tamam canım hayırlısını dılıyorum ama ınsallah olmam
ay canım ınankı ıkıncı testı yapmaya cesaretım yok yukselmıs oldugunu dusunmuyorum .benım bı tane dusugum oldu canım kımyasal gebelık yasadım.6 haftalıkken kaybettık mınıgımı.onda kan degerım düşmüstü yıne düşücek dıye korkuyorum..günümü beklıyorum canım..ama 14.gun bu derecede etkılemı canım be hanı 15-16 cıksa yıne suphelenıcem ama bu cok yuksek olur dımı 14. Gune gore
aaa hala bi şüphe varmı öle cnm,ne zaman kontrolün,bebek vardır umarım,ya buarada senin yaşadığın o olayı geçen show da bir dr. anlattı,hatta hemen buraya yazmıştım,dediki spermler ve yumurtalar öle her ay hemen gebelik sağlamayabilirler,diyelim bazen sperm yumurtayı buluyomuş hemen döllemiyomuş öle üstünde bekliyomuş sonra döllüyomuş sanırım senin öle bişey olmuş,benim 6. haftada dr. vajinal ultrasonla bebğin kalp atışlarını dinletti bize,karından daha duyulmuyo sende öle yapsaydıngünaydın kızlar :)
canım bide şöle bişe var. bende binde bir olabilecek zor bişe oldu. ben regl günüm geldiğinde ama kanamam olmadığında yani 2 hafta önce dr. dan kan testi istedim. ve negatif çıktı. üzerine adet görmeden 2 hafta aralıkla tekrar dra gittim ve hamile çıktım. hamile kalabilmek için önce adetin düzene girmeli ben daha adetim düzene girmeden kanama olmadan gebe kaldım. dr buna çok şaşırdı. bu olay zor görülür dedi... ondan büyük ultrasonda bebek görünmeyince dış gebelikten şüphelendi
elektrikler gidip geliyor:)))minnoş iyi inşşallah kadriye.ellerinden öper:))))))
sinemcim burada ilk cinsiyetini öğrenecek sen olacaksın sanırım
bir arkadaşımızında eşi hamile 6 aylık daha 2 hafta önce öğrenebilmişler göstermemiş bir türlü hep poposunu göstermiş kaydirigubbakcemile3 kızları olacakmış kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım..kız cocuğu gec gösterirmiş derlerkaydirigubbakcemile3
hoş bulduk canım yeni bir aya girdik 18 i gelse de fasulyemi görsem
Ay kızlar yatmıstım bır gÜzel uyumusumkıııı
Ay kızlar yatmıstım bır gÜzel uyumusumkıııı
bende uyumak istiyorum mirmirmirmir
ay ne guzel.şimdi bende evde olsam tvnin karşısında sekerleme yapsam.sonra kalksam ıvırzıvır bişeyler hazırlasam of off
ben hala -1 deyim cnm 52le başlamıştım 51im ama kendimi iyi hissediyorum buara bulantılarımda daha iyi güzel yiyorum ama çok harekette ediyorum ondan alamadım daha,evet bu 3ay daha kanla besleniyor sonra bizden beslencek,benimki bu hafta başladı sanırım,dr.da zaten kiloyu kafana takma demişti daha 4.aydan sonra başlarız dedi yavaş yavaş kilo almaya bende kafama takıyodum yiyemiyorum diye,yaa doğum gününde git cnm ben inanıyorum kötü bişey çıkmıcağına çifte doğum günü yapmış olursun bende 1 gün önce gitmiştim harika bişeydi :)))gunaydın canım.kocaman oldular maaşllah.seni cok iyi anlıyorum.endişelenme konusunda.bazen yiyemediklerim olunca vicdan azabı cekiyorum.hemen miden doluyo az yemeğe başlayıncada sonu gelmiyo zaten 3 ay dolmadan 3 kilo almışımdır.gerçi bebek şuan kanımızdan besleniyomuş bizde olanları bizden alıyomuş yediklerimiz kendi depolarımız içinmiş ama insan yinede huzursuz oluyor.senin az kalmış benim 3 haftam var.21 haziranda gideyim diyorum benim doğum gunum o gun .ama sonrada diyorumki ya kotu bişey çıkarsa omur boyu doğduğum gunden nefret ederim belkidebilmiyorumkismile
bilmiyorumki cnm belki haftaya söler gösterirse,benimde bi arkadaşa erkek dedi dr.u kız 6.aya kadar erkek bildi alış verişler yaptı minik minik sonra kız dedi dr. ya bakalım doğurcak 1-2aya ozaman kesin sonucu görcez,banada sölerse çok sevinirim dr. daha heyecanlıyım busefer zaten testlerde yapılcak yasinemcim burada ilk cinsiyetini öğrenecek sen olacaksın sanırım
bir arkadaşımızında eşi hamile 6 aylık daha 2 hafta önce öğrenebilmişler göstermemiş bir türlü hep poposunu göstermiş kaydirigubbakcemile3 kızları olacakmış kaydirigubbakcemile2
ay ne guzel.şimdi bende evde olsam tvnin karşısında sekerleme yapsam.sonra kalksam ıvırzıvır bişeyler hazırlasam of off
welcome beni listeden silsene canım ya beklemede kalmayayım(( hamiş çıkmayacağım nasıl olsa öyle bi bekleme durumu yok yarın doktora gideceğim inşallah yarın gün boyunca doğuma girecekmiş ama bana bi ara zaman ayıracağını söyledi bakalım ilaç yazacak yarın
mrb kızlar ..
sıze tedavımden bahsetmek ıstıyorum
bızde bebk ıstıoruz .benım bı gebelıgım olmustu hıç beklemedıgım bı anda ama maalesef dusuk le kaybettım bebegımı;((.bır sure sonra tekrar istedık dr gıttım yumurtlama gunumu ogrenmek ıcın 1 ya takıbe aldı ve gelısmedıgını soyledı 5 ay klomen+catlama iğnesı kullandırdı sonuz hep negatıf 5. ayda hsg cektırmek ıstedıgımı soyledım ve cekıldım 2 tupunde kapalı tüp bebege kayıt ol dedı ve elıme kart tutusturduyıkıldım sankı öle kotuydukı davranısı dr un.sonra dusundumö ve bask abı dr gıtım bu dr benım onecekı gebelıgımıde bılıodu baktı tahlıllerıme ve hsg cok kotu cekılmıs dedı tekrar cekelım dedı bu ay(mayıs ayında ) cekıldım sag tupum tıkalı sol cok guzel acık dedı budabana yeter dedı bu ay normal yolla deneyon regl olursangel 2. yada 3. gunu.
yarın regl gunum kızlar ve bende bı suredır kasık bel arısı var 2 gundur yoktu dedım agrlarım gıttı ama dun gece ole bı agrdıkı uyandım uykudan uyuyamadım bugunde agrım var belımdede kasılarımdada inşbu agrılarım bebişe işarettır kızlar..
kusura bakmayın kızlar uzun oldu ama bılın istedım :))
gunaydın kızlaaaar bugun kırmızı kırmızı damlacıklar gelıyooo söküleceeeeeeeeeeeeeeeeeek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayy az önce kahvaltı ettim cnm,şimdide söliyimmi acaba umarım canın çekmez cnm yada işten çıkınca al dondurma yiyorum,evde de öle bütün gün yemeklerden sonra burda oturup bişeyler atıştırıyorum hep fındık ceviz meyve falan,kendi kendime nazar değdircem valla bu hafta okdara güzel yiyebildimki,inşallah hep böle gider artık,senin bulantılar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?