı soyledım ve cekıldım 2 tupunde kapalı tüp bebege kayıt ol dedı ve elıme kart tutusturduyıkıldım sankı öle kotuydukı davranısı dr un.sonra dusundumö ve bask abı dr gıtım bu dr benım onecekı gebelıgımıde bılıodu baktı tahlıllerıme ve hsg cok kotu cekılmıs dedı tekrar cekelım dedı bu ay(mayıs ayında ) cekıldım sag tupum tıkalı sol cok guzel acık dedı budabana yeter dedı bu ay normal yolla deneyon regl olursangel 2. yada 3. gunu.
yarın regl gunum kızlar ve bende bı suredır kasık bel arısı var 2 gundur yoktu dedım agrlarım gıttı ama dun gece ole bı agrdıkı uyandım uykudan uyuyamadım bugunde agrım var belımdede kasılarımdada inşbu agrılarım bebişe işarettır kızlar..
kusura bakmayın kızlar uzun oldu ama bılın istedım :))
ınşaallah canım.Benim de regl sancılarım vardı kasıklarım inanılmaz ağrıyordu ben regl olacağım diye ilaç bile almıştım meğer hamileymişim : )
Sen kendini daha iyi bilirsin.Mesala bende adet öncesi sol kasığımda seğirme sanki oarada bir şeyler oluyormuş hissi ve gaz vardı.Adet zamanı bunların hepsi kesildi yerine adet sancılarına bıraktı.2 gün regl sancısı gibi sancı çektim ama regl olmadım.Umarım sende hamilesindir.
seliz canım meraba bende 20. güne kadar bir dolu bir boş canım sen klomen kullanmışmıydın
kızlar hepınıze ii gecelr yarın inşş guzel hbrler berırım sızlere :))
mrb kızlar ..
sıze tedavımden bahsetmek ıstıyorum
bızde bebk ıstıoruz .benım bı gebelıgım olmustu hıç beklemedıgım bı anda ama maalesef dusuk le kaybettım bebegımı;((.bır sure sonra tekrar istedık dr gıttım yumurtlama gunumu ogrenmek ıcın 1 ya takıbe aldı ve gelısmedıgını soyledı 5 ay klomen+catlama iğnesı kullandırdı sonuz hep negatıf 5. ayda hsg cektırmek ıstedıgımı soyledım ve cekıldım 2 tupunde kapalı tüp bebege kayıt ol dedı ve elıme kart tutusturduyıkıldım sankı öle kotuydukı davranısı dr un.sonra dusundumö ve bask abı dr gıtım bu dr benım onecekı gebelıgımıde bılıodu baktı tahlıllerıme ve hsg cok kotu cekılmıs dedı tekrar cekelım dedı bu ay(mayıs ayında ) cekıldım sag tupum tıkalı sol cok guzel acık dedı budabana yeter dedı bu ay normal yolla deneyon regl olursangel 2. yada 3. gunu.
yarın regl gunum kızlar ve bende bı suredır kasık bel arısı var 2 gundur yoktu dedım agrlarım gıttı ama dun gece ole bı agrdıkı uyandım uykudan uyuyamadım bugunde agrım var belımdede kasılarımdada inşbu agrılarım bebişe işarettır kızlar..
kusura bakmayın kızlar uzun oldu ama bılın istedım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?