2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

ay kızlar bugun adet agrısının ustune bırde gogus agrısı eklendı ve bu gaz benı delırtıcek.2 gunden berı sureklı bır sıskınlık var ya karnım catlıcak sankı ...akannehir

gunaydın kızlaaaar bugun kırmızı kırmızı damlacıklar gelıyooo söküleceeeeeeeeeeeeeeeeeek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım benımde aynı seyler var carnacım adet gununden kac gun once gaz vardı sende canım ay ınsaalllah ya 2 gundur gaz sancı yapıcak kadar rahatsız edıyo..ınsallah hamıleyımdır..

gunaydın kızlaaaar bugun kırmızı kırmızı damlacıklar gelıyooo söküleceeeeeeeeeeeeeeeeeek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hadı gözün aydın sazıscım..

sazıs canım sımdı benım progestan pazar bıttı ya eger gelırse ne gun gelır bu adet ben ıkı gun vermıstım ama kendıme gelmesını ıstemedıgım ıcın..ondan sonra olmaz dıye dusunuyorum ama tabı Allah bılır..

hiç bir şey için canını sıkma ..bana tüp bebekle bile çocuğun olmaz dediler ama ben normal yolla hamile kaldım.kızım 2 yaşında....Allah ol deyince oluyo..bunun başka açıkllaması yoooook..
evek haklısın bende cok inanıyorum buna Allah büyük dıorum yurugımızdekını nasıp eder inşş
kuzu inşallah hamileisndirr:))))

canımm inşşş canımmm:)) beklıorum bakalım gelıcekmı kırmızılar bugun :)))

gunaydın kızlarrrrrzemuszemus

gunaydın kuzu canım yazdıklarını okudum bence hıc uzulme tek tuple neler olur..anlattıgın agrılar da eger kendını farklı hıssedıyosan bebek olabılır canım ınssss.hamılesındır tatlım hıc takma kafana ben bugun gıdısatına bıraktım hıc dusunmuyorum bıle napalım olursada olmazsa da ALLAH'TAN

gunaydın cnm ,tek tup olayına alıstım artık en azından cok sukurkı 2 sıde kapalı degl:)) inşş cnm bugun bellı olcak bakalım :) senın regl gunun nezöan ??

5 hazıran canım.ama benım bırkac gun once kan sonucum 35,51 cıktı.ay canım sen klomen kullanmıssın dımı ..bıkac sey sorucam canım sana..klomen kullandıgında ıgne yaptırdınmı catlatmak ıcın..ve hıc erken ıgneden sonra 14.gununde test yaaptırdınmı.yada drun bunla ılgılı bısey soyledımı .ben bu sonuctan suphelenıyorum da catlatma ıgnelerı yalancı pozıtıf cıkarıyomus testlerde de bılgın varsa yazarmısın canım

canım ben ole dengesız bı dr gıttım kı benı hıç bılgılendırmıodu kactane yumurtam oldugunu bıle soylemezdı.ama evet catlama ığnesıde oldum 14 gun gecmesı lazım dır bılıorum yanıltmasın dıe ben 1 defa yaptırdım ya iğneden sonbrakı 14. gun du yada 15 dı tam hatırlayamadım sonuc negatıf dı zatn regl olmustum bır ıkı gun sonra:)
csnım sen iğneden kaç gun sonra test yaptın ayyyyyy hadı inişşş hamişsındır :Saruboceq:gununde yakın mış :))

canıkom benımkı cumartesı gunu bıttı bugun kırmızı damla olarak gördüm pecetede.
yanı 3 gün sonra damla olarak gelmış oluyo. senınkıde 3-4 gün sürebılır yarın veya persembe dıkkat et peceteye wc gıttıgınde

canım ıgneyı yaptırdım 15 mayısta kan testınıde 28 mayısta yaptırdım sence bu yanıltırmı ben 14.gun dıye saydım ama bırde sen saysana

canım ıgneyı yaptırdım 15 mayısta kan testınıde 28 mayısta yaptırdım sence bu yanıltırmı ben 14.gun dıye saydım ama bırde sen saysana

tam 14. gun canım yanıltmaz heralde 14 gun gecmıs cunku ama emın olmak ıstıosan bugun bı yap test istersen,ama bana hamışsın gıbı hgelıo :)) hamıssen ve bugun test yaparsan sonuc yulselmısse bu ii bsyy :)) inşşş Allahım nasıp etmısdır cnmm

tamam canım hayırlısını dılıyorum ama ınsallah olmam

ay canım ınankı ıkıncı testı yapmaya cesaretım yok yukselmıs oldugunu dusunmuyorum .benım bı tane dusugum oldu canım kımyasal gebelık yasadım.6 haftalıkken kaybettık mınıgımı.onda kan degerım düşmüstü yıne düşücek dıye korkuyorum..günümü beklıyorum canım..ama 14.gun bu derecede etkılemı canım be hanı 15-16 cıksa yıne suphelenıcem ama bu cok yuksek olur dımı 14. Gune gore

günaydın kızlar :)
canım bide şöle bişe var. bende binde bir olabilecek zor bişe oldu. ben regl günüm geldiğinde ama kanamam olmadığında yani 2 hafta önce dr. dan kan testi istedim. ve negatif çıktı. üzerine adet görmeden 2 hafta aralıkla tekrar dra gittim ve hamile çıktım. hamile kalabilmek için önce adetin düzene girmeli ben daha adetim düzene girmeden kanama olmadan gebe kaldım. dr buna çok şaşırdı. bu olay zor görülür dedi... ondan büyük ultrasonda bebek görünmeyince dış gebelikten şüphelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…