İnşaallah canım.Benim de regl sancılarım vardı kasıklarım inanılmaz ağrıyordu ben regl olacağım diye ilaç bile almıştım meğer hamileymişim : )
Sen kendini daha iyi bilirsin.Mesala bende adet öncesi sol kasığımda seğirme sanki oarada bir şeyler oluyormuş hissi ve gaz vardı.Adet zamanı bunların hepsi kesildi yerine adet sancılarına bıraktı.2 gün regl sancısı gibi sancı çektim ama regl olmadım.Umarım sende hamilesindir.
gunaydın kızlaaaar bugun kırmızı kırmızı damlacıklar gelıyooo söküleceeeeeeeeeeeeeeeeeek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gunaydın nezoşşşşş
gunaydın kadriş.:)))
bende de hazımsızlık var ne yediğimden bişey anlıyorum ne de içtiğimden...
evek haklısın bende cok inanıyorum buna Allah büyük dıorum yurugımızdekını nasıp eder inşşhiç bir şey için canını sıkma ..bana tüp bebekle bile çocuğun olmaz dediler ama ben normal yolla hamile kaldım.kızım 2 yaşında....Allah ol deyince oluyo..bunun başka açıkllaması yoooook..
kuzu inşallah hamileisndirr:))))
gunaydın kuzu canım yazdıklarını okudum bence hıc uzulme tek tuple neler olur..anlattıgın agrılar da eger kendını farklı hıssedıyosan bebek olabılır canım ınssss.hamılesındır tatlım hıc takma kafana ben bugun gıdısatına bıraktım hıc dusunmuyorum bıle napalım olursada olmazsa da ALLAH'TAN
5 hazıran canım.ama benım bırkac gun once kan sonucum 35,51 cıktı.ay canım sen klomen kullanmıssın dımı ..bıkac sey sorucam canım sana..klomen kullandıgında ıgne yaptırdınmı catlatmak ıcın..ve hıc erken ıgneden sonra 14.gununde test yaaptırdınmı.yada drun bunla ılgılı bısey soyledımı .ben bu sonuctan suphelenıyorum da catlatma ıgnelerı yalancı pozıtıf cıkarıyomus testlerde de bılgın varsa yazarmısın canım
sazıs canım sımdı benım progestan pazar bıttı ya eger gelırse ne gun gelır bu adet ben ıkı gun vermıstım ama kendıme gelmesını ıstemedıgım ıcın..ondan sonra olmaz dıye dusunuyorum ama tabı Allah bılır..
canım ben ole dengesız bı dr gıttım kı benı hıç bılgılendırmıodu kactane yumurtam oldugunu bıle soylemezdı.ama evet catlama ığnesıde oldum 14 gun gecmesı lazım dır bılıorum yanıltmasın dıe ben 1 defa yaptırdım ya iğneden sonbrakı 14. Gun du yada 15 dı tam hatırlayamadım sonuc negatıf dı zatn regl olmustum bır ıkı gun sonra:)
csnım sen iğneden kaç gun sonra test yaptın ayyyyyy hadı inişşş hamişsındır :saruboceq:gununde yakın mış :))
canım ıgneyı yaptırdım 15 mayısta kan testınıde 28 mayısta yaptırdım sence bu yanıltırmı ben 14.gun dıye saydım ama bırde sen saysana
canıkom benımkı cumartesı gunu bıttı bugun kırmızı damla olarak gördüm pecetede.
Yanı 3 gün sonra damla olarak gelmış oluyo. Senınkıde 3-4 gün sürebılır yarın veya persembe dıkkat et peceteye wc gıttıgınde
tam 14. Gun canım yanıltmaz heralde 14 gun gecmıs cunku ama emın olmak ıstıosan bugun bı yap test istersen,ama bana hamışsın gıbı hgelıo :)) hamıssen ve bugun test yaparsan sonuc yulselmısse bu ii bsyy :)) inşşş allahım nasıp etmısdır cnmm
Ne kadar gerzekler var Allahım.Bende ilk gittiğimde gözükmedi doktorum gözükmüyor vajinal ultrasona aldı beni.Ne yani şimdi benim doktorum da dış gebelik seni ameliyata almamız gerekiyor demeliydi.Daha bunu bile akıl edemiyen insanlar doktor sıfatı ile ortalıklarda dolaşıyor.
Canım geçmiş olsun diyorum.Tebrikler Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?