2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

günaydın arkadaşlar 1-2 gündür giremedim dün misafirim vardı,nasılsınız herkes iyidir umarım,ya kadriyecim anlamadım cnm niye moralin bozuk bebiş gelmiyormu,bence geliyor o yolda,kullandığın ilaç belki çift çizgiyi gösteriyodur ama kan değerini yükselttiğini sanmıyorum hiç duymadım öle bişey,öylemi oluyomuş cnm ama bence hamilesin :)))
geçmişi okuyamadım arkadaşlar herkes iyidir umarım,bende aynı bi değişiklik yok

cnm hanı yukseklı hakkında tam bılmıom bende bsy ama bızım bı aka yapmıstı bayaaa yuksek cıkmıstı üçüz du :) hayırlısı olsun cnm tamm sn gununu bekle ozman ama bı test yapsan en azından kuskuların gıder Allahım hayırısını versın guzelım

kumralperı cnm cıkıorum ben kafanı rahat tut moralın yuksek olsun inşş guzel hbler verırsın cok optummm

aaa hala bi şüphe varmı öle cnm,ne zaman kontrolün,bebek vardır umarım,ya buarada senin yaşadığın o olayı geçen show da bir dr. anlattı,hatta hemen buraya yazmıştım,dediki spermler ve yumurtalar öle her ay hemen gebelik sağlamayabilirler,diyelim bazen sperm yumurtayı buluyomuş hemen döllemiyomuş öle üstünde bekliyomuş sonra döllüyomuş sanırım senin öle bişey olmuş,benim 6. haftada dr. vajinal ultrasonla bebğin kalp atışlarını dinletti bize,karından daha duyulmuyo sende öle yapsaydın
elektrikler gidip geliyor:)))minnoş iyi inşşallah kadriye.ellerinden öper:))))))

günaydın cnm,bende benim minnoşu merak ediyorum ya 2 haftadır habersizim haftaya çarş. var dr. günü çok merak ediyorum artık,belki cinsiyetinide söler ,inşallah herşey yolundadır,artık hissetmek istiyorumki böle dr. muyanelerini beklemiyim diye böle uzun süre bekledimi insan endişeleniyo zaman zaman,ki çok rahattım aslında hiç öle değildim ama neyse bakalım az kaldı 8 gün sonra sağlıkla görürüm inşallah

günaydın cnm,bende benim minnoşu merak ediyorum ya 2 haftadır habersizim haftaya çarş. var dr. günü çok merak ediyorum artık,belki cinsiyetinide söler ,inşallah herşey yolundadır,artık hissetmek istiyorumki böle dr. muyanelerini beklemiyim diye böle uzun süre bekledimi insan endişeleniyo zaman zaman,ki çok rahattım aslında hiç öle değildim ama neyse bakalım az kaldı 8 gün sonra sağlıkla görürüm inşallah[/QUOTE]

gunaydın canım.kocaman oldular maaşllah.seni cok iyi anlıyorum.endişelenme konusunda.bazen yiyemediklerim olunca vicdan azabı cekiyorum.hemen miden doluyo az yemeğe başlayıncada sonu gelmiyo zaten 3 ay dolmadan 3 kilo almışımdır.gerçi bebek şuan kanımızdan besleniyomuş bizde olanları bizden alıyomuş yediklerimiz kendi depolarımız içinmiş ama insan yinede huzursuz oluyor.senin az kalmış benim 3 haftam var.21 haziranda gideyim diyorum benim doğum gunum o gun .ama sonrada diyorumki ya kotu bişey çıkarsa omur boyu doğduğum gunden nefret ederim belkidebilmiyorumkismile

sinemcim burada ilk cinsiyetini öğrenecek sen olacaksın sanırım
bir arkadaşımızında eşi hamile 6 aylık daha 2 hafta önce öğrenebilmişler göstermemiş bir türlü hep poposunu göstermiş kaydirigubbakcemile3 kızları olacakmış kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım..kız cocuğu gec gösterirmiş derlerkaydirigubbakcemile3

ben hala -1 deyim cnm 52le başlamıştım 51im ama kendimi iyi hissediyorum buara bulantılarımda daha iyi güzel yiyorum ama çok harekette ediyorum ondan alamadım daha,evet bu 3ay daha kanla besleniyor sonra bizden beslencek,benimki bu hafta başladı sanırım,dr.da zaten kiloyu kafana takma demişti daha 4.aydan sonra başlarız dedi yavaş yavaş kilo almaya bende kafama takıyodum yiyemiyorum diye,yaa doğum gününde git cnm ben inanıyorum kötü bişey çıkmıcağına çifte doğum günü yapmış olursun bende 1 gün önce gitmiştim harika bişeydi :)))
bilmiyorumki cnm belki haftaya söler gösterirse,benimde bi arkadaşa erkek dedi dr.u kız 6.aya kadar erkek bildi alış verişler yaptı minik minik sonra kız dedi dr. ya bakalım doğurcak 1-2aya ozaman kesin sonucu görcez,banada sölerse çok sevinirim dr. daha heyecanlıyım busefer zaten testlerde yapılcak ya
ay ne guzel.şimdi bende evde olsam tvnin karşısında sekerleme yapsam.sonra kalksam ıvırzıvır bişeyler hazırlasam of off

ayy ben tam o pozisyondayım şuan köşe koltuğum var habire yatıp kalkıp ıvır zıvır yiyorum :)))))

ya sinemmmmm yapma yaaaaa.ne yiyosun peki .dun akşam eşim arkadaşlarıyla dışarı cıktı yemeğe.bende açkalmim diye adana durum getirmiş.yedim ama acıymış bayağıDD

ayy az önce kahvaltı ettim cnm,şimdide söliyimmi acaba umarım canın çekmez cnm yada işten çıkınca al dondurma yiyorum,evde de öle bütün gün yemeklerden sonra burda oturup bişeyler atıştırıyorum hep fındık ceviz meyve falan,kendi kendime nazar değdircem valla bu hafta okdara güzel yiyebildimki,inşallah hep böle gider artık,senin bulantılar ne alemde

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydın hatunlar... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Tamam canım sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle olsun...Kendini üzme yeter ki...

Offf ya ne manyak dr. var...Karşındakine hemen lap diye bişey söylenmez ki ama...Neyse ki sen akıllılık edip başka dr. gitmişin...Allah yardımcın olsun canım...

gunaydın kızlaaaar bugun kırmızı kırmızı damlacıklar gelıyooo söküleceeeeeeeeeeeeeeeeeek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ayy çok sevindim canım...Gelsinler hemende bitsinler sende yeni çalışmalara başlayıver...

afiyet bal olsun canım miniğine kan olsun.benim şuana kadar doğru düzgün bulantım olmadı.hatta hiç olmadı diyebilirim aşermede olmadı...bende şimdi öğle yemeğine gidim bari sonrada meyve saati ile sut saati yaptım kendime 3 gini.gerçi sut nesquikli ama olsun hiç yoktan iyidir.

2010 HAZİRAN AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

erginsena-----------------------------05 Haziran---------------4. deneme
egew-----------------------------------06 Haziran---------------2. deneme
seliz------------------------------------08 Haziran---------------5. deneme
karakaya-----------------------------08 Haziran---------------5. deneme
suur------------------------------------08 Haziran---------------3. deneme
welcome-----------------------------09 Haziran---------------15.deneme
simiramis----------------------------10 Haziran--------------11.deneme
nurmeh-------------------------------14 Haziran---------------5. deneme
mse121822-------------------------15 Haziran---------------5. deneme
pretty9217---------------------------15 Haziran---------------3. deneme
sellvi-----------------------------------18 Haziran---------------3. deneme
pelin67--------------------------------18 Haziran---------------7. deneme
bsbirkin-------------------------------22 Haziran---------------5. deneme
pili--------------------------------------?? Haziran---------------3. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Bir günde 2. süper haber...
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Bir bomba haber daha...Devamını bekliyoruz...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****İşte ilk denemede tutturan şanslı bir hamiş daha...
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Tebrik ediyoruz...Nazar değmesin...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Durulan topiğimize bir hamiş daha...
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Listemizde yoktu ama bir hamiş haberi daha...
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Tebrik ediyoruz...
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Meleğim cennetten hediyemizi kardeşini gönderdi...
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Bir günde 2. güzel haber daha...Nazar değmesin...
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Oleyyyyy güzel bir hamiş daha...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Tebrikler Allah tamamına erdirsin...
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****İşte bir çift çizgi daha...
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****İşte çook güzel bir anne adayı daha...
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Listede olmayan çift çizgi gören bir anne adayı...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Uzun bir aradan sonra süpriz bir bebiş haberi daha...

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv:

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: / Tam sopalık...

BEKLEMEDEKİLER

burcubiriktir_23---------------------21 Mayıs---------------1. deneme:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…